A Haláli hullák (Dead Like Me) egy amerikai tévésorozat, mely a Washington állam béli Seattle-ben játszódik. Egy lányról szól, aki meghalt, majd kaszás lett belõle. Humorosan mutatja be az élõ-holt világot.
Szereplõk: Ellen Muth, Mandy Patinkin, Laura Harris, Callum Blue, Jasmine Guy, Cynthia Stevenson, Rebecca Gayheart
Dead Like Me / Haláli hullák (2003-2004)
2011. július 15. 22:31
kerestem mindenhogy,de nem találtam ennek a sorozatnak a témáját,még a szereplők lapján sem
George, rendes nevén Georgia Lass 18 éves lány,aki folyton morcos,semmi sem tetszik neki,mindennel elégedetlen.Első munkahelyén,az első nap ebédszünetében eltalálja a lezuhanó MIR űrállomás titánium WC-ülőkéje és meghal.Ám valójában mégsem hal meg, élőholttá,ahogy magukat nevezik,kaszássá válik.Legalábbis ezt mondja neki Rube,a pártfogója,aki szintén élőholt és a baleset után felkarolja a lányt. Miután George pár fontos leckét megtanult, a Happy Time-nál kap állást,annál az irodánál,amit a jó kedélyű, mindig optimista és segítőkész Delores Herbig vezet.
én imádom ezt a sorozatot
a hantolók a kedvenceim belőle,kaszások közül Roxy és Mason,ahogy mindig vitatkoznak
George, rendes nevén Georgia Lass 18 éves lány,aki folyton morcos,semmi sem tetszik neki,mindennel elégedetlen.Első munkahelyén,az első nap ebédszünetében eltalálja a lezuhanó MIR űrállomás titánium WC-ülőkéje és meghal.Ám valójában mégsem hal meg, élőholttá,ahogy magukat nevezik,kaszássá válik.Legalábbis ezt mondja neki Rube,a pártfogója,aki szintén élőholt és a baleset után felkarolja a lányt. Miután George pár fontos leckét megtanult, a Happy Time-nál kap állást,annál az irodánál,amit a jó kedélyű, mindig optimista és segítőkész Delores Herbig vezet.
én imádom ezt a sorozatot
a hantolók a kedvenceim belőle,kaszások közül Roxy és Mason,ahogy mindig vitatkoznak
2011. július 25. 18:51
Köszi a képeket!
Találtam még két egész jó csuhás promo képet.
2011. július 26. 01:17
Idézet (BarcaFan @ 2011.07.25. 18:51)
Köszi a képeket!
köszi a 2.-at,kerestem de sehol nem találtam
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.

0 felhasználónak tetszik: