A híresség úgy érzi, még nem rendeződtek el a dolgai, amikor a dokumentumfilmek készültek.
A teljes cikkhez kattints ide!
Demi Lovato már bánja, hogy felvette dokumentumfilmjeit
2022. augusztus 30. 20:32
|
|
lilla1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.29. Hozzászólás: 193 Csatolások: 0 Azonosító: 162834 offline
|
Pedig annak idején mennyire hangoztatta, hogy végre megtalálta önmagát. Az vele a baj, hogy mindig ezt csinálja, mindig épp most igazán önmaga, aztán egyszercsak történik valami, és fikázza a saját egykori énjét, pedig akkor az volt beállítva jónak. Nem hiteles számomra, pár hónap, esetleg egy év, és a mostani viselkedését is gáznak fogja látni, pedig megint be van állítva, hogy most végre megtalálta önmagát...
2022. augusztus 31. 09:30
|
|
archuletaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.08.17. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 297582 offline
|
A legutóbbival a legnagyobb baj az, hogy teljesen össze volt csapva, zavaros volt és nem derült ki belőle szinte semmi. Értem én, hogy azokat a dolgokat el szerette volna mondani, de lett volna rá más mód is. A másik kettőből az első sem volt teljesen indkolot, tekintve hogy 19 éves volt még csak. A Simply Complicated viszont szerintem egy nagyon jo doku, én szeretem és szerintem a nagyközönség is. Érdekes, jó hangulatú, és tényleg fontos és jelentős dolgok hangoznak el benne. Bár ott is még csak 25 volt ha jól emlékszem, szerintem az egy olyan film ami miatt nem kell bánkódjon. A másik kettőnél viszont egyet értek, hogy túlzás volt.
2022. augusztus 31. 12:52
|
|
feyrevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.04.05. Hozzászólás: 204 Csatolások: 0 Azonosító: 289007 offline
|
Teljesen megértem, hogy bánja.
A Stay Strong azért nem hiteles már, mert a forgatása közben titokban nem volt józan.
A Simply Complicated-ben én személy szerint azt nem szeretem, hogy abban a dokuban is azt hangoztatja mennyire jól van és most igazán önmaga, holott ma már tudjuk, hogy a menedzsmentjének abuzív viselkedése miatt nem volt jól, be voltunk etetve, hogy a két nyomorult, Phil és Mike “mentette meg az életét”, rá volt erőltetve az a szexi popdíva szerep és ezután nem sokkal jött is a túladagolás…
A DWTD-t szeretem, mert tiszta képet kaptunk a 2018-ban kis híján tragédiába fulladt eseményekről, felnőtt ember módjára vállalta a felelősséget a hibáiért, brutálisan őszinte volt, viszont a “kalifornia józan” része nagyon nagyon nem tetszett…
Most már tényleg remélem, hogy végre megtalálta önmagát és boldog, jól érzi magát a bőrében, mert ennyi szörnyűség után megérdemli.
A Stay Strong azért nem hiteles már, mert a forgatása közben titokban nem volt józan.
A Simply Complicated-ben én személy szerint azt nem szeretem, hogy abban a dokuban is azt hangoztatja mennyire jól van és most igazán önmaga, holott ma már tudjuk, hogy a menedzsmentjének abuzív viselkedése miatt nem volt jól, be voltunk etetve, hogy a két nyomorult, Phil és Mike “mentette meg az életét”, rá volt erőltetve az a szexi popdíva szerep és ezután nem sokkal jött is a túladagolás…
A DWTD-t szeretem, mert tiszta képet kaptunk a 2018-ban kis híján tragédiába fulladt eseményekről, felnőtt ember módjára vállalta a felelősséget a hibáiért, brutálisan őszinte volt, viszont a “kalifornia józan” része nagyon nagyon nem tetszett…
Most már tényleg remélem, hogy végre megtalálta önmagát és boldog, jól érzi magát a bőrében, mert ennyi szörnyűség után megérdemli.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: