Olivia Wilde megnyerte volt férjével, Jason Sudeikisszel folytatott felügyeleti csatát, a bíró úgy döntött, hogy gyermekeik Kaliforniában fognak élni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Olivia Wilde legyőzte Jason Sudeikist
2022. augusztus 11. 17:35
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2233 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Ha igaza a híresztelések semmi oka megsértődni, állítólag több alkalommal is megpróbálták átadni neki a papírokat de mindig kibújt alóla, most meg hogy megcsalta exét gyerekei apját gond nélkül az új fúja után cibálja a gyerekeket egy másik kontinensre távól az apjuktól és a bíróság neki ad igazat. Na majd akkor papoljon nekem minden nagy feminista celeb az egyenlőségről ha nem az apa az aki elveszít mindent egy elhelyezési perben miközben minden a nő hibájából történik
2022. augusztus 13. 12:15
|
Cintike1993új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.01.07. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 285563 offline
|
Egyetértek az előttem hozzászólóval.
Véleményem szerint igazságtalan az egész ügy. Nem tudom mi folyik a háttérben valójában, de egy valamit tudok, hogy Olivia több időt tölt Harry koncertjein, mint a gyerekeivel. Azt is baromságnak tartom, hogy a bíró azért döntött Olivia mellett, mert elméletileg Jason New Yorkba akarta költöztetni a gyerekeket, de elvileg California a szülőföldjük a gyerekeknek, ezért a bíró nem támogatta. Bárcsak ez lenne a legnagyobb probléma. Én semlegesen állok mindkettő mellett így semlegese érzelmekkel írom le véleményem:
Olivia nagyon keveset van a gyerekekkel, főleg amióta Harryvel van együtt. Mindennel foglalkozik, csak velük nem, ezt anélkül is megtudom mondani, hogy szemtanúja lennék.
( filmforgatás, Harry koncert, pr kapcsolat)
Én azon csodálkozom, hogy az nem vet rá rossz fényt, hogy folyton Harry után szaladgál kontinensről-kontinensre. Gondolom ez a bíró számára ezek nem eléggé nyomos okok arra, hogy a gyerekek Jason felügyeleti joga alatt álljon.
Azt gondolom Olivia nem jogosan nyerte meg ezt a pert. Remélem ezek után több ideje lesz foglalkozni a gyerekeivel, ahelyett hogy Harry után szaladgál a hírnévért.
Véleményem szerint igazságtalan az egész ügy. Nem tudom mi folyik a háttérben valójában, de egy valamit tudok, hogy Olivia több időt tölt Harry koncertjein, mint a gyerekeivel. Azt is baromságnak tartom, hogy a bíró azért döntött Olivia mellett, mert elméletileg Jason New Yorkba akarta költöztetni a gyerekeket, de elvileg California a szülőföldjük a gyerekeknek, ezért a bíró nem támogatta. Bárcsak ez lenne a legnagyobb probléma. Én semlegesen állok mindkettő mellett így semlegese érzelmekkel írom le véleményem:
Olivia nagyon keveset van a gyerekekkel, főleg amióta Harryvel van együtt. Mindennel foglalkozik, csak velük nem, ezt anélkül is megtudom mondani, hogy szemtanúja lennék.
( filmforgatás, Harry koncert, pr kapcsolat)
Én azon csodálkozom, hogy az nem vet rá rossz fényt, hogy folyton Harry után szaladgál kontinensről-kontinensre. Gondolom ez a bíró számára ezek nem eléggé nyomos okok arra, hogy a gyerekek Jason felügyeleti joga alatt álljon.
Azt gondolom Olivia nem jogosan nyerte meg ezt a pert. Remélem ezek után több ideje lesz foglalkozni a gyerekeivel, ahelyett hogy Harry után szaladgál a hírnévért.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: