Hailey Bieber a napokban beszélt a férje exéről egy podcastben, most Selena Gomez is reagált.
A teljes cikkhez kattints ide!
Selena Gomez reagált Hailey Bieber szavaira
2022. szeptember 30. 09:24
|
|
SoLettisha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 159669 offline
|
Hát ebből semmit nem lehet érteni. Vagy a fordítás kezdetleges, vagy a kontextus hiányzik rettenetesen, de ez értelmezhetetlen.
2022. szeptember 30. 16:16
|
|
Elainavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.18. Hozzászólás: 202 Csatolások: 0 Azonosító: 258173 offline
|
Szerintem itt Selena arra gondol hogy hamarosan ugye megfog jelenni a dokumentum filmje (én ezt hallottam) és hogy Hailey még a film előtt leakarta szögezni nem miatta hagyta el Justin. És szerintem Selena erre értette hogy kiad valmi “kedveset” (rajongóinak) és már egyből azt hiszik az emberek hogy most majd elfog benne hordani mindenkit.
Én legalább is erre tudok gondolni de valóban a fordítás kicsit érthetetlen
Én legalább is erre tudok gondolni de valóban a fordítás kicsit érthetetlen
2022. október 02. 10:04
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Hogyan lehet ilyen cikket publikálni, aminek se füle se farka, ráadásul a tartalom és a cím mintha két külön világ lenne?!?! Képviseljük már egy színvonalat... még az alap újságírás ismereteket sem lenne túl fájdalmat procedúra elsajtáítani, például egy gyors utánaolvasással.
1 felhasználónak tetszik:
feyre
2022. október 02. 21:19
|
|
SoLettisha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 159669 offline
|
Na közben már már tudom, hogy Selena Hailey-t védte be a haterekkel szemben, akik olyan mocskos módon elhordják őt. Ebben pedig teljesen igaza van, és ez nagyon szép tőle.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.