Bár érkezik a negyedik évad a The Witcher sorozathoz, a főszereplőt lecserélik. Henry Cavill helyére Liam Hemsworth érkezik.
A teljes cikkhez kattints ide!
Liam Hemsworth váltja Henry Cavillt a The Witcher című sorozatban
2022. október 30. 13:43
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2234 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Aranyos Liam meg jó színész de meg se közelíti Henryt Geralt szerepében, bocs de ez most fáj. Megértem mondjuk mert nagyon sok időt vesz el a sorozat forgatása meg a film forgatása hónapokba telik mindkettő nem lehet összeegyeztetni gyakorlatilag egy szabad perce se lenne Henrynek ha a kettőt együtt csinálná
2022. november 02. 10:32
|
|
gesztenye22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.27. Hozzászólás: 151 Csatolások: 0 Azonosító: 240869 offline
|
Oké, nagy szomorúság ez nekem is, de eltörpül a világ jelenlegi helyzete mellett, azért valljuk be.
Vegyük észre azt is, hogy nem a DC miatt szakított a szereppel, hanem mert őrületes rajongója a vajáknak ( könyvben és játékban), de a sorozat rossz irányt vesz és eltér ezektől, emiatt több vitája is volt a kreatív csapattal. Ha annyira összeegyezhetetlen mással, akkor nem engednék el a kezét, hanem várnának a folytatással +1 évet, de erről szó sincs.
Szerencsétlen Liam-et sokan előre leírják, nem lennék a helyében, amilyen indokolatlan gyűlöletáradatot kap most, pedig ő aztán nem tehet az egészről. Bizonyára nem Henry-t fogja másolni, hanem saját vajákot épít, én kíváncsian várom.
Nem ez a Netflix legroszabb húzása,én személy szerint a már mindenhol jelen lévő érzékenyítés miatt mondtam fel az előfizetésemet.
Vegyük észre azt is, hogy nem a DC miatt szakított a szereppel, hanem mert őrületes rajongója a vajáknak ( könyvben és játékban), de a sorozat rossz irányt vesz és eltér ezektől, emiatt több vitája is volt a kreatív csapattal. Ha annyira összeegyezhetetlen mással, akkor nem engednék el a kezét, hanem várnának a folytatással +1 évet, de erről szó sincs.
Szerencsétlen Liam-et sokan előre leírják, nem lennék a helyében, amilyen indokolatlan gyűlöletáradatot kap most, pedig ő aztán nem tehet az egészről. Bizonyára nem Henry-t fogja másolni, hanem saját vajákot épít, én kíváncsian várom.
Nem ez a Netflix legroszabb húzása,én személy szerint a már mindenhol jelen lévő érzékenyítés miatt mondtam fel az előfizetésemet.
2022. november 02. 22:36
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Olvastam a Twitteren, talán ott jelent meg a hír először, utána mindenhol máshol. Akkor nagyon gyomorszájon vágott a hír engem és mindenkit, és ki is írtam mit gondolok. Igen, Henry 100%-os Geralt volt. Háttér sztorit tudjuk, és még így is, hogy lenyugodtam, tudom, ez mennyire rossz döntés. Liam helyes pasi, de színésznek.... hagyjuk is. Azóta írt egy választ Henry miért is történt ez ... hát annak is olyan elsimító hatása van. Megnézni megfogom a negyedik évadot, de azért előre félek. Rossz lesz belegondolni, miközben nézem majd a harmadik évadot, hogy ez lesz az utolsó Henryvel.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: