La usurpadora / Paula és Paulina (1998)
2011. május 19. 17:35
JELENETEK A SOROZATBÓL
2011. május 19. 17:37
ÉS MEGINT CSAK JELENET KÉPEK
2011. május 19. 17:39
ÉS MEGINT, MEGINT
2011. május 19. 17:41
ÉS MÉG MINDIG..
2011. május 19. 17:42
LA USURPADORA..
2011. május 19. 17:43
PAULA ÉS PAULINA..
2011. május 19. 17:45
ÉS PÁR PROMO KÉP
2011. május 19. 17:47
ÉS MÉG PÁR PROMO..
2011. július 24. 17:41
Nagyon jó sorozat! Hoztam képeket:
2011. július 25. 12:57
Itt a második adag:
2011. július 26. 21:44
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Ez egy klasszikus! Végignéztem, imádtam, de már nem bírnám újra! Fárasztó, művi, de hát ez a Televisa
Nagy kedvenc a mama, Libertad lamarque.
2011. augusztus 06. 15:23
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Augusztus 13-án, 16:45-kor a COOL TV leadja a sorozat folytatását, azt a tévéfilmet, amivel lezárják a történetet. Én már vagy 11 éve láttam, ha nem több, meg is van videón, de eredeti nyelven, agyonmásolt VHS-en, eredeti hanggal, egy mexikói tévéfelvételről...
1 felhasználónak tetszik:
Levente1991
2011. augusztus 07. 13:50
Én is láttam már, igaz csak egy letöltött verziót, nekem sose volt videóm. Nem tudok spanyolul, de ennek ellenére is nagyon tetszett, tökéletesen lehetett érteni a sztorit még így is. Várom a magyar premiert, mindenképpen nézni és rögzíteni fogom!
Sally Sparrow
2011. augusztus 14. 20:11
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Idézet (Levente1991 @ 2011.08.07. 13:50)
Én is láttam már, igaz csak egy letöltött verziót, nekem sose volt videóm. Nem tudok spanyolul, de ennek ellenére is nagyon tetszett, tökéletesen lehetett érteni a sztorit még így is. Várom a magyar premiert, mindenképpen nézni és rögzíteni fogom!
Neked hogy tetszett szinkronnal? Nekem csalódás volt (leszámítva Carlos Danielt, Paulinát, Estefaniát, Piedad nagyit, Rodrigót és Raquelt - és mintha még Lalita is maradt volna a régi). Az újdonság varázsa teljesen elmaradt, tulajdonképpen csak erre voltam kíváncsi, magyarul milyen lesz, meg hogy jó minőségben.
Anno még Lux Ádámot is faggattam a folytatásról, emlékszem. Szegény meg annyit válaszolt erre, hogy nem tud róla. Sem arról, hogy létezik egyáltalán folytatása a sorozatnak (ezt azt hiszem kijelenthetem, hogy tőlem tudta meg
Levente1991
2011. augusztus 15. 00:02
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.08.14. 20:11)
Neked hogy tetszett szinkronnal? Nekem csalódás volt (leszámítva Carlos Danielt, Paulinát, Estefaniát, Piedad nagyit, Rodrigót és Raquelt - és mintha még Lalita is maradt volna a régi). Az újdonság varázsa teljesen elmaradt, tulajdonképpen csak erre voltam kíváncsi, magyarul milyen lesz, meg hogy jó minőségben.
A minőséget illetően volt egy pozitív csalódásom is. Az általam birtokolt mexikói VHS felvételen Carlos Danielt eléggé csúnyának találtam, a haján nem látszott, hogy mit is műveltek vele pontosan. De itt már láttam, hogy mit és nem is volt olyan szörnyű.
Anno még Lux Ádámot is faggattam a folytatásról, emlékszem. Szegény meg annyit válaszolt erre, hogy nem tud róla. Sem arról, hogy létezik egyáltalán folytatása a sorozatnak (ezt azt hiszem kijelenthetem, hogy tőlem tudta meg
), sem pedig arról, hogy megvette volna valamelyik csatorna és neki kellene mennie ez ügyben kölcsönözni a hangját Fernandónak a bizonyos szinkronstúdióhoz... 
Hát... összességében én élveztem, bár a történet nekem sem jelentett újdonságot, mert ugyebár említettem, hogy én is láttam spanyolul, valamint a Wikipédián is vagy százszor elolvastam a cikket a történetről.
Örültem, hogy láthattam jó minőségben, és végre érthettem is, de egy-két szinkronhang nekem is nagyon furcsa volt, jelesül Patriciáé, Raquelé és Fidelináé pedig az a fajta ember vagyok, aki nem szokott problémázni a szinkronhangok miatt, minden gond nélkül megnézek egy-egy filmet/sorozatot akár a Zone Romanticán is, ha érdekel az adott alkotás, nekem oly' mindegy, hogy kinek a hangján szólal meg az adott szereplő, csak értsem, és kész...
Patricia sajnos eléggé kislányos hangot kapott, nagyon hiányzott Prókai Annamária!
Ezeket leszámítva tényleg semmi bajom nincs az egésszel, jó volt újra látni, természetesen rögzítettem, és megy a gyűjteményembe, ezzel teljes a történet, és minden rész magyar!
Amit pedig a Lux Ádámtól való érdeklődésedet illeti a film kapcsán, nem vagyok meglepve azon, hogy semmit nem tudott az egészről, sőt még a létezéséről sem: korábban hallottam egy beszélgetést Barabás Kiss Zoltánnal, aki José Miguel Montesinosnak kölcsönözte a hangját a Soy tu Duenában, miután Damu Rolandnak megköszönték a munkáját az emlékezetes bántalmazások illetve erőszakos cselekedetei miatt.
Nem emlékszem már a konkrét témakörre, de a dolog lényege az volt, hogy az egyik kérdésre azt válaszolta, hogy: "Ezek a mexikói meg spanyol szappanoperák egyszerűen borzalmasak, elviselhetetlenek!"
Ebből nekem az jött le, hogy ezek szerint ez az ember se lehet tisztába az ilyen dolgokkal, a hangját adta jópénzért, majd sebbel-lobbal utánanézett a dolgoknak, aztán majd lesz, amit lesz.
Azt gondolná az ember, hogy ezek a színészek azért vállalják el ezeket a felkéréseket, mert szakmai kihívásnak tekintik, érdekli őket a szóban forgó történet, neadjisten' még szeretik is a romantikus filmeket, telenovellákat. Én nagyon sokáig ebben a hitben éltem, erre jön ez a dolog... számomra az a logikus, hogyha valaki nem szereti az ilyet, értelemszerűen el sem vállalja a felkérést, mert nem tudna a maximális tudása szerint teljesíteni. Ha én nem szeretek valamit, nincs az az Isten, aki rávegyen, hogy foglalkozzak vele bármilyen formában is!
Ezek után kíváncsi lennék, mennyiért vállalta el...
Visszatérve: nem ugyanaz a kávéház a két eset, de a tájékozatlanság akkor is szembetűnő! Aztán persze lehet, hogy csak nekem az, ki tudja...
2011. augusztus 15. 08:33
|
|
|
Idézet (Levente1991 @ 2011.08.15. 00:02)
Örültem, hogy láthattam jó minőségben, és végre érthettem is, de egy-két szinkronhang nekem is nagyon furcsa volt, jelesül Patriciáé, Raquelé és Fidelináé pedig az a fajta ember vagyok, aki nem szokott problémázni a szinkronhangok miatt, minden gond nélkül megnézek egy-egy filmet/sorozatot akár a Zone Romanticán is, ha érdekel az adott alkotás, nekem oly' mindegy, hogy kinek a hangján szólal meg az adott szereplő, csak értsem, és kész...
Patricia sajnos eléggé kislányos hangot kapott, nagyon hiányzott Prókai Annamária!
Raquel bőrébe bújva el tudtam volna képzelni Bálizs Anettet (nem tudom, ismered-e, ha követed a Jóban Rosszbant a TV2-t, láthatod Fanni szerepében, illetve a Seherezádéban az egyik negatív karakternek kölcsönzi a hangját, erről viszont nem tudok nyilatkozni, mert azt meg én nem követem). Nagyon jól tud a hangjával játszani, a zárójelben említett sorozatban is félig-meddig negatív, kicsit Román Juditéhoz és Timkó Eszteréhez hasonló, csak picivel erélyesebb, és még határozottabb. Fidelina viszont nagyon öregasszonyos, nyájas szinkronhangot kapott, Magda Guzmán akkori életkorához viszonyítva szerintem mindenképpen túlzás.
Ezeket leszámítva tényleg semmi bajom nincs az egésszel, jó volt újra látni, természetesen rögzítettem, és megy a gyűjteményembe, ezzel teljes a történet, és minden rész magyar!
Nagyon nagyot nőtt a szememben a Cool azzal, hogy elhozta Magyarországra is!
Amit pedig a Lux Ádámtól való érdeklődésedet illeti a film kapcsán, nem vagyok meglepve azon, hogy semmit nem tudott az egészről, sőt még a létezéséről sem: korábban hallottam egy beszélgetést Barabás Kiss Zoltánnal, aki José Miguel Montesinosnak kölcsönözte a hangját a Soy tu Duenában, miután Damu Rolandnak megköszönték a munkáját az emlékezetes bántalmazások illetve erőszakos cselekedetei miatt.
Nem emlékszem már a konkrét témakörre, de a dolog lényege az volt, hogy az egyik kérdésre azt válaszolta, hogy: "Ezek a mexikói meg spanyol szappanoperák egyszerűen borzalmasak, elviselhetetlenek!"
Ebből nekem az jött le, hogy ezek szerint ez az ember se lehet tisztába az ilyen dolgokkal, a hangját adta jópénzért, majd sebbel-lobbal utánanézett a dolgoknak, aztán majd lesz, amit lesz.
Azt gondolná az ember, hogy ezek a színészek azért vállalják el ezeket a felkéréseket, mert szakmai kihívásnak tekintik, érdekli őket a szóban forgó történet, neadjisten' még szeretik is a romantikus filmeket, telenovellákat. Én nagyon sokáig ebben a hitben éltem, erre jön ez a dolog... számomra az a logikus, hogyha valaki nem szereti az ilyet, értelemszerűen el sem vállalja a felkérést, mert nem tudna a maximális tudása szerint teljesíteni. Ha én nem szeretek valamit, nincs az az Isten, aki rávegyen, hogy foglalkozzak vele bármilyen formában is!
Visszatérve: nem ugyanaz a kávéház a két eset, de a tájékozatlanság akkor is szembetűnő! Aztán persze lehet, hogy csak nekem az, ki tudja...
Nem tudom, Raquellel nekem nem volt ilyen formában gondom. Szerintem ez a hang kicsit még hasonlított is az eredeti hangjára, bár kétségtelenül nem vette annyira "kígyósra" a figurát, mint Yadhira.
Fidelina engem is nagyon idegesített.
Nem tudom, de szerintem egy jó színész akkor is meg tud oldani egy feladatot, ha nem áll hozzá közel az adott dolog/szerep.
Levente1991
2011. augusztus 15. 15:42
Régebben nagyon szerettem a sorozatot,de ma már nem annyira!
2012. április 02. 12:22
|
|
|
Érdekelne, hogy valakinek megvan-e a sorozat külföldi DVD-kiadása. Amennyiben igen, az mesélne róla? Én most szedem le, 3 DVD-nyi és reménykedem, hogy ez tényleg az, aminek gondolom (= a hivatalos kiadás). A hivatalos DVD kiadás borítójáról nem derül ki, hány lemezes pontosan, csak az van ráírva, hogy 403 perc.
Tudom, hogy a hivatalos kiadás nem az egész sorozat, csak egy "tömörítvény", de gondoltam, ha már fent van, és mert régen nagyon szerettem, már csak a nosztalgia kedvéért is leszedem, hogy meglegyen. Megvenni hiába venném meg mondjuk Ebayről, mert a régiókódjával nem tudna mit kezdeni az itthoni lejátszó, de az írásnál ezt már viszont ki lehet játszani, ugye...
Tudom, hogy a hivatalos kiadás nem az egész sorozat, csak egy "tömörítvény", de gondoltam, ha már fent van, és mert régen nagyon szerettem, már csak a nosztalgia kedvéért is leszedem, hogy meglegyen. Megvenni hiába venném meg mondjuk Ebayről, mert a régiókódjával nem tudna mit kezdeni az itthoni lejátszó, de az írásnál ezt már viszont ki lehet játszani, ugye...
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.