Starity

Szabó Erika (tilda)

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2005. május 20. 20:06 #1
audioman
audioman
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 7
Csatolások: 0
Azonosító: 3861
Szabó Erika 2005-ös FHM képeit szeretném, az ehavi számban van. Legyen már valaki oly rendes, és tegye fel őket, naggyon nagyon szeretem. Gyönyörűűűűű. Előre is thx.
2005. május 20. 20:13 #2
- törölt felhasználó -    
Klikk ide smile.gif http://starity.hu/forum/topik/6122-szabo-erika-fhm-2005-majus-8x/
2005. május 20. 20:13 #3
- törölt felhasználó -    
Itt van
Kereső...?
2005. május 20. 20:15 #4
- törölt felhasználó -    
Idézet(Jaymie @ 2005, May 20. - 20:13)

beer.gif
2005. május 20. 20:16 #5
- törölt felhasználó -    
Egyébként én kétszer is rákerestem, először, mint Erika, aztán mint Szabó...és eccer sem jutottam az FHM-es topichoz, mert csak a képkérések között talált Szabó Erikát! blink.gif Mitől van ez???
2005. május 20. 20:57 #6
Freeze
Freeze
    Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6473
Csatolások: 2512
Azonosító: 1
Idézet(Jaymie @ 2005, May 20. - 20:16)
Egyébként én kétszer is rákerestem, először, mint Erika, aztán mint Szabó...és eccer sem jutottam az FHM-es topichoz, mert csak a képkérések között talált Szabó Erikát! blink.gif  Mitől van ez???
[right][/right]

Mert ha itt kattintassz a keresőre, akkor automatice kijelöli a Képkérések fórumot, hogy csak abban keressen. smile.gif
2005. május 20. 20:57 #7
- törölt felhasználó -    
Én meg beírtam, hogy Szabó Erika, és végignéztem. Ua. a percben mint Te, Jaymie. biggrin.gif
Amúgy idegbajt lehet kapni néha, ha az ember egy gyakran uploadolt kedvencet akar felrakni, néha negyedóráig csak azt az egy-két képet keresi, hogy felmerje-e rakni... mad.gif
Engem nagyon bánt, ha repost-ot kapok. Tudom, hogy az én figyelmetlenségem, de hát csoda ez ekkora mennyiségnél?
Na erre kéne valamit kitanáni... thumbsup.gif
2005. május 20. 21:09 #8
- törölt felhasználó -    
Idézet(Q-kac @ 2005, May 20. - 19:57)
Amúgy idegbajt lehet kapni néha, ha az ember egy gyakran uploadolt kedvencet akar felrakni, néha negyedóráig csak azt az egy-két képet keresi, hogy felmerje-e rakni... mad.gif
Engem nagyon bánt, ha repost-ot kapok. Tudom, hogy az én figyelmetlenségem, de hát csoda ez ekkora mennyiségnél?
Na erre kéne valamit kitanáni... thumbsup.gif
[right][/right]

Aki képekett tesz fel, annál becsúszik néha 1-1 repost! Ez elkerülhetetlen! (És senki sem haragszik meg érte smile.gif )
Viszont itt a HQP-n nagyon humánus módon és diszkréten kiszedik a repost képeket, vagy törlik a topicot....ellenben más oldalakon egy témán belül 5-en nyomják az ember pofájába a Voltmár ikont! mad.gif
Szerintem ez itt, ebben a formában korrekt! tongue.gif

Freeze-nek pedig köszönöm a felvilágosítást...ezt nem tudtam! blush.gif
2005. május 21. 20:42 #9
audioman
audioman
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 7
Csatolások: 0
Azonosító: 3861
Thx gyerekek, királyok vagytok biggrin.gif laugh.gif cool.gif thumbsup.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!