Starity

Scarlett Johansson attól félt, hogy véget ér a karrierje

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2022. október 13. 08:39 #1
SzilviD
SzilviD
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 2
Csatolások: 0
Azonosító: 333504
Scarlett Johansson a szexualizáció és a tárgyiasítás miatt azt hittem, hogy hamar véget ér a karrierje.
A teljes cikkhez kattints ide!
2022. október 13. 10:37 #2
rosa82
rosa82
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 2234
Csatolások: 0
Azonosító: 201674
Ahhoz hogy olyan szerepeket kapjon amilyet ő akart előbb le kell tenni valamit az asztalra, kinézetének köszönheti egyáltalán hogy esélyt kapot nem a tehetségének ezt ő is nagyon jól tudta, mit van minden színésznő kiakadva azért mert a külseje alapján választották ki egyes szerepekre férfiaknál is ugyan ez a helyzet, nem úgy működik hogy bemegy az utcáról egy meghalgatásra nulla tapasztalattal közli velük én jó színésznő vagyok és ezt a szerepet akarom és el is hiszik neki
2022. október 13. 11:59 #3
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12632
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Idézet (rosa82 @ 2022.10.13. 10:37)
Ahhoz hogy olyan szerepeket kapjon amilyet ő akart előbb le kell tenni valamit az asztalra, kinézetének köszönheti egyáltalán hogy esélyt kapot nem a tehetségének ezt ő is nagyon jól tudta, mit van minden színésznő kiakadva azért mert a külseje alapján választották ki egyes szerepekre férfiaknál is ugyan ez a helyzet, nem úgy működik hogy bemegy az utcáról egy meghalgatásra nulla tapasztalattal közli velük én jó színésznő vagyok és ezt a szerepet akarom és el is hiszik neki

Miről beszélsz? 14 évesen már világhírű volt a Suttogó c. filmszerepe után, de már korábban is világsztárokkal együtt szerepelt. A kamera előtt nőtt fel és lett az, aki.

A cikk bevezetője kész nyelvtani káosz, a mondat első fele első szám első személyben íródott, majd első szám 3. személy a második fele. WTF?

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok