Starity

Mozilla Firefox 3 beta 5

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2008. május 12. 17:06 #1
TYÜTYI2006
TYÜTYI2006
FPS TPS Szimulátor Player
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 5800
Csatolások: 5266
Azonosító: 34400
Problémám van. Tegnap felraktam a firefox 3 beta 5-öt. Aztán volt 1 kis nem kompatibilitás hqp uploaderrel, visszajött a 2.0.0.14, stb. Ezért uninstalláltam, elõtte, kimásoltam a mozilla könyvtárat application data-ból, és újraraktam, a 3 beta 5 öt. De azóta nincs könyvjelzõm. Ugyanis a bookmark.html-t vissza másoltam, de nincs belõle semmi a könyvjelzõ menübe, de html-ként megnyitja a firefox, és rendbe van szerintem. Meg hozzáadtam a google.hu-t próbaképpen, az listába van de nem találom hova mentette, mert a bookmarks.html-be nincs, ennek a helye érdekelne. Ha az eddigi mozilla könyvtárat használom akkor jó. De jönnek a már írt hibák + most megaupload toolbar stb. Mit kell tenni hogy elfogadja a könyvjelzõket? Mert nekem kivan Március közepe óta mentve biztonságba (spyware fertõzésem). Meg még 1 kérdés hogy a jelszavakat melyik fájlba tárolja a jelszókezelõ? cry.gif cry.gif cray.gif cray.gif
2008. május 12. 21:52 #2
Joe-ker
Joe-ker
Hozzászólás: 1401
Csatolások: 1525
Azonosító: 175
Importáld be a könyvjelzõket (a meglévõ bookmark.html-t), és annyi...

Jelszavak: http://kb.mozillazine.org/Migrating_settin...o_a_new_profile
2008. május 13. 05:44 #3
TYÜTYI2006
TYÜTYI2006
FPS TPS Szimulátor Player
Hozzászólás: 5800
Csatolások: 5266
Azonosító: 34400
Idézet(Joe-ker @ 2008. May 12. - 21:52)
Importáld be a könyvjelzõket (a meglévõ bookmark.html-t), és annyi...

Jelszavak: http://kb.mozillazine.org/Migrating_settin...o_a_new_profile

meghajolo.gif meghajolo.gif hasznos segítség volt, bár a mozilla oldal Angol nyelvû, de webfordítás.hu-n lefordítottam, és valamit megértettem így belõle. Viszont kivan pipálva, hogy figyelmeztetés több lap bezárása elõtt, de nem figyelmeztet, ez miért lehet? Viszont ha nyitok új lapot ott már figyelmeztet, úgyhogy ezt is bezárom inkább és új munkamenet lesz.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!