Scarlett Johansson a szexualizáció és a tárgyiasítás miatt azt hittem, hogy hamar véget ér a karrierje.
A teljes cikkhez kattints ide!
Scarlett Johansson attól félt, hogy véget ér a karrierje
2022. október 13. 10:37
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Ahhoz hogy olyan szerepeket kapjon amilyet ő akart előbb le kell tenni valamit az asztalra, kinézetének köszönheti egyáltalán hogy esélyt kapot nem a tehetségének ezt ő is nagyon jól tudta, mit van minden színésznő kiakadva azért mert a külseje alapján választották ki egyes szerepekre férfiaknál is ugyan ez a helyzet, nem úgy működik hogy bemegy az utcáról egy meghalgatásra nulla tapasztalattal közli velük én jó színésznő vagyok és ezt a szerepet akarom és el is hiszik neki
2022. október 13. 11:59
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12633 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (rosa82 @ 2022.10.13. 10:37)
Ahhoz hogy olyan szerepeket kapjon amilyet ő akart előbb le kell tenni valamit az asztalra, kinézetének köszönheti egyáltalán hogy esélyt kapot nem a tehetségének ezt ő is nagyon jól tudta, mit van minden színésznő kiakadva azért mert a külseje alapján választották ki egyes szerepekre férfiaknál is ugyan ez a helyzet, nem úgy működik hogy bemegy az utcáról egy meghalgatásra nulla tapasztalattal közli velük én jó színésznő vagyok és ezt a szerepet akarom és el is hiszik neki
Miről beszélsz? 14 évesen már világhírű volt a Suttogó c. filmszerepe után, de már korábban is világsztárokkal együtt szerepelt. A kamera előtt nőtt fel és lett az, aki.
A cikk bevezetője kész nyelvtani káosz, a mondat első fele első szám első személyben íródott, majd első szám 3. személy a második fele. WTF?
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: