Starity

Britney Spears most a fiaira akadt ki: szerinte utálatosan viselkedtek vele

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2022. augusztus 12. 11:56 #1
Four
Four
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 0
Csatolások: 0
Azonosító: 271791
Az énekesnő szerint hiába prbálkozott sokáig, a fiai nem igazán értékelik őt.
A teljes cikkhez kattints ide!
2022. augusztus 12. 13:58 #2
lilla1
lilla1
visszatérő vendég
Hozzászólás: 193
Azonosító: 162834
Nem csodálom, hogy nem keresik a fiai. Az utóbbi időkben tényleg nagyon gáz a viselkedése, és szerintem soha nem is igazán állt anyaként a fiai mellett. Most meg hozzáment egy a fiainál kb. 10 évvel alig idősebb férfihoz, rendszeresen meztelenül mutogatja mindenét, elhiszem, hogy két ennyi idős fiúnak ez sok.

"De egy kicsit jó érzés, hogy nem kell 2-3 napot várnom a válaszra, amikor megkérdezem, melyik napokon akarnak jönni a fiúk."
Na ez minden elmond arról hogy mennyit jelentenek neki a fiai, ezek után ne is várjon tőlük semmit.
2022. augusztus 12. 15:19 #3
feyre
feyre
visszatérő vendég

Státuszalways and forever
Hozzászólás: 204
Azonosító: 289007
Mivel nem is nevelhette a fiait, így számomra nyilvánvaló, hogy nagypapi és apuci a két fiút is Britney ellen fordították, de azért megélni jó volt belőle nekik is… gyerekek és nem lehetett nehéz befolyásolni őket, elhitetni velük, hogy az anyjuk “őrült”.
2022. augusztus 12. 18:34 #4
bsz.andrea
bsz.andrea
visszatérő vendég
Hozzászólás: 230
Azonosító: 260145
Megnéztem a videókat, semmi durva nem volt benne, Britney azon volt kiakadva, hogy az egyik fia cipő nélkül sétafikált egy fagyizóban, hozzáteszem jogosan, tényleg nem illik egy boltban így viselkedni. A másik videót pedig szerintem meg is vágták. A két fiút a hedonista apjuk nevelte fel, aki valószínűleg lazán bánt velük, persze, hogy az elkényeztetett gyerekeknek ez jobban tetszik, mint a szigorú anya, aki az udvarias viselkedésre próbálná tanítani őket. Lehet, hogy Britney viselkedése sem példaértékű, bár inkább csak furcsa, mint botrányos. De súlyos idegösszeomlása volt, mentálisan beteg lett és nem magától került ilyen állapotba és ezt a családjának kellene a legjobban tudnia. Aztan miután kőkeményen kidolgozta a belét, 13 évig úgy élt, mintha egy luxusbörtönbe zarták volna. Szerintem ezek után senki ne várja tőle, hogy keddről-szerdára úgy éljen és viselkedjen, mintha nem történt volna semmi. És abban is igaza van, hogy más sztárok sokkal merészebben viselkedtek azutan is, hogy szülök lettek es a gyerekeik mégsem fordultak el tőlük, hanem ugyanúgy szerették őket továbbra is.
1 felhasználónak tetszik: Maiko
2022. augusztus 13. 09:30 #5
EnGreta
EnGreta
visszatérő vendég
Hozzászólás: 211
Azonosító: 264744
Zakkant ez a csaj, előbb-utóbb kinyírja magát. Azért ordibálni egy 11 éves gyerekkel mert nem akarja hogy bekrémezze az arcát… meg mert mezítláb akart bemenni… Britney hányszot volt mezítláb… túlreagálta azokat a szitukat, látszik hogy mentàlisan nincs rendben.
Nem csoda hogy a gyerekei nem látogatják, az instája alapján fogadok otthon is meztelen flangál. A levél amit meg írt róluk szintén beteg… az aki azt hiszi egy 15 éves a Bibliából akar olvasgatni az tényleg nem normàlis, ahelyett hogy csinalt volna velük normális programokat. Sajnálom a csajt de mostanában látszik igazàn, hogy tényleg vannak problémák a fejében.
2022. augusztus 13. 22:46 #6
devilrose
devilrose
Her Majesty Imperator
Hozzászólás: 3098
Azonosító: 123383
Meg kell nézni miket firkál és oszt meg az instán...azok a fotók, iszonyat gáz. Nem tartottam sokra Kevint, hiszen jó pénzért neveli a két srácot..viszont az anyjuk még ennyire sem alkalmas erre. Én is messze kerülném, ijesztő. 41 évesen tiniként viselkedik. Britneynek egy ellensége van, saját maga.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok