Szabó Erika (tilda)
2005. május 20. 20:13
2005. május 20. 20:15
Idézet(Jaymie @ 2005, May 20. - 20:13)
2005. május 20. 20:16
Egyébként én kétszer is rákerestem, először, mint Erika, aztán mint Szabó...és eccer sem jutottam az FHM-es topichoz, mert csak a képkérések között talált Szabó Erikát!
Mitől van ez???
2005. május 20. 20:57
|
|
Freeze********** |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 6473 Csatolások: 2512 Azonosító: 1 offline
|
Idézet(Jaymie @ 2005, May 20. - 20:16)
Egyébként én kétszer is rákerestem, először, mint Erika, aztán mint Szabó...és eccer sem jutottam az FHM-es topichoz, mert csak a képkérések között talált Szabó Erikát!
Mitől van ez???
[right][/right]
[right][/right]
Mert ha itt kattintassz a keresőre, akkor automatice kijelöli a Képkérések fórumot, hogy csak abban keressen.
2005. május 20. 20:57
Én meg beírtam, hogy Szabó Erika, és végignéztem. Ua. a percben mint Te, Jaymie.
Amúgy idegbajt lehet kapni néha, ha az ember egy gyakran uploadolt kedvencet akar felrakni, néha negyedóráig csak azt az egy-két képet keresi, hogy felmerje-e rakni...
Engem nagyon bánt, ha repost-ot kapok. Tudom, hogy az én figyelmetlenségem, de hát csoda ez ekkora mennyiségnél?
Na erre kéne valamit kitanáni...
Amúgy idegbajt lehet kapni néha, ha az ember egy gyakran uploadolt kedvencet akar felrakni, néha negyedóráig csak azt az egy-két képet keresi, hogy felmerje-e rakni...
Engem nagyon bánt, ha repost-ot kapok. Tudom, hogy az én figyelmetlenségem, de hát csoda ez ekkora mennyiségnél?
2005. május 20. 21:09
Idézet(Q-kac @ 2005, May 20. - 19:57)
[right][/right]
[right][/right]
Aki képekett tesz fel, annál becsúszik néha 1-1 repost! Ez elkerülhetetlen! (És senki sem haragszik meg érte
Viszont itt a HQP-n nagyon humánus módon és diszkréten kiszedik a repost képeket, vagy törlik a topicot....ellenben más oldalakon egy témán belül 5-en nyomják az ember pofájába a Voltmár ikont!
Szerintem ez itt, ebben a formában korrekt!
Freeze-nek pedig köszönöm a felvilágosítást...ezt nem tudtam!
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.

0 felhasználónak tetszik: