La usurpadora / Paula és Paulina (1998)
2009. április 03. 16:36
|
HotaruMartinezúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.30. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 91829 offline
|
Idézet(bugeszka @ 2008. May 9. - 19:55)
Mától újra képernyõn a Paola és Paulina, eredeti címén a La Usurpadora. Ennek alkalmából szeretnék Nektek pár fotóval kedveskedni, jópárat az egyik rajongói oldalról vettem (http://gportal.hu/telenove), köszönöm nekik ezúttal is, remélem nem bánják, hogy pár képet ide is beszúrok. Jópár kép saját szerzemény, külföldi fórumokon lehetett anno megtalálni õket.
nagyon jó képek
2009. december 29. 01:27
|
|
Dynaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.17. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 105334 offline
|
a Paula és Paulina a kedvenc sorozataim közé tartozik, hiszen Gaby annyira tehetséges színésznõ és nagyon érdekes, eseménydús a sorozat. Megvan dvd-n és nemrég újranéztem, mert már hiányzott:)
Gaby, mint mindig nagyon szép és mostmár anya is:) biztos vagyok benne, hogy remek anyuka:)
Gaby, mint mindig nagyon szép és mostmár anya is:) biztos vagyok benne, hogy remek anyuka:)
2010. június 22. 20:20
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Jó képek, még nekem is volt köztük újdonság, ami azért valahol eléggé meglepő...
2010. november 16. 01:14
A sorozatból kilopott saját képeim, valamint néhány, amit még korábban találtam. Bocs, ha már szerepel itt valamelyik, nincs kedvem közel 200 képet átfésülni... : )
2010. november 16. 08:26
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Köszi Carlos Daniel Brachót...
1 felhasználónak tetszik:
katie993
2010. november 16. 13:54
Hát, róla csak elég visszavont szerepkörben találsz, tudniillik, én ki nem állhatom Colungat! : ) Mondjuk, a Soy tu Duena-ban nem olyan borzasztó...
2010. november 16. 20:20
|
|
|
Idézet (Levente1991 @ 2010.11.16. 13:54)
Hát, róla csak elég visszavont szerepkörben találsz, tudniillik, én ki nem állhatom Colungat! : ) Mondjuk, a Soy tu Duena-ban nem olyan borzasztó...
Én régen oda meg vissza voltam érte, nagyjából 4-5 évig.
Sixy
2010. november 16. 21:19
|
|
Sixyhajmániás™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.16. Hozzászólás: 1275 Csatolások: 1872 Azonosító: 107844 offline
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.11.16. 20:20)
Ma már nem mozgat meg, de a Paula és Paulinában akkor is szívdöglesztő pasi volt...
(egy női szemmel nézve - szerény szempontomból - legalábbis
)
abban az időben én is imádtam
Sally Sparrow
2010. november 17. 00:32
A csábítás földjénben sem azért könnyebb elviselnem, mert annyira lenyűgözne a színészi képessége, meg mint ember, hanem mert valahogy az az érzésem, hogy itt egy átlagember a karaktere, nem egy ilyen nagymenő macsó... emiatt a "tulajdonság" miatt nem szeretem (nagyon finom voltam...) a férfiakat a telenovellákban.
2010. november 17. 13:54
|
|
|
Idézet (Levente1991 @ 2010.11.17. 00:32)
A csábítás földjénben sem azért könnyebb elviselnem, mert annyira lenyűgözne a színészi képessége, meg mint ember, hanem mert valahogy az az érzésem, hogy itt egy átlagember a karaktere, nem egy ilyen nagymenő macsó... emiatt a "tulajdonság" miatt nem szeretem (nagyon finom voltam...) a férfiakat a telenovellákban.
Akkor a "nagymenő csajokat" miért szereted?
2010. november 17. 17:44
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.11.17. 13:54)
Akkor a "nagymenő csajokat" miért szereted?
(nem kell válaszolni, tudom
)
Jogos a kérdés, de mint férfiember, reális, hogyha egy szép nő (nem feltétlenül Gabyra gondolok, lásd a kedvenclistám bármelyik női tagját, bármelyiket elfogadnám) játszik egy gonosz/arrogáns/csipkelődő karaktert, az jobban megfog, mint egy férfi, akiben nem vélek felfedezni semmilyen különlegeset, és még a színészi "munkáját" sem értékelem nagyra... : )
2010. november 19. 17:08
|
|
Qiny |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.27. Hozzászólás: 902 Csatolások: 338 Azonosító: 125906 offline
|
Annak idején szinte függő voltam. Alig vártam, hogy kezdődjön. Ha bőgtek, én is bőgtem. Kollektive utáltam a szereplőkkel együtt Paulát. A kedvencem a nagymama volt. Szerettem a mexikói sorozatokat. Érdekes módon most, hogy újra nézhetném, már nem izgat annyira. A zoneRomantikon is nézhetném látástól- Mikulásig a jobbnál jobb sorozatokat, de csak ritkán jön rám. Valahogy kiszerettem belőlük. Na jó. Néha belenézek egyikbe másikba. De mivel nem nézem elejétől, így gőzöm sincs róla, hogy melyik miről szól.
katie993
2010. november 22. 20:57
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.11.16. 20:20)
Ma már nem mozgat meg, de a Paula és Paulinában akkor is szívdöglesztő pasi volt...
(egy női szemmel nézve - szerény szempontomból - legalábbis
)
Colunga nekem is nagy kedvencem volt, ő tipikusan az a pasi, akinek a színészi képességeit sem figyeli az ember, annyira megnyerő. Sajnos mára már eléggé távol áll a régi önmagától (külsőleg), nem tudom, hogy az idő vagy azok az állítólagos plasztikai beavatkozások változtatták-e meg ennyire. Olyan jó volt látni nemrég az STD egyik epizódjában azt a kisfiús mosolyt, ami egy az egyben Carlos Danielt tükrözte
Ugyanez a helyzet Gabyval is. Valóban nagyon karakteres, szép arcú nő volt. Nála viszont biztos, hogy a botox az, mi ennyire megváltoztatta..
Sally Sparrow
2011. május 19. 17:34
MAGAZINOK..
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.