Jövőre érkezik a mozikban A kis hableány élőszereplős változata Halle Bailey főszereplésével!
A teljes cikkhez kattints ide!
Megjelent A kis hableány első előzetese!
2022. szeptember 10. 15:44
|
|
allisonhale.queen of ravka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.22. Hozzászólás: 2695 Csatolások: 20700 Azonosító: 267416 offline
|
A főszereplő Halle Bailey és nem pedig Chloe!
Amúgy a filmre kíváncsi leszek.
Amúgy a filmre kíváncsi leszek.
2022. szeptember 11. 11:41
|
|
SoLettisha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 159669 offline
|
Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy ezt csinálták Ariellel... Förtelmes, mimt egy telepi romalány valami nagyon elcseszett hajfestéssel.......
2022. szeptember 11. 12:19
|
bsz.andreavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.10.04. Hozzászólás: 230 Csatolások: 0 Azonosító: 260145 offline
|
Engem nem zavarna, hogy színes bőrű színeszek játszák a hercegnőket, ha tényleg azért esne rájuk a választás, mert olyan profin hozzák a karaktert, hogy keresve sem találnának jobbat. De amit most leművel a Disney, az holmi átlátszó és álszent marketingfogás, ami ugyanolyan kirekesztő, mint eddig volt, csak fordítva, a kisebbségi etnikumokat reszesítik előnyben és a fehérek szorulnak háttérbe. Jó lenne, ha végre a karakter és a tehetség lenne az elsődleges szempont egy szereplő kiválasztásánál.
2022. szeptember 12. 22:46
|
|
Vanjieeeeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.01.20. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 286071 offline
|
Először is, a tehetség volt az első szempont és pont ezért kapta meg Halle Bailey a szerepet. Ha lehunyjuk a szemünket, ugyanaz a hang csendül fel amit Arielben is annyira szeretünk! Vagy inkább néznétek egy vörös hajú fehérbőrű lányt akinek nincs hangja? Arielt a hangja határozta meg és a vörös haja, nem pedig a bőrszíne. Másodjára pedig akik azt írják hogy "Ő akkor sem Ariel"... Hát van egy rossz hírem, mert ő nagyonis Ariel és ezen a tényen egyikőtök sem fog tudni változtatni!
2022. szeptember 13. 00:55
|
|
SoLettisha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 159669 offline
|
Pf. Bizzzzztosan egyetlen fehér csaj se tudott volna énekelni mi? Ne legyél már nevetséges, mind tudjuk, hogy csak az izzadság szagú, felszopós pollkorreltség miatt kapta Halle a szerepet. Ne tegyünk úgy, mintha nem lenne röhejesen és kínosan nyilvánvaló légyszíves.
2022. szeptember 13. 01:40
|
|
moonlightgrande |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.07. Hozzászólás: 933 Csatolások: 59 Azonosító: 265915 offline
|
Nincs bajom a színes bőrű színészekkel, sőt. De ez számomra erőltetett 1, 2 ha maga Ariel hófehér bőrű...akkor miért kell ezt keresztbevágni? Annyira nem értem...
2022. szeptember 13. 16:33
|
|
Vanjieeeeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.01.20. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 286071 offline
|
A meghallgatáson márpedig nem volt nála tehetségesebb.
Halle hangja konkrétan egyenlő Arielével. Ezt melyik színésznő tudná nyújtani? A rasszizmus pedig nem divat már, leállhatnál vele
Ariel egy sellő volt csodálatos hanggal és vörös hajjal. Pont ugyanezt látom a képernyőn!
Ez pedig egy "retelling" ha nem tudnátok. A meséből ez nem vesz el, nézzétek azt ha esetlegesen ez nem tetszene nektek mert épp kiált belőletek a gyűlölet
Ő Ariel, és az is marad. Pont.
2022. szeptember 13. 22:22
|
|
SoLettisha |
|
Ő nem Ariel, csak egy színész, aki megkapott egy szerepet. Továbná rasszizmussal illetni mindenkit akinek ez nem tetszik, végtelenül pitiáner és egysíkú gondolkodásra vall. Pont.
2022. szeptember 14. 08:01
|
|
allisonhale.queen of ravka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.22. Hozzászólás: 2695 Csatolások: 20700 Azonosító: 267416 offline
|
Szerintem nem abból kellene kiindulni, hogy milyen Ariel külseje a Disney mesèben, mert az is csak az eredeti Andersen mese egyik feldolgozása. Szerintem Arielnek akármilyen külseje lehet, nem az a lényeg, hanem a történet. Én úgy tudom, hogy eredetileg nem vörös volt. Láttam olyan Andersen mese feldolgozást, ahol szőke volt. Ennyi…
2022. szeptember 16. 14:35
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2233 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 online
|
Jó hangja van igen az van hogy milyen színésznő majd kiderül, de akkor sem Ariel. Miért csinálják azt hogy minden Disney mesét újra vesznek élőszereplős változatban és teljesen megváltoztatják a korábbi karakter bőrszínét. Nem csak filmekben sorozatokkal is ezt csinálják és veszett feminista hangot kap az egész, gyakorlatilag minden film, mese, és sorozat arról szól ha fehér vagy kiváltságos vagy és rasszista ha férfi vagy elnyomod a nőket, mindenben jobbak a nők mint a férfiak, gyakorlatilag ez mindegyik mondanivalója. Eljutottunk arra a pontra hogy ha fehér a bőrszíned esélyed sincs megkapni egy szerepet mert az politikailag nem korrekt. Nagy felháborodás lenne viszont ha a feketepárduct fehér színész játszaná vagy a Hamilton összes szereplője fehérre cserélnénk. Az miér oké ha eredetileg fehér karaktereket sötét bőrüekre cserélünk de fordítva már jön a tűntetés miatta
2022. szeptember 16. 18:47
|
|
feyrevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.04.05. Hozzászólás: 204 Csatolások: 0 Azonosító: 289007 offline
|
Az hogy Ariel-nek milyen a bőrszíne, nem fontos a történet szempontjából, mert csak egy sellő, más Disney hercegnők esetében mint pl Tiana, Pocahontas viszont fontos a rasszuk történetileg, vagy Hófehérke nevében benne is van, hogy fehér.
Szóval engem egyáltalán nem érdekel milyen bőrszíne van Ariel-nek, az egyetlen amit kifogásolok az Halle színészi képessége. Gyönyörű hangja van, szóval a betétdalok biztosan csodálatosak lesznek az előadásában, de Ariel a film felében néma és kétlem, hogy Halle aki eredetileg nem is színésznő képes lesz átadni ezt a szerepet.
Szóval engem egyáltalán nem érdekel milyen bőrszíne van Ariel-nek, az egyetlen amit kifogásolok az Halle színészi képessége. Gyönyörű hangja van, szóval a betétdalok biztosan csodálatosak lesznek az előadásában, de Ariel a film felében néma és kétlem, hogy Halle aki eredetileg nem is színésznő képes lesz átadni ezt a szerepet.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: