Starity

Minden ami Christian Kane

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2008. április 24. 10:15 #1
Bhelga
Bhelga
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1938
Csatolások: 430
Azonosító: 32807
Várok mindenkit, aki szívesen beszélget Chrisrõl, Steve Carlsonról, filmekrõl, zenérõl.
2008. április 24. 10:19 #2
Bhelga
Bhelga
Miss02 itt válaszolok, itt tudunk beszélgetni smileeee.gif

A country zene bizony nem áll túl közel a magyar izléshez, de én már Johnny Casht is szerettem biggrin.gif Chris-t meg Stevet meg még jobban! thumbsup.gif
Jim Byrnes fantasztikus ember és nagyon jó zenész, olyan "fekete" hangja van (és ezt nem én mondtam, hanem blues zenéhez értõk). A legújabb albuma meg kicsit gospeles. Egyébként a Hegylakóban ismertem meg és nagyon szeretem õt is színészként is, zenészként is.

Jimrõl magyarul

Sajnálom, hogy nálunk nem lehet kapni az albumaikat. (Bár Jim elsõ kettõ lemezét még behozta egy cég)

Persze a nehézségek azért vannak, hogy leküzdjük õket! tongue.gif tongue.gif
Lassan lehez küzdeni Chris és Steve albumaiért (azért kár, hogy nem közös lesz mad.gif )
2008. április 24. 15:37 #3
miss02
miss02
új tag

Státusz"Azt mondják az igazán jó dolgokra megéri várni. Remélem tényleg!"
Hozzászólás: 44
Csatolások: 10
Azonosító: 58556
Tényleg nagyon jó zenész, és a hangja nagyon ott van clapping.gif
Tetszik a 12 Questions címû száma, bár biztos vagyok benne, h az összes többi is kiváló! Tényleg igazi "fekete" hangja van smileeee.gif
De azért nem igazság, h ilyen nehezen lehet hozzájutni az albumaikhoz, bezzeg Britney v a többi "sztár" albumait minden sarkon meg lehet venni angry.gif angry.gif angry.gif

Képzeld végre megtudtam nézni az Ártatlanság c. filmet a Drága Christõl wub3.gif Nagyon jó színész, és milyen jól nézett ki benne, h húha drool.gif körülbelül így nézhettem ki biggrin.gif
2008. április 25. 07:10 #4
Necros
Necros
Cara is my Mistress

StátuszCaptivated by Tabrett.
Hozzászólás: 8558
Csatolások: 17675
Azonosító: 12106
Idézet(miss02 @ 2008. April 24. - 15:37)
Tényleg nagyon jó zenész, és a hangja nagyon ott van  clapping.gif
Tetszik a 12 Questions címû száma, bár biztos vagyok benne, h az összes többi is kiváló! Tényleg igazi "fekete" hangja van  smileeee.gif

Ezzel csak egyetérteni tudok. meghajolo.gif A Hegylakóból ismerem én is, nagyszerû színész és zenész. Kár, hogy több számát nem tudom beszerezni, csak az általad említettet találtam én is.
2008. április 25. 08:42 #5
Bhelga
Bhelga
Idézet(miss02 @ 2008. April 24. - 14:37)

Képzeld végre megtudtam nézni az Ártatlanság c. filmet a Drága Christõl  wub3.gif Nagyon jó színész, és milyen jól nézett ki benne, h húha  drool.gif körülbelül így nézhettem ki  biggrin.gif

Amilyen "fejeket" vág az Ártatlanságban ....

meg ahogy mondja, hogy "meeee" .... wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Persze nagyon édes végig a filmben. Jól áll neki ez a szerep és végre itt már rendesen fogja a gitárt is nem kellett azzal szórakozni, hogy elõtte rendesen a kezébe adják w00t.gif w00t.gif w00t.gif
Azért csak megtanult gitározni!

Az Angelben Steve gitározott helyette wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif
Pedig aztán gyakran került gitár a kezébe, de korábban nem tudott játszani.

Emléxem még két éve Münchenben is szekálták, amikor gitárt vett a kezébe (és nem csak a közönség, hanem Steve is wink.gif wink.gif wink.gif - már csak azért is, mert az õ gitárjával "kísérletezett"), de akkor már egész jól játszott, jóóóóó nagy tapsot is kapott thumbsup.gif thumbsup.gif thumbsup.gif thumbsup.gif

2008. április 25. 09:08 #6
Bhelga
Bhelga
Idézet(Necros @ 2008. April 25. - 06:10)
Ezzel csak egyetérteni tudok. meghajolo.gif A Hegylakóból ismerem én is, nagyszerû színész és zenész. Kár, hogy több számát nem tudom beszerezni, csak az általad említettet találtam én is.

A 12 Questions tényleg az egyik legjobb száma. Már a Hegylakóban is nagyon tetszett, amikor Richie halálakor ezt énekelte, de a hangszeres átdolgozása még jobb. Annak különösen örülök, hogy a videoklipje csak felkerült a youtubra thumbsup.gif thumbsup.gif thumbsup.gif

Nekem rengeteg kedvenc számom van tõle.

Az elsõ két alubámról (mivel ügye a két bakelitet egyben kiadták CD-n - "Burning-I Turned My Nights into Days") azt hiszem legjobban a
"Shake Your Moneymaker" és
"Stranger Blues"
számokat szeretem (na meg a többi 17 w00t.gif )

A Juno díjas "That River"-rõl:
"That River" és
"All Over You" (ez is elhangzott a Hegyakóban)
na és a "I Got It Bad" - imádom ahogy a "sentimetalt" énekli

A "Fresh Horses" albumról
természetesen a "12 Questions"
"Postcard from Mexico (Una carda postal de Mexico)" - halottam koncerfelvételen is ott végignevetgélte thumbsup.gif thumbsup.gif thumbsup.gif és a
Just A Pilgrim (errõl is van videó fenn a youtubon)

"house of refuge" - ezért szintén kapott Junot
"didn't it rain"
"the beast in me"
"lay me down sweet jesus"

DE hozzáteszem nem énekelt egy olyan számot sem, amit ne szeretnék wub3.gif wub3.gif

Ó és nem feledkezhetem el a "Stand by me"-rõl sem, amit ugyan lemezre nem énekelt fel, de a HL találkozós koncertjeirõl nem szokott elmaradni (így ez is megvan thumbsup.gif thumbsup.gif thumbsup.gif )

Egyébként tényleg bosszantó, hogy sem Jim (kivéve az elsõ kettõ), sem Chris sem Steve lemezeit nem lehet kapni nálunk.
Persze van egy "születési rendellenességem" - sosem adom fel rohog.gif rohog.gif rohog.gif , így azért csak halálra tapiztam már az összeset.

A Kane lemezeim dedikáltak is, Steve lemezeit már csak a koncert után sikerült levadásznom, úgyhogy itt az ideje egy újabb koncertnek (amire el is jutok) cool.gif cool.gif cool.gif
Jimmel találkozni is a "vágylistámon" van smileeee.gif smileeee.gif smileeee.gif

2008. április 25. 12:19 #7
miss02
miss02
új tag

Nem tudott gitározni? smileeee.gif Steve gitározott helyette az Angelbe? Nem gondoltam volna. smileeee.gif Pedig mikor volt az a jelenete az Angelbe, húha biggrin.gif
Az LA a kedvenc számom, talán azért mert, csak a gitár van és a csodálatos hangja, és ettõl teljesen oda-vissza vagyok wub.gif , bár nem tudna olyan számot csinálni, amit ne szeretnék wub3.gif
Még a csengõhangom is ez rolleyes.gif
Remélem elõbb utóbb nekem is sikerül beszerzi albumot tõlük (rem. elõbb, mint utóbb) smileeee.gif
Az meg egyenesen álmaim netovábbja lenne, ha láthatnám élõbe õket wub3.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
2008. április 25. 12:39 #8
Bhelga
Bhelga
Idézet(miss02 @ 2008. April 25. - 11:19)
Nem tudott gitározni?  smileeee.gif Steve gitározott helyette az Angelbe? Nem gondoltam volna. smileeee.gif Pedig mikor volt az a jelenete az Angelbe, húha  biggrin.gif
Az LA a kedvenc számom, talán azért mert, csak a gitár van és a csodálatos hangja, és ettõl teljesen oda-vissza vagyok  wub.gif , bár nem tudna olyan számot csinálni, amit ne szeretnék  wub3.gif
Még a csengõhangom is ez  rolleyes.gif
Remélem elõbb utóbb nekem is sikerül beszerzi albumot tõlük (rem. elõbb, mint utóbb) smileeee.gif
Az meg egyenesen álmaim netovábbja lenne, ha láthatnám élõbe õket  wub3.gif  rolleyes.gif  rolleyes.gif

Nem tudott. Most már nem elmékszem melyik filmjénél (vagy sorijánál) igazgatják is a kezében a gitárt, mert valahogy rosszul is fogta - persze csak a fotó aláírásából derült ez ki, de sokat irogattak errõl egy már azóta megszünt fórumba. (onnan vagyok ilyen okos rohog.gif rohog.gif rohog.gif )

A lemezeket nem én személy szerint, hanem egy barátom, rendelte meg az internetrõl. Az egyiket biztosan az ebayen vettük (Jim-That River), mert arra licitáltunk is thumbsup.gif thumbsup.gif
A Kane lemezt az azóta már megszûnt kanecontry oldalról rendeltük, az "Acoustic Live in London" -t pedig a koncerten vettem meg Münchenben.
Steve lemezeit meg a CD Baby-tõl.
Tuti, mert rákerestem és

"Simply superb
author: Jozsef
Great album, wonderful cover, it's simply fantastic and i give you joy of it! Many thanks!"

Na ez voltam én közvetve rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif

A limitált karácsonyi albumot már elfelejtettem (mármint, hogy hogyan lett megrendelve)

2008. április 25. 21:59 #9
miss02
miss02
új tag

Ja, én is nézegettem ezeket az oldalakat, de nem nagyon konyítok hozzájuk, de állandóan próbálkozom és nem adom fel biggrin.gif
Ahogy a mondás is tartja, aki keres az talál szóval elõbb v. utóbb én is találok rolleyes.gif Addig is a YouTube-on van pár videó Steve-rõl és Chris-rõl, de Christõl szerencse van számom biggrin.gif
Nálad, h jött ez az "õrület", ha szabad megkérdeznem? smileeee.gif
2008. április 26. 08:11 #10
Bhelga
Bhelga
Idézet(miss02 @ 2008. April 25. - 20:59)
Ja, én is nézegettem ezeket az oldalakat, de nem nagyon konyítok hozzájuk, de állandóan próbálkozom és nem adom fel  biggrin.gif 
Ahogy a mondás is tartja, aki keres az talál szóval elõbb v. utóbb én is találok  rolleyes.gif Addig is a YouTube-on van pár videó Steve-rõl és Chris-rõl, de Christõl szerencse van számom  biggrin.gif
Nálad, h jött ez az "õrület", ha szabad megkérdeznem?  smileeee.gif

Na igen, Chris rajongói kicsit "rosszabbak" - ezért néhány szám csak felkerült a netre wink.gif wink.gif wink.gif wink.gif

Hát persze, hogy szabad, bár nem hiszem, hogy nagyon meglepõ lesz a válasz rolleyes.gif
Néztem az Angel elsõ részét és eccer a tárgyalóterembe felállt az az alacsony ügyvéd és Angel elé állt. Kész voltam és ez "megpecsélte" a "sorsomat".
Mit nyomoztam mire kiderítettem, hogy ki ez a pasi.
Mert ügye az elsõ részben még nem volt neve sem (bizony akkor még nem volt Lindsey dry.gif )! Bizony! Még a névjegykártyán sem szerepelt név, amit átadott Angyalkának! (Ezt már annyiszor-már annyiszor kérdezték, hogy tudom bizonyítani, mert kifényképeztem, hogy csak a Wofram & Hart volt rajta és a stáblistán is csak, mint "ügyvéd" szerepelt.)

Nagyon örültem, mikor a 18. résztõl állandó szereplõ lett thumbsup.gif thumbsup.gif thumbsup.gif

A 2.18 után meg jött a következõ "feladat", hogy ki énekelt???

És innentõl már nem csak a filmjeit keresgettem, hanem a számait is blush.gif blush.gif blush.gif

És tulajdonképpen mondhatni, hogy a sors ismételte magát wink.gif wink.gif wink.gif , ugyanis korábban már ugyanezt játszottam végig Jim Byrnessel wub.gif is.
Õt a Hegylakóban láttam meg. Nagyon jó karakternek tartottam Joet. A számok is tetszettek, amik a háttérben szóltak.
Na és akkor még alig volt internet, úgyhogy jóval nehezebb helyzetben voltam blink.gif blink.gif blink.gif , de hát nincs lehetetlen. Lassan, de biztosan gyûltek az információk.

Az élete borzasztóan meghatott. Olyan szinten tisztelem és szeretem a pasit, hogy azt hiszem a kitartása az akarata példaértékû a számomra.

Na és persze fantasztikus zenész és jóó színész és bár nem fiatal, szerintem jóóól néz ki blush.gif blush.gif blush.gif blush.gif blush.gif !

2008. április 26. 08:16 #11
Bhelga
Bhelga
Stevevel egészen más a helyzet. Õ "csak" úgy ott volt a képeken Chris mellett. Nem igazán hozott tûzbe.

És ez gyökeresen megváltozott 2006. májusában. Teljesen levett a lábamról.
"Biciklit lehet támasztani" a dumájának. rohog.gif rohog.gif rohog.gif rohog.gif

A blogom csak töredékét képes visszaadni, mert egyszerûen leírhatatlan a pasi.
Naa és ami nincs benne a blogban ... az egy másik sztori egy évvel késõbrõl.

Egy kedves netes barátnõm ment Angliába egy conra. Elõtte persze egy csomót hülyéskedtünk, hogy majd ezt kérdezze meg a fiúktól meg azt. Aztán abban maradtunk, hogy kérje csak számon Steven az ígéretét, miszerint azt ígérte, hogy hamarosan jön Mo-ra.
ÉS MEGTETTE. Számon kérte rajta. Persze Steve hozta a formáját és megkérdezte a lányt, hogy mikor ér rá, mert akár most is indulhat rohog.gif rohog.gif rohog.gif
A vége meg az lett, hogy küldött nekem egy gitárpengetõt, amit dedikált és azt is ráírta, hogy Helgának, nehogy a barátnõm megtarsa wink.gif wink.gif wink.gif
(Sajna azóta sem jártam Pesten, így még mindig õrizgeti nekem - legalábbis remélem - mert úgy döntöttünk, hogy egy ekkora kincset nem lehet a postára bízni rohog.gif rohog.gif )

De remélhetõleg csak megtarjuk a Hunlanderssel az éves összeröffenésünket és azt úgysem fogom kihagyni, akkor majd ezzel a lánnyal is szervezek egy összefutást thumbsup.gif thumbsup.gif thumbsup.gif
2008. április 26. 09:21 #12
Dido
Dido
_______
Hozzászólás: 10810
Csatolások: 76487
Azonosító: 6538
msn? privát üzenet? blink.gif blink.gif blink.gif
2008. április 26. 11:27 #13
- törölt felhasználó -    
Idézet(Dido @ 2008. April 26. - 08:21)
msn? privát üzenet? blink.gif  blink.gif  blink.gif

Köszönöm meghajolo.gif
Erre vártam beer.gif
2008. április 26. 12:06 #14
Freeze
Freeze
    Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6473
Csatolások: 2512
Azonosító: 1
Idézet(Dido @ 2008. April 26. - 09:21)
msn? privát üzenet? blink.gif  blink.gif  blink.gif

ennyi erõvel mindent meglehet beszélni msnen is és minek a fórum? tongue.gif
2010. június 13. 21:32 #15
Bhelga
Bhelga
ÓÓÓ a régi topik smileeee.gif smileeee.gif KÖSZI wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
2010. június 17. 18:30 #16
Qiny
Qiny

StátuszMosolyogj a világra és a világ visszamosolyog rád....vagy hülyének néz.
Hozzászólás: 902
Csatolások: 338
Azonosító: 125906
Na akkor frissítünk. cool.gif Jelenleg a fejemen van a fülhallgató és nem más énekel nekem, mint Jensen Ackles és Steve Carlson. thumbsup.gif Ez még nem is tartozna ide, de tavaly, Chris szülinapi buliján énekeltek együtt. tongue.gif Ugyanis úgy tűnik ezek hárman nagy haverok. Eszeveszett jó ez a szám. thumbsup.gif Most hallgatom 4x. Ennek Jensen srácnak is irtó jó hangja van. w00t.gif Már bocsi Bhelga, de mostantól két kedvencem is van. blush.gif Jensen Fan is lettem nem Christian rajongó. wub.gif
2010. október 03. 09:22 #17
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (Qiny @ 2010.06.17. 18:30)
Na akkor frissítünk. cool.gif  Jelenleg a fejemen van a fülhallgató és nem más énekel nekem, mint Jensen Ackles és Steve Carlson. thumbsup.gif  Ez még nem is tartozna ide, de tavaly, Chris szülinapi buliján énekeltek együtt. tongue.gif  Ugyanis úgy tűnik ezek hárman nagy haverok. Eszeveszett jó ez a szám. thumbsup.gif  Most hallgatom 4x. Ennek Jensen srácnak is irtó jó hangja van. w00t.gif  Már bocsi Bhelga, de mostantól két kedvencem is van. blush.gif  Jensen Fan is lettem nem Christian rajongó. wub.gif

Nocsak! Azt tudtam, hogy Chris, Steve és Jensen nagy haverok és azt is, hogy Jensen a bulikon előszeretettel énekel velük, de azt nem, hogy jó a hangja! Szívesen meghallgatnám!
Aki meg esetleg kíváncsi Jim Byrnes zenéjére, az hozzám is fordulhat bizalommal. blush.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!