Britney Spears apja, Jamie Spears interjú adott a gyámságról. Szerinte megmentette a lánya életét.
A teljes cikkhez kattints ide!
Interjút adott Britney Spears apja: "Az én segítségem nélkül Britney meghalt volna"
2022. december 19. 21:36
|
|
lilla1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.29. Hozzászólás: 193 Csatolások: 0 Azonosító: 162834 offline
|
Nagyon nehéz helyzet, nem tudom, kinek van igaza. Az biztos, hogy most Britney hiába szabad, nagyon mélyen van, segítségre lenne szüksége, amit nagyon úgy tűnik, hogy jelenleg nem kap meg. Viszont ahogy én látom, ez az utóbbi 2-3 évben van így, előtte úgy tűnt, hogy teljesen jól van, kiadott több sikeres albumot, végigcsinált egy csomó rezidencia showt, turnét, mentor volt az X-Faktorban, stb. Ezek alatt a legapróbb jelét nem lehetett látni a mostani viselkedésének vagy bármi problémának, úgy látszott, hogy teljesen rendben van, tehát mégsem biztos, hogy annyira rossz dolog volt az a gyámság.
2022. december 20. 00:37
|
|
feyrevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.04.05. Hozzászólás: 204 Csatolások: 0 Azonosító: 289007 offline
|
Nyilván külső szemmel úgy tűnik, hogy jót tett neki a gyámság, hiszen azalatt keményen be volt gyógyszerezve és korlátozva volt mit tehet és mit nem, az albumokat és a turnékat is erőltették, hogy pénzt csináljanak belőle, ő nyilván a kemény munkájából egy dollárt sem látott...
Most viszont szókimondóbb és mutogatja magát az instán... szóval ez azt jelenti, hogy nem tiszta és a mélyen van??!
Ez legyen a legnagyobb gond vele, de ameddig nem tesz kárt magában vagy másokban, nem viselkedik olyan polgárpukkasztóan mint pl Kanye West, addig szerintem semmi szüksége nincs gyámságra!
És a durva hogy ezeket a kommenteket nő létetekre írtátok le egy évekig abuzált, traumatizált nőről, akinek az egyetlen "bűne" hogy pucérkodik az instán...
Most viszont szókimondóbb és mutogatja magát az instán... szóval ez azt jelenti, hogy nem tiszta és a mélyen van??!
Ez legyen a legnagyobb gond vele, de ameddig nem tesz kárt magában vagy másokban, nem viselkedik olyan polgárpukkasztóan mint pl Kanye West, addig szerintem semmi szüksége nincs gyámságra!
És a durva hogy ezeket a kommenteket nő létetekre írtátok le egy évekig abuzált, traumatizált nőről, akinek az egyetlen "bűne" hogy pucérkodik az instán...
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: