Starity

Interjút adott Britney Spears apja: "Az én segítségem nélkül Britney meghalt volna"

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2022. december 19. 08:11 #1
SzilviD
SzilviD
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 2
Csatolások: 0
Azonosító: 333504
Britney Spears apja, Jamie Spears interjú adott a gyámságról. Szerinte megmentette a lánya életét.
A teljes cikkhez kattints ide!
2022. december 19. 09:40 #2
Rosier
Rosier
visszatérő vendég
Hozzászólás: 458
Azonosító: 265083
Mondjuk a közösségi oldalait nézve nem csodálom, hogy a gyámság ideje alatt először megnézték, mit akar magáról kitenni, mielőtt posztolt...
2022. december 19. 21:36 #3
lilla1
lilla1
visszatérő vendég
Hozzászólás: 193
Azonosító: 162834
Nagyon nehéz helyzet, nem tudom, kinek van igaza. Az biztos, hogy most Britney hiába szabad, nagyon mélyen van, segítségre lenne szüksége, amit nagyon úgy tűnik, hogy jelenleg nem kap meg. Viszont ahogy én látom, ez az utóbbi 2-3 évben van így, előtte úgy tűnt, hogy teljesen jól van, kiadott több sikeres albumot, végigcsinált egy csomó rezidencia showt, turnét, mentor volt az X-Faktorban, stb. Ezek alatt a legapróbb jelét nem lehetett látni a mostani viselkedésének vagy bármi problémának, úgy látszott, hogy teljesen rendben van, tehát mégsem biztos, hogy annyira rossz dolog volt az a gyámság.
2022. december 20. 00:37 #4
feyre
feyre
visszatérő vendég

Státuszalways and forever
Hozzászólás: 204
Azonosító: 289007
Nyilván külső szemmel úgy tűnik, hogy jót tett neki a gyámság, hiszen azalatt keményen be volt gyógyszerezve és korlátozva volt mit tehet és mit nem, az albumokat és a turnékat is erőltették, hogy pénzt csináljanak belőle, ő nyilván a kemény munkájából egy dollárt sem látott...
Most viszont szókimondóbb és mutogatja magát az instán... szóval ez azt jelenti, hogy nem tiszta és a mélyen van??!
Ez legyen a legnagyobb gond vele, de ameddig nem tesz kárt magában vagy másokban, nem viselkedik olyan polgárpukkasztóan mint pl Kanye West, addig szerintem semmi szüksége nincs gyámságra!
És a durva hogy ezeket a kommenteket nő létetekre írtátok le egy évekig abuzált, traumatizált nőről, akinek az egyetlen "bűne" hogy pucérkodik az instán...
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok