Az énekesnő nemrég elárulta, miért nem tetszett neki az új film üzenete.
A teljes cikkhez kattints ide!
Paloma Faith kiakadt A kis hableány láttán
2023. május 31. 10:30
|
|
Vivikaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.05. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 252936 offline
|
Ez azért vicces mert ez a mese alapja. Kiakadni azon amit előre tudott...lol mit várt? Attól hogy most feketék játszák a mainstreem szerepeket majd a sztori is átalakul?
2023. június 01. 16:19
|
|
feyrevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.04.05. Hozzászólás: 204 Csatolások: 0 Azonosító: 289007 offline
|
Olyan hülyeség ez a felfogás... én kislányként sosem úgy tekintettem erre a mesére, hogy Ariel felad mindent egy férfiért, hisz már előtte is vágyott az emberek földjére.
Ez a mese sokkal inkább a szabadságot, a felnőtté válást szimbolizálja nekem. Ariel kiszabadul apja kontrollálása alól, a végére pedig érett nő lesz és az apja is megérti, hogy nem kell féltenie a lányát és hogy nem minden ember gonosz..
Ez a mese sokkal inkább a szabadságot, a felnőtté válást szimbolizálja nekem. Ariel kiszabadul apja kontrollálása alól, a végére pedig érett nő lesz és az apja is megérti, hogy nem kell féltenie a lányát és hogy nem minden ember gonosz..
1 felhasználónak tetszik:
allisonhale.
2023. június 14. 04:23
|
qwaszxúj tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 23.06.14. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 376196 offline
|
Your articles are full of very solid information and logic. I definitely sorted my thoughts through your post. I really appreciate you sharing such a great post. Thank you so much. It would be great if you have time to check out my blog. up.먹튀신고
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.