Péter Szabó Szilvia @ Eurovíziós Dalverseny 2005
2005. május 22. 19:43
|
|
tironmanHQParadise. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 1908 Csatolások: 774 Azonosító: 5 offline
|
Idézet(Levlists @ 2005, May 22. - 18:35)
Köszi! 
Amúgy ki ez?
Úgy néz ki mint a Bálint Antónia 
[right][/right]
Amúgy ki ez?
[right][/right]
Na neeee!!!
Ő Péter Szabó Szilvi a NoX énekesnője te kis butus...
www.nox.hu
2005. május 22. 21:20
|
Mr. NO.1.szemúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.03.15. Hozzászólás: 23 Csatolások: 4 Azonosító: 4606 offline
|
Talán 12. lett a NOX.
Ha később lett volna meg máshogy...a "megasztáros" Caramel TOP 5 lett volna. :-)
Ha később lett volna meg máshogy...a "megasztáros" Caramel TOP 5 lett volna. :-)
2005. május 23. 07:31
|
|
MarhaKwisatz Haderach |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 3381 Csatolások: 21993 Azonosító: 6 offline
|
Szilvike nagyon CÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.... és ellentétben a legtöbb magyar "zenésszel" még énekelni is remekül tud. Egész éjjel NOX-szal ütöttük magunkat a melóhelyen, szal én mán tudom hogy mi a magyarokuristenye.
Eltekintve egy-két pofátlanul ronda ötlet-lopástól, nagyon jó lett a "Ragyogás"... A következő még jobb lesz.
2005. május 23. 12:19
|
|
baranyagúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.05.23. Hozzászólás: 47 Csatolások: 43 Azonosító: 6368 offline
|
2005. május 23. 17:35
|
|
LukiVolt Repost Checker™ v2.0 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.12. Hozzászólás: 5702 Csatolások: 3363 Azonosító: 194 offline
|
Nem vagyok oda a NOX-ért, de véleményem szerint -- ahogy a menedzserük is mondta -- az első ötbe simán bekerülhettek volna. Az, hogy elsőként szerepeltek, szerintem sem volt szerencsés, de hát így hozta a sorsolás. Emiatt a szombati szereplésüket nem is láttam, úgyhogy az első mondatomban tett kijelentésemet az elődöntős szereplésük alapján merem állítani. Gondolom a döntőben sem voltak rosszabbak.
Az egyes országok szavazatain helyenként én is eltátottam a számat.
Azon meglepődtem, hogy a hollandok Whitney Houstonra hajazó dala/énekese nem jutott be. Túl egyértelmű volt a koppintás?
Az én meglátásom szeint az sem volt szerencsés, hogy magyarul énekeltek. Mondom: nem volt szerencsés. Egyébként meg előírnám, hogy minden versenyzőnek kötelezően az anyanyelvén kellene énekelni. Vagy legalábbis max. 50-50% anyanyelv/angol (valahogy mint Falco). Ha jó a dal, és jó az előadó, akkor tökmindegy, hogy urdu nyelven énekel-e vagy angolul. Hogy csak néhányat említsek: Julio Iglesias, Eros Ramazotti, Panjabi MC
, Tarkan. (Hopp, ezek közül senki sem énekel(t) urdu nyelven! Asszem rosz volt a példa.
)
Azon kívül az svájciak rendszeres "vendégszerepeltetése" sem fair.
Sz'al elég vegyes érzelmekkel mentem aludni.
Az egyes országok szavazatain helyenként én is eltátottam a számat.
Az én meglátásom szeint az sem volt szerencsés, hogy magyarul énekeltek. Mondom: nem volt szerencsés. Egyébként meg előírnám, hogy minden versenyzőnek kötelezően az anyanyelvén kellene énekelni. Vagy legalábbis max. 50-50% anyanyelv/angol (valahogy mint Falco). Ha jó a dal, és jó az előadó, akkor tökmindegy, hogy urdu nyelven énekel-e vagy angolul. Hogy csak néhányat említsek: Julio Iglesias, Eros Ramazotti, Panjabi MC
Azon kívül az svájciak rendszeres "vendégszerepeltetése" sem fair.
Sz'al elég vegyes érzelmekkel mentem aludni.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

1 felhasználónak tetszik: