Vasárnap (december 31-én) Jennifer Love Hewitt visszaemlékezett a 2023-as évére, ami mint elárulta, nehezebb volt, mint azt sokan tudták.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jennifer Love Hewitt: sok mindenen mentem keresztül, amiről senki sem tudott
2024. január 02. 20:14
|
|
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline
|
Őszintén szerintem nem plasztikáztatta túl magát. Egyszerűen idősebb lett. Egyrészt régen sokkal vékonyabb volt, emiatt keskenyebb volt az arca, jobban kiugrottak az arccsontjai, élesebb volt az állvonala, másrészt szült három gyereket, ami nagyon sokat tud változtatni az emberen (konkrétan a férfi dns-e bekerül a nő szervezetébe több tíz évre, és drasztikus változásokat tud kieszközölni az ember testén), e mellett szimplán változott az arca is. Az embernek az orra például folyamatosan nő, de e mellett ráncosodik, formálódik. Persze nem mondom, biztos csinált az arcán ezt-azt, de ahogy figyelem a közösségi oldalakat, szegény nőt szét szedik, amiért "felismerhetetlen" lett, miközben tökre felismerhető, egyszerűen már nem úgy néz ki, mint egy 20 éves.
Legalábbis szerintem. Én ennyi idősen szeretnék így kinézni.
Legalábbis szerintem. Én ennyi idősen szeretnék így kinézni.
2024. január 02. 21:31
|
|
Menschvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.12. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 242652 offline
|
JLH-nak egy nagyon érdekes és különleges arcszerkezete és mimikája van, amit a napokban 5 évadon keresztül figyeltem meg. Ugyan az a mosoly, ugyan az a mimika,ugyan az a tekintet, csak akkoriban huszonéves volt, most viszont 45. Vannak embertípusok akik évtizedekig alig változnak, és vannak olyanok is akiknek merőben megváltozik az arc karaktere!Bárhogyan is legyen, az magánügy! Az öregedés pedig egy olyan dolog, ami előbb-utóbb mindenkit utol ér (ha egyáltalán megéli), még azokat is, akik most a mások öregedésén csámcsognak...
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.

0 felhasználónak tetszik: