Law Roach számos híresség outfitjeiért felelt, de bevallotta, elege lett a karrierjéből.
A teljes cikkhez kattints ide!
Elege lett Zendaya stylistjának, visszavonul Law Roach
2023. március 19. 09:09
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2234 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Voltak pletykák hogy Zendayanak köze van hozzá hogy visszavonul azt mondták átnézett rajta és volt hogy divatbemutatón nem engedte hogy mellé üljön csak mögé ez az ő világukban azt jelenti én jobb vagyok nálad te csak a táskámat hordozhatod utánam
2023. április 23. 21:53
|
|
Vanjieeeeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.01.20. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 286071 offline
|
Idézet (rosa82 @ 2023.03.19. 09:09)
Voltak pletykák hogy Zendayanak köze van hozzá hogy visszavonul azt mondták átnézett rajta és volt hogy divatbemutatón nem engedte hogy mellé üljön csak mögé ez az ő világukban azt jelenti én jobb vagyok nálad te csak a táskámat hordozhatod utánam
Z-nek semmi köze nem volt ehhez, ezt Law is megmondta. A divatbemutatón sajnos nem Zendaya felel az ülésrendről, az pedig hogy nem mellé ültették a stylistját, nem az ő hibája volt. A videókon is látszik hogy nagyon kellemetlenül érzi magát Z, Law is a szervezőket hibáztatta és nem Zendayát...
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.