A produkció legújabb része rengeteg Szex és New York-rajongó szerint kiakasztó volt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Dühösek a rajongók: sokan kiakadtak az És egyszer csak... új epizódjára
2023. augusztus 07. 20:27
|
FormacioRetikularisúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.11.03. Hozzászólás: 90 Csatolások: 0 Azonosító: 283365 offline
|
Én szerintem egy normális lány mindig Aident választja minden körülmények között. nade ha mar 6 évadot és két filmet végigszenvedtünk, úgyhogy Big a nagy Ő minden körülmények között, akkor ne tegyék már ezt az emlékével...
2023. augusztus 08. 21:23
|
|
VadAlmavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.11.21. Hozzászólás: 471 Csatolások: 0 Azonosító: 273830 offline
|
Big egy s.ggfej volt, lenézte Carrie-t, és vagy egy tucatszor összetörte a szívét, elég aranyhalagyúak lehetnek ezek a "rajongók", ha erre már nem sikerül emlékezni. Részemről én a sorozat közben fogtam a fejem, mikor a csaj hagyta Aident kicsúszni a keze közül, az egyetlen normális pasija volt.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.

0 felhasználónak tetszik: