A párról a brit királyi családtól való függetlenedésük kapcsán készült dokusorozat.
A teljes cikkhez kattints ide!
Újabb előzetes érkezett Harry herceg és Meghan Markle netflixes sorozatához!
2022. december 05. 15:44
|
|
Rosiervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.25. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 265083 offline
|
Az a vicces, hogy már az első előzetesre is 100.000 dislike érkezett 14ezer like ellenében 2 milliós nézettség mellett (és ki tudja, hogy ez a jelenlegi 6 milliós megtekintés mellett éppen hol tart), erre itt egy újabb trailer, ahol kinyilváníthatják az emberek a nemtetszésüket és a Netflix még mindig nem veszi az adást.
By the way nekem az a személyes kedvencem ebben az egészben, hogy már az első előzetesben kiszúrták, hogy a tömeges paparazzi/fotós jelenetek valójában egy 2011-es Harry Potter premierről vannak
By the way nekem az a személyes kedvencem ebben az egészben, hogy már az első előzetesben kiszúrták, hogy a tömeges paparazzi/fotós jelenetek valójában egy 2011-es Harry Potter premierről vannak
2022. december 05. 17:52
|
FormacioRetikularisúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.11.03. Hozzászólás: 90 Csatolások: 0 Azonosító: 283365 offline
|
Én nem értem miért utálják Meghant! Nekem teljesen szimpatikus, várom a sorozatot! ☺️
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.

0 felhasználónak tetszik: