Lee Ji Eun (IU)
2023. szeptember 09. 13:00
|
|
Ameth45〈 ☆⋆⋅ Kaya Scodelario ☆⋆⋅ 〉 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.10. Hozzászólás: 1808 Csatolások: 1857 Azonosító: 119918 offline
|
Sziasztok! Azért hoztam létre ezt a témát mert IU a szóló énekesek közül, akit nagyon szeretek és nagy benyomást tett rám! Ha esetleg Te is rajongója vagy akkor megírhatod, hogy miért szereted Őt vagy akár mi, amit annyira nem (ha esetleg van olyan)! Ha láttatok Tőle sorozatokat vagy filmeket, amik nagyon tetszett akkor melyik volt az! Melyik kép a kedvenced Róla, amit nagyon szeretsz! Kedvenc száma vagy klipje, amit nagyon imádsz és sokat hallgatod vagy nézed!
2025. július 16. 09:29
|
scorechickensúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 25.07.16. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 555550 offline
|
IU igazán sokoldalú művész – fantasztikus énekesnő és tehetséges színésznő is. Imádom a „Good Day”-t és a sorozatait, főleg a My Mister-t. Igazi példakép!
This post was edited by geometry dash on July 16, 2025 at 02:31 pm
This post was edited by geometry dash on July 16, 2025 at 02:31 pm
2026. február 04. 05:14
|
obviousswingúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 26.02.04. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 557893 offline
|
Személyes véleményem szerint az IU-t az őszinte és érzelmes előadásmódja teszi különlegessé. A hangja egyedi, és szinte minden dalban közvetíti az érzelmeit.
This post was edited by Geometry Dash on January 25, 2026 at 04:14 p.m.
2026. február 04. 06:23
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.10. Hozzászólás: 1808 Csatolások: 1857 Azonosító: 119918 offline
|
Idézet (obviousswing @ 2026.02.04. 05:14)
Személyes véleményem szerint az IU-t az őszinte és érzelmes előadásmódja teszi különlegessé. A hangja egyedi, és szinte minden dalban közvetíti az érzelmeit.
Teljesen egyet értek. IU tényleg őszinte és érzelmes és csodálatos a hangja ami szinte simogatja az ember lelkét amikor hallja. Szép és csinos.
2026. február 23. 11:18
|
hotobif526új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 26.02.23. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 558461 offline
|
Én is hatalmas IU-rajongó vagyok, imádom benne, hogy egyszerre hihetetlenül tehetséges és szerény, a kedvenc sorozatom tőle a Hotel Del Luna, a kedvenc számom pedig a Love Poem, mert mindig megérint az érzelmes hangja és a dal mondanivalója.
paper io
paper io
1 felhasználónak tetszik:
Ameth45
2026. február 23. 18:41
|
|
|
Idézet (hotobif526 @ 2026.02.23. 11:18)
Én is hatalmas IU-rajongó vagyok, imádom benne, hogy egyszerre hihetetlenül tehetséges és szerény, a kedvenc sorozatom tőle a Hotel Del Luna, a kedvenc számom pedig a Love Poem, mert mindig megérint az érzelmes hangja és a dal mondanivalója.
paper io
paper io
Minden téren tényleg csodálatos és elképesztően szerény. A hangja szinte simogatja a lelkem amikor hallom Őt nekem a kedvenc számom IU-tól a Palette de a kedvenc sorozatom egyértelműen nekem is a Hotel Del Luna volt.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.