Az énekesnő egy díjátadón konferált, miközben feljutott a színpadra egy topless tüntető.
A teljes cikkhez kattints ide!
Avril Lavigne csúnyán elküldött egy topless tüntetőt egy díjátadón
2023. március 20. 10:26
|
|
alltimelovervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.24. Hozzászólás: 154 Csatolások: 0 Azonosító: 223147 offline
|
Én tényleg nagyon éltem ezt a nőt, annak ellenére, hogy egy igazi fogyasztó barát fake edgy pop rock előadó, aki valami oknál fogva punk-nak flesseli magát, de hogy még 20+ évvel később is ilyen szinten be tudja magát nyomni a médiába és szinte minden nap rohasztja a híroldalak főoldalát már tényleg fárasztó..még a kiöregedett pop punk emo tini dalai folyamatos újra-újra nyomatása is kevésbé cringe, mint amit leművel ebben az évben a baromságaival.
Végre elérte azt, hogy egy kis tiszteletet kapjon és ne csak egy idegesítő industry plantként tekintsenek rá, erre ezt lerombolja azzal, hogy összejön a legirritálóbb bánat "zenésszel", akit csak el lehet képzelni, csak hogy a sajtó még tovább nyomja az arcunkba a baromságait..
Szóval én letettem erről a nőről és sajnálok minden percet, amit a zenéjére pazaroltam.
Végre elérte azt, hogy egy kis tiszteletet kapjon és ne csak egy idegesítő industry plantként tekintsenek rá, erre ezt lerombolja azzal, hogy összejön a legirritálóbb bánat "zenésszel", akit csak el lehet képzelni, csak hogy a sajtó még tovább nyomja az arcunkba a baromságait..
Szóval én letettem erről a nőről és sajnálok minden percet, amit a zenéjére pazaroltam.
2023. március 24. 19:27
|
|
lmarcso1104visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 22.10.11. Hozzászólás: 133 Csatolások: 370 Azonosító: 342728 offline
|
Jól tette én sem tettem volna másképp.. durva mit megnem engednek maguknak
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: