Melyik országos rádió adja a legjobb zenét?
2012. április 26. 19:13
|
|
pinkgirl◕◡◕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 1855 Csatolások: 54 Azonosító: 154198 offline
|
Idézet (Necros @ 2008.04.19. 08:04)
Nektek melyik tetszik legjobban? Szerintem a Petõfi a legjobb, ott tényleg van választék, nem csak marketing rizsa és nincs annyi reklám sem, mint a többin. Mindenféle zenét adnak, rapet is (és nem csak a hígfos szintû számokat, hanem jókat és régieket is, általában cenzúra nélkül, tehát megy rendesen a káromkodás is
), igaz, néha itt is becsúsznak gyengébb számok, de így is õket kedvelem a legjobban. 
Szerintem a Class
2014. augusztus 07. 16:57
|
|
NessaMahoneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.01. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 230608 offline
|
Szerintem a Music FM
2014. augusztus 09. 16:41
|
|
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline
|
nem vagyok nagy rádiós, ahhoz túl válogatós vagyok, ha épp nagytakarításhoz rádiót is hallgatok véletlenül, a BBC 6 Music-ot válaszom, ott legalább tuti nem futok bele semmilyen szerintem szörnyű, túlértékelt magyar rapbe... ha itthoniak közül kell választani, az alternatív zene iránti rajongásom miatt viszont én is a Petőfit mondanám.
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2014. augusztus 11. 09:12
Igazából egyikért sem vagyok oda. A Class FM már nagyon egysíkú, mindig ugyanazok a magyar underground f*sok és egyéb unalmak mennek rajta, néha-néha egy új és hallgatható sláger. A Music FM-en meg hetven százalékban új, de hallgathatatlan zene megy (az se nekem lett kitalálva). A többit meg nem szoktam hallgatni.
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2014. augusztus 12. 11:34
Petőfi rádió.
Régen nem szerettem, de a testvérem mindig azt hallgatta. Aztán a Neo fm is megszűnt, amit addig hallgattam, aztán más rádiókat hallgattam, végül a Petőfinél kötöttem ki. És azóta is az a kedvencem. A műsorok nagyon jók benne.
Régen nem szerettem, de a testvérem mindig azt hallgatta. Aztán a Neo fm is megszűnt, amit addig hallgattam, aztán más rádiókat hallgattam, végül a Petőfinél kötöttem ki. És azóta is az a kedvencem. A műsorok nagyon jók benne.
2014. augusztus 14. 22:27
|
|
minamartinvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.01. Hozzászólás: 483 Csatolások: 177 Azonosító: 113676 offline
|
Class Fm
Juventus
Juventus
2015. augusztus 13. 17:17
A Petőfi szerintem elég jó, nem csak a mostani tucat zenéket adják.
2015. augusztus 16. 03:40
|
|
Bátor Ventillátorlevel 90-es procrastinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 2771 Csatolások: 6 Azonosító: 233680 offline
|
A Petőfin néha becsúszik egy-egy jó szám (egyszer leadták a Nemzeti Hip-hopot, hatalmas volt
), amúgy egyiket sem szeretem.
a BestofRock FM volt a legjobb, de nem volt országos, és azóta meg is szűnt
a BestofRock FM volt a legjobb, de nem volt országos, és azóta meg is szűnt
2015. augusztus 28. 19:41
|
|
Hazza-FootballGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.01. Hozzászólás: 330 Csatolások: 178 Azonosító: 228585 offline
|
Idézet (Folt @ 2015.08.28. 19:40)
Petőfi Rádió 
Class FM
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.