A Vaják rajongóinak nem tetszik, hogy Henry Cavill helyett Liam Hemsworth lesz a főszereplő a negyedik évadtól.
A teljes cikkhez kattints ide!
"Henry Cavill nélkül nincs Vaják" - nem örülnek a rajongók a változásnak
2022. október 31. 06:37
|
|
ComMD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.03.21. Hozzászólás: 874 Csatolások: 0 Azonosító: 275859 offline
|
Ha tényleg csak az idő szűke lenne a probléma, simán halaszthatták volna két három évet is az új évadot, szerintem itt inkabb a pénzről volt a vita, kérte az emelést es nem adták meg neki.
2022. október 31. 10:31
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Pletykák szerint a netflix vált meg tőle mert nézett eltéréseik voltak a sorozatot illetően, ebben mondjuk teljesen Henry oldalán vagyok már az első évadtól hangot adott nagy rajongója a könyvnek és nem értett egyet azzokkal a változtatásokkal amiket csináltak de ez mondjuk a legtöbb mai sorozatnál igaz politikailag korrektté kell tenni a sorozatokat feministábbá és nyomjuk bele egy két homoszexuális/leszbikus lovestoryt mert az eladható ja és változtassunk a szereplők bőrszínén ne legyünk rasszisták. Megértem Henry és ha emiatt kirúgták csak szívességet tettek neki
2022. október 31. 21:46
Henry volt az egyetlen akit érdekelt az eredeti történet, és végig folyton csak azt nyilatkozta hogy addig marad amíg tiszteletben tartják az eredetit.
Tekintva hogy a második évad lábbal tiporta a könyveket, csak elképzelni tudom mekkora rettenet lehet a harmadik hogy végül a sorozat főszereplője megpattanjon.
Tekintva hogy a második évad lábbal tiporta a könyveket, csak elképzelni tudom mekkora rettenet lehet a harmadik hogy végül a sorozat főszereplője megpattanjon.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: