Scarlett Johansson a szexualizáció és a tárgyiasítás miatt azt hittem, hogy hamar véget ér a karrierje.
A teljes cikkhez kattints ide!
Scarlett Johansson attól félt, hogy véget ér a karrierje
2022. október 13. 10:37
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2234 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Ahhoz hogy olyan szerepeket kapjon amilyet ő akart előbb le kell tenni valamit az asztalra, kinézetének köszönheti egyáltalán hogy esélyt kapot nem a tehetségének ezt ő is nagyon jól tudta, mit van minden színésznő kiakadva azért mert a külseje alapján választották ki egyes szerepekre férfiaknál is ugyan ez a helyzet, nem úgy működik hogy bemegy az utcáról egy meghalgatásra nulla tapasztalattal közli velük én jó színésznő vagyok és ezt a szerepet akarom és el is hiszik neki
2022. október 13. 11:59
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12632 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (rosa82 @ 2022.10.13. 10:37)
Ahhoz hogy olyan szerepeket kapjon amilyet ő akart előbb le kell tenni valamit az asztalra, kinézetének köszönheti egyáltalán hogy esélyt kapot nem a tehetségének ezt ő is nagyon jól tudta, mit van minden színésznő kiakadva azért mert a külseje alapján választották ki egyes szerepekre férfiaknál is ugyan ez a helyzet, nem úgy működik hogy bemegy az utcáról egy meghalgatásra nulla tapasztalattal közli velük én jó színésznő vagyok és ezt a szerepet akarom és el is hiszik neki
Miről beszélsz? 14 évesen már világhírű volt a Suttogó c. filmszerepe után, de már korábban is világsztárokkal együtt szerepelt. A kamera előtt nőtt fel és lett az, aki.
A cikk bevezetője kész nyelvtani káosz, a mondat első fele első szám első személyben íródott, majd első szám 3. személy a második fele. WTF?
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: