Starity

La usurpadora / Paula és Paulina (1998)

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. május 19. 17:35 #41
- törölt felhasználó -    
JELENETEK A SOROZATBÓL
2 felhasználónak tetszik: kriszti145, Fan-ily6889
2011. május 19. 17:37 #42
- törölt felhasználó -    
ÉS MEGINT CSAK JELENET KÉPEK
2011. május 19. 17:39 #43
- törölt felhasználó -    
ÉS MEGINT, MEGINT blush.gif
2011. május 19. 17:41 #44
- törölt felhasználó -    
ÉS MÉG MINDIG..
2011. május 19. 17:42 #45
- törölt felhasználó -    
LA USURPADORA..
2011. május 19. 17:43 #46
- törölt felhasználó -    
PAULA ÉS PAULINA..
2011. május 19. 17:45 #47
- törölt felhasználó -    
ÉS PÁR PROMO KÉP thumbsup.gif thumbsup.gif
2011. május 19. 17:47 #48
- törölt felhasználó -    
ÉS MÉG PÁR PROMO.. thumbsup.gif thumbsup.gif thumbsup.gif
2011. május 19. 17:49 #49
- törölt felhasználó -    
AZ UTÓLSÓ FELVONÁS.. thumbsup.gif thumbsup.gif thumbsup.gif
1 felhasználónak tetszik: Fan-ily6889
2011. július 24. 17:41 #50
- törölt felhasználó -    
Nagyon jó sorozat! Hoztam képeket:
2011. július 25. 12:57 #51
- törölt felhasználó -    
Itt a második adag: thumbsup.gif
2011. július 26. 21:44 #52
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Státuszzöldfülűspagettiszörny
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 6658
Csatolások: 1286
Azonosító: 68245
Ez egy klasszikus! Végignéztem, imádtam, de már nem bírnám újra! Fárasztó, művi, de hát ez a Televisa pardon.gif Nagy kedvenc a mama, Libertad lamarque.
2011. augusztus 06. 15:23 #53
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

StátuszSoy una chica húngara, chenoísta y apasionada por Londres.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 10969
Csatolások: 8081
Azonosító: 128114
Augusztus 13-án, 16:45-kor a COOL TV leadja a sorozat folytatását, azt a tévéfilmet, amivel lezárják a történetet. Én már vagy 11 éve láttam, ha nem több, meg is van videón, de eredeti nyelven, agyonmásolt VHS-en, eredeti hanggal, egy mexikói tévéfelvételről... biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Levente1991
2011. augusztus 07. 13:50 #54
- törölt felhasználó -    
Én is láttam már, igaz csak egy letöltött verziót, nekem sose volt videóm. Nem tudok spanyolul, de ennek ellenére is nagyon tetszett, tökéletesen lehetett érteni a sztorit még így is. Várom a magyar premiert, mindenképpen nézni és rögzíteni fogom!
1 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow
2011. augusztus 14. 20:11 #55
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Levente1991 @ 2011.08.07. 13:50)
Én is láttam már, igaz csak egy letöltött verziót, nekem sose volt videóm. Nem tudok spanyolul, de ennek ellenére is nagyon tetszett, tökéletesen lehetett érteni a sztorit még így is. Várom a magyar premiert, mindenképpen nézni és rögzíteni fogom!

Neked hogy tetszett szinkronnal? Nekem csalódás volt (leszámítva Carlos Danielt, Paulinát, Estefaniát, Piedad nagyit, Rodrigót és Raquelt - és mintha még Lalita is maradt volna a régi). Az újdonság varázsa teljesen elmaradt, tulajdonképpen csak erre voltam kíváncsi, magyarul milyen lesz, meg hogy jó minőségben. biggrin.gif A minőséget illetően volt egy pozitív csalódásom is. Az általam birtokolt mexikói VHS felvételen Carlos Danielt eléggé csúnyának találtam, a haján nem látszott, hogy mit is műveltek vele pontosan. De itt már láttam, hogy mit és nem is volt olyan szörnyű. laugh.gif

Anno még Lux Ádámot is faggattam a folytatásról, emlékszem. Szegény meg annyit válaszolt erre, hogy nem tud róla. Sem arról, hogy létezik egyáltalán folytatása a sorozatnak (ezt azt hiszem kijelenthetem, hogy tőlem tudta meg laugh.gif ), sem pedig arról, hogy megvette volna valamelyik csatorna és neki kellene mennie ez ügyben kölcsönözni a hangját Fernandónak a bizonyos szinkronstúdióhoz... rolleyes.gif
2011. augusztus 15. 00:02 #56
- törölt felhasználó -    
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.08.14. 20:11)
Neked hogy tetszett szinkronnal? Nekem csalódás volt (leszámítva Carlos Danielt, Paulinát, Estefaniát, Piedad nagyit, Rodrigót és Raquelt - és mintha még Lalita is maradt volna a régi). Az újdonság varázsa teljesen elmaradt, tulajdonképpen csak erre voltam kíváncsi, magyarul milyen lesz, meg hogy jó minőségben. biggrin.gif A minőséget illetően volt egy pozitív csalódásom is. Az általam birtokolt mexikói VHS felvételen Carlos Danielt eléggé csúnyának találtam, a haján nem látszott, hogy mit is műveltek vele pontosan. De itt már láttam, hogy mit és nem is volt olyan szörnyű. laugh.gif
Anno még Lux Ádámot is faggattam a folytatásról, emlékszem. Szegény meg annyit válaszolt erre, hogy nem tud róla. Sem arról, hogy létezik egyáltalán folytatása a sorozatnak (ezt azt hiszem kijelenthetem, hogy tőlem tudta meg laugh.gif ), sem pedig arról, hogy megvette volna valamelyik csatorna és neki kellene mennie ez ügyben kölcsönözni a hangját Fernandónak a bizonyos szinkronstúdióhoz... rolleyes.gif

Hát... összességében én élveztem, bár a történet nekem sem jelentett újdonságot, mert ugyebár említettem, hogy én is láttam spanyolul, valamint a Wikipédián is vagy százszor elolvastam a cikket a történetről. biggrin.gif

Örültem, hogy láthattam jó minőségben, és végre érthettem is, de egy-két szinkronhang nekem is nagyon furcsa volt, jelesül Patriciáé, Raquelé és Fidelináé pedig az a fajta ember vagyok, aki nem szokott problémázni a szinkronhangok miatt, minden gond nélkül megnézek egy-egy filmet/sorozatot akár a Zone Romanticán is, ha érdekel az adott alkotás, nekem oly' mindegy, hogy kinek a hangján szólal meg az adott szereplő, csak értsem, és kész...

Patricia sajnos eléggé kislányos hangot kapott, nagyon hiányzott Prókai Annamária! sad.gif Raquel bőrébe bújva el tudtam volna képzelni Bálizs Anettet (nem tudom, ismered-e, ha követed a Jóban Rosszbant a TV2-t, láthatod Fanni szerepében, illetve a Seherezádéban az egyik negatív karakternek kölcsönzi a hangját, erről viszont nem tudok nyilatkozni, mert azt meg én nem követem). Nagyon jól tud a hangjával játszani, a zárójelben említett sorozatban is félig-meddig negatív, kicsit Román Juditéhoz és Timkó Eszteréhez hasonló, csak picivel erélyesebb, és még határozottabb. Fidelina viszont nagyon öregasszonyos, nyájas szinkronhangot kapott, Magda Guzmán akkori életkorához viszonyítva szerintem mindenképpen túlzás.

Ezeket leszámítva tényleg semmi bajom nincs az egésszel, jó volt újra látni, természetesen rögzítettem, és megy a gyűjteményembe, ezzel teljes a történet, és minden rész magyar! smileeee.gif Nagyon nagyot nőtt a szememben a Cool azzal, hogy elhozta Magyarországra is! meghajolo.gif

Amit pedig a Lux Ádámtól való érdeklődésedet illeti a film kapcsán, nem vagyok meglepve azon, hogy semmit nem tudott az egészről, sőt még a létezéséről sem: korábban hallottam egy beszélgetést Barabás Kiss Zoltánnal, aki José Miguel Montesinosnak kölcsönözte a hangját a Soy tu Duenában, miután Damu Rolandnak megköszönték a munkáját az emlékezetes bántalmazások illetve erőszakos cselekedetei miatt.

Nem emlékszem már a konkrét témakörre, de a dolog lényege az volt, hogy az egyik kérdésre azt válaszolta, hogy: "Ezek a mexikói meg spanyol szappanoperák egyszerűen borzalmasak, elviselhetetlenek!"

Ebből nekem az jött le, hogy ezek szerint ez az ember se lehet tisztába az ilyen dolgokkal, a hangját adta jópénzért, majd sebbel-lobbal utánanézett a dolgoknak, aztán majd lesz, amit lesz.

Azt gondolná az ember, hogy ezek a színészek azért vállalják el ezeket a felkéréseket, mert szakmai kihívásnak tekintik, érdekli őket a szóban forgó történet, neadjisten' még szeretik is a romantikus filmeket, telenovellákat. Én nagyon sokáig ebben a hitben éltem, erre jön ez a dolog... számomra az a logikus, hogyha valaki nem szereti az ilyet, értelemszerűen el sem vállalja a felkérést, mert nem tudna a maximális tudása szerint teljesíteni. Ha én nem szeretek valamit, nincs az az Isten, aki rávegyen, hogy foglalkozzak vele bármilyen formában is! dry.gif

Ezek után kíváncsi lennék, mennyiért vállalta el...

Visszatérve: nem ugyanaz a kávéház a két eset, de a tájékozatlanság akkor is szembetűnő! Aztán persze lehet, hogy csak nekem az, ki tudja... rolleyes.gif
2011. augusztus 15. 08:33 #57
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Idézet (Levente1991 @ 2011.08.15. 00:02)
Örültem, hogy láthattam jó minőségben, és végre érthettem is, de egy-két szinkronhang nekem is nagyon furcsa volt, jelesül Patriciáé, Raquelé és Fidelináé pedig az a fajta ember vagyok, aki nem szokott problémázni a szinkronhangok miatt, minden gond nélkül megnézek egy-egy filmet/sorozatot akár a Zone Romanticán is, ha érdekel az adott alkotás, nekem oly' mindegy, hogy kinek a hangján szólal meg az adott szereplő, csak értsem, és kész...
Patricia sajnos eléggé kislányos hangot kapott, nagyon hiányzott Prókai Annamária! sad.gif Raquel bőrébe bújva el tudtam volna képzelni Bálizs Anettet (nem tudom, ismered-e, ha követed a Jóban Rosszbant a TV2-t, láthatod Fanni szerepében, illetve a Seherezádéban az egyik negatív karakternek kölcsönzi a hangját, erről viszont nem tudok nyilatkozni, mert azt meg én nem követem). Nagyon jól tud a hangjával játszani, a zárójelben említett sorozatban is félig-meddig negatív, kicsit Román Juditéhoz és Timkó Eszteréhez hasonló, csak picivel erélyesebb, és még határozottabb. Fidelina viszont nagyon öregasszonyos, nyájas szinkronhangot kapott, Magda Guzmán akkori életkorához viszonyítva szerintem mindenképpen túlzás.
Ezeket leszámítva tényleg semmi bajom nincs az egésszel, jó volt újra látni, természetesen rögzítettem, és megy a gyűjteményembe, ezzel teljes a történet, és minden rész magyar! smileeee.gif Nagyon nagyot nőtt a szememben a Cool azzal, hogy elhozta Magyarországra is! meghajolo.gif 
Amit pedig a Lux Ádámtól való érdeklődésedet illeti a film kapcsán, nem vagyok meglepve azon, hogy semmit nem tudott az egészről, sőt még a létezéséről sem: korábban hallottam egy beszélgetést Barabás Kiss Zoltánnal, aki José Miguel Montesinosnak kölcsönözte a hangját a Soy tu Duenában, miután Damu Rolandnak megköszönték a munkáját az emlékezetes bántalmazások illetve erőszakos cselekedetei miatt. 
Nem emlékszem már a konkrét témakörre, de a dolog lényege az volt, hogy az egyik kérdésre azt válaszolta, hogy: "Ezek a mexikói meg spanyol szappanoperák egyszerűen borzalmasak, elviselhetetlenek!"
Ebből nekem az jött le, hogy ezek szerint ez az ember se lehet tisztába az ilyen dolgokkal, a hangját adta jópénzért, majd sebbel-lobbal utánanézett a dolgoknak, aztán majd lesz, amit lesz.
Azt gondolná az ember, hogy ezek a színészek azért vállalják el ezeket a felkéréseket, mert szakmai kihívásnak tekintik, érdekli őket a szóban forgó történet, neadjisten' még szeretik is a romantikus filmeket, telenovellákat. Én nagyon sokáig ebben a hitben éltem, erre jön ez a dolog... számomra az a logikus, hogyha valaki nem szereti az ilyet, értelemszerűen el sem vállalja a felkérést, mert nem tudna a maximális tudása szerint teljesíteni. Ha én nem szeretek valamit, nincs az az Isten, aki rávegyen, hogy foglalkozzak vele bármilyen formában is! dry.gif 
Ezek után kíváncsi lennék, mennyiért vállalta el...
Visszatérve: nem ugyanaz a kávéház a két eset, de a tájékozatlanság akkor is szembetűnő! Aztán persze lehet, hogy csak nekem az, ki tudja...  rolleyes.gif

Nem tudom, Raquellel nekem nem volt ilyen formában gondom. Szerintem ez a hang kicsit még hasonlított is az eredeti hangjára, bár kétségtelenül nem vette annyira "kígyósra" a figurát, mint Yadhira.
Fidelina engem is nagyon idegesített. blink.gif Annyira megszoktam azt a mély és nagyon érdes hangot... laugh.gif Meg ami még szembe tűnt, az Verónica volt. unsure.gif
Nem tudom, de szerintem egy jó színész akkor is meg tud oldani egy feladatot, ha nem áll hozzá közel az adott dolog/szerep. smileeee.gif Ráadásul a szinkronstúdióba legtöbbször azok a színészek járnak, akiket nem halmoznak el filmes felkérésekkel és általában csak színpadon láthatók, vagy ha fel is bukkannak a tévében vagy filmben, az nagyon ritka. A színházi színészek pedig hát nincsenek agyonfizetve. blink.gif Így nem csodálkozom, ha tényleg szinte bármit elvállalnak. Elvégre nekik is élni kell valamiből. unsure.gif Egyébként egyszer mintha olvastam volna Ádámmal interjút, és ott azt mondta, hogy nem annyira kedveli a műfajt, de Colungát például kifejezetten megszerette. Ő pedig az ilyen sorozatokban ha jól emlékszem, szinte mindig csak neki adta a hangját. laugh.gif És jól. biggrin.gif
2011. augusztus 15. 15:42 #58
- törölt felhasználó -    
Régebben nagyon szerettem a sorozatot,de ma már nem annyira!
2012. április 02. 12:22 #59
Sally Sparrow
Sally Sparrow
Londonb*zi chenoista

Érdekelne, hogy valakinek megvan-e a sorozat külföldi DVD-kiadása. Amennyiben igen, az mesélne róla? Én most szedem le, 3 DVD-nyi és reménykedem, hogy ez tényleg az, aminek gondolom (= a hivatalos kiadás). A hivatalos DVD kiadás borítójáról nem derül ki, hány lemezes pontosan, csak az van ráírva, hogy 403 perc.
Tudom, hogy a hivatalos kiadás nem az egész sorozat, csak egy "tömörítvény", de gondoltam, ha már fent van, és mert régen nagyon szerettem, már csak a nosztalgia kedvéért is leszedem, hogy meglegyen. Megvenni hiába venném meg mondjuk Ebayről, mert a régiókódjával nem tudna mit kezdeni az itthoni lejátszó, de az írásnál ezt már viszont ki lehet játszani, ugye... smileeee.gif
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok