Starity

Chris Pratt összetört és szenvedett, mielőtt a feleségével találkozott

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2023. április 05. 21:06 #1
Four
Four
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 0
Csatolások: 0
Azonosító: 271791
A híresség bevallotta, Katherine Schwarzenegger előtt nagyon nem volt jól lelkileg.
A teljes cikkhez kattints ide!
2023. április 05. 22:45 #2
devilrose
devilrose
Her Majesty Imperator
Hozzászólás: 3098
Azonosító: 123383
Micsoda egy nyálgép...
2023. április 06. 08:51 #3
Angeska
Angeska
visszatérő vendég
Hozzászólás: 346
Azonosító: 234680
bad.gif
A Faris-szel közös gyerekét már nem is említi. Nekem rohadtul ellenszenves lett, mióta ezzel a terminátor picsával összejött. Ez a nő mindenfelé osztja az igét, tolja orrba-szájba a jézusos sz@rságait, már ránézésre is egy rohadtul ellenszenves, bigott idióta.
2023. április 06. 10:35 #4
Rosier
Rosier
visszatérő vendég
Hozzászólás: 458
Azonosító: 265083
Nem értem, miért kell ellenszenvvel fordulni feléjük vagy egyenesen utálni őket, mert hívők és nem tartják titokban. Vagy manapság csak PC témákban lehet az ember szókimondó?
A fia, aki mindössze tíz éves egyébként, koraszülött volt és sajnos komoly egészségügyi problémákkal küzd a mai napig, amennyire a szüleitől ezt tudni lehet. Szerintem undorító, hogy vannak emberek, akik azért támadják ezt a pasit, mert a beteg kisfiának biztosítja a magánélethez való jogát. Milyen lelki világa van annak, aki ha nem lát heti szinten közös képeket apáról és fiáról az instán vagy a tmz-n, akkor már el sem tudja képzelni, hogy privátan is lehet kapcsolatot tartani? Főleg egy sérült gyerekkel?
1 felhasználónak tetszik: Maiko
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok