Olivia Wilde megnyerte volt férjével, Jason Sudeikisszel folytatott felügyeleti csatát, a bíró úgy döntött, hogy gyermekeik Kaliforniában fognak élni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Olivia Wilde legyőzte Jason Sudeikist
2022. augusztus 11. 17:35
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2234 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Ha igaza a híresztelések semmi oka megsértődni, állítólag több alkalommal is megpróbálták átadni neki a papírokat de mindig kibújt alóla, most meg hogy megcsalta exét gyerekei apját gond nélkül az új fúja után cibálja a gyerekeket egy másik kontinensre távól az apjuktól és a bíróság neki ad igazat. Na majd akkor papoljon nekem minden nagy feminista celeb az egyenlőségről ha nem az apa az aki elveszít mindent egy elhelyezési perben miközben minden a nő hibájából történik
2022. augusztus 13. 12:15
|
Cintike1993új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.01.07. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 285563 offline
|
Egyetértek az előttem hozzászólóval.
Véleményem szerint igazságtalan az egész ügy. Nem tudom mi folyik a háttérben valójában, de egy valamit tudok, hogy Olivia több időt tölt Harry koncertjein, mint a gyerekeivel. Azt is baromságnak tartom, hogy a bíró azért döntött Olivia mellett, mert elméletileg Jason New Yorkba akarta költöztetni a gyerekeket, de elvileg California a szülőföldjük a gyerekeknek, ezért a bíró nem támogatta. Bárcsak ez lenne a legnagyobb probléma. Én semlegesen állok mindkettő mellett így semlegese érzelmekkel írom le véleményem:
Olivia nagyon keveset van a gyerekekkel, főleg amióta Harryvel van együtt. Mindennel foglalkozik, csak velük nem, ezt anélkül is megtudom mondani, hogy szemtanúja lennék.
( filmforgatás, Harry koncert, pr kapcsolat)
Én azon csodálkozom, hogy az nem vet rá rossz fényt, hogy folyton Harry után szaladgál kontinensről-kontinensre. Gondolom ez a bíró számára ezek nem eléggé nyomos okok arra, hogy a gyerekek Jason felügyeleti joga alatt álljon.
Azt gondolom Olivia nem jogosan nyerte meg ezt a pert. Remélem ezek után több ideje lesz foglalkozni a gyerekeivel, ahelyett hogy Harry után szaladgál a hírnévért.
Véleményem szerint igazságtalan az egész ügy. Nem tudom mi folyik a háttérben valójában, de egy valamit tudok, hogy Olivia több időt tölt Harry koncertjein, mint a gyerekeivel. Azt is baromságnak tartom, hogy a bíró azért döntött Olivia mellett, mert elméletileg Jason New Yorkba akarta költöztetni a gyerekeket, de elvileg California a szülőföldjük a gyerekeknek, ezért a bíró nem támogatta. Bárcsak ez lenne a legnagyobb probléma. Én semlegesen állok mindkettő mellett így semlegese érzelmekkel írom le véleményem:
Olivia nagyon keveset van a gyerekekkel, főleg amióta Harryvel van együtt. Mindennel foglalkozik, csak velük nem, ezt anélkül is megtudom mondani, hogy szemtanúja lennék.
( filmforgatás, Harry koncert, pr kapcsolat)
Én azon csodálkozom, hogy az nem vet rá rossz fényt, hogy folyton Harry után szaladgál kontinensről-kontinensre. Gondolom ez a bíró számára ezek nem eléggé nyomos okok arra, hogy a gyerekek Jason felügyeleti joga alatt álljon.
Azt gondolom Olivia nem jogosan nyerte meg ezt a pert. Remélem ezek után több ideje lesz foglalkozni a gyerekeivel, ahelyett hogy Harry után szaladgál a hírnévért.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: