Starity

Liam Hemsworth váltja Henry Cavillt a The Witcher című sorozatban

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2022. október 29. 23:42 #1
SzilviD
SzilviD
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 2
Csatolások: 0
Azonosító: 333504
Bár érkezik a negyedik évad a The Witcher sorozathoz, a főszereplőt lecserélik. Henry Cavill helyére Liam Hemsworth érkezik.
A teljes cikkhez kattints ide!
2022. október 30. 10:07 #2
Qutiee
Qutiee
új tag
Hozzászólás: 8
Azonosító: 275980
Életemben nem voltam még ilyen dühös.
2022. október 30. 13:43 #3
rosa82
rosa82
Hozzászólás: 2234
Azonosító: 201674
Aranyos Liam meg jó színész de meg se közelíti Henryt Geralt szerepében, bocs de ez most fáj. Megértem mondjuk mert nagyon sok időt vesz el a sorozat forgatása meg a film forgatása hónapokba telik mindkettő nem lehet összeegyeztetni gyakorlatilag egy szabad perce se lenne Henrynek ha a kettőt együtt csinálná
2022. október 30. 14:03 #4
Divergent
Divergent
Dark witch

Státuszimmersed in the frenzy
Hozzászólás: 2157
Csatolások: 138
Azonosító: 242716
Még egy jó sorozatot tett tönkre a netflix...
2022. november 02. 10:32 #5
gesztenye22
gesztenye22
visszatérő vendég
Hozzászólás: 151
Azonosító: 240869
Oké, nagy szomorúság ez nekem is, de eltörpül a világ jelenlegi helyzete mellett, azért valljuk be.
Vegyük észre azt is, hogy nem a DC miatt szakított a szereppel, hanem mert őrületes rajongója a vajáknak ( könyvben és játékban), de a sorozat rossz irányt vesz és eltér ezektől, emiatt több vitája is volt a kreatív csapattal. Ha annyira összeegyezhetetlen mással, akkor nem engednék el a kezét, hanem várnának a folytatással +1 évet, de erről szó sincs.
Szerencsétlen Liam-et sokan előre leírják, nem lennék a helyében, amilyen indokolatlan gyűlöletáradatot kap most, pedig ő aztán nem tehet az egészről. Bizonyára nem Henry-t fogja másolni, hanem saját vajákot épít, én kíváncsian várom.
Nem ez a Netflix legroszabb húzása,én személy szerint a már mindenhol jelen lévő érzékenyítés miatt mondtam fel az előfizetésemet.
2022. november 02. 22:36 #6
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Olvastam a Twitteren, talán ott jelent meg a hír először, utána mindenhol máshol. Akkor nagyon gyomorszájon vágott a hír engem és mindenkit, és ki is írtam mit gondolok. Igen, Henry 100%-os Geralt volt. Háttér sztorit tudjuk, és még így is, hogy lenyugodtam, tudom, ez mennyire rossz döntés. Liam helyes pasi, de színésznek.... hagyjuk is. Azóta írt egy választ Henry miért is történt ez ... hát annak is olyan elsimító hatása van. Megnézni megfogom a negyedik évadot, de azért előre félek. Rossz lesz belegondolni, miközben nézem majd a harmadik évadot, hogy ez lesz az utolsó Henryvel. sad.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok