A híresség sokféle dologról írt új könyvében, többek között Ariana Grandéhoz fűződő viszonyáról is.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jennette McCurdy bevallotta, féltékeny volt Ariana Grandéra és nem kedvelte őt
2022. augusztus 11. 12:22
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Kivetítés. Nem Ariana tehet arról, hogy vele hogyan bántak a csatornánál.
1 felhasználónak tetszik:
LeerdammerGirl
2022. augusztus 12. 08:23
|
Christayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.28. Hozzászólás: 282 Csatolások: 0 Azonosító: 263317 offline
|
Valóban ez így igaz. Ha nekem azt mondják hogy nekem szabad de a másiknak nem alap hogy rosszul érzem magam miatta akár én tehetek róla akár nem.
Lehetett volna benne annyi hogy azt mondja "Ha nekem lehet akkor neki is szabad."
Lehetett volna benne annyi hogy azt mondja "Ha nekem lehet akkor neki is szabad."
2022. augusztus 14. 00:14
|
|
moonlightgrande |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.08.07. Hozzászólás: 933 Csatolások: 59 Azonosító: 265915 offline
|
Persze, mindenképp Ariana a hibás, nem is a csapat:)
2022. augusztus 14. 20:19
|
Christayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.28. Hozzászólás: 282 Csatolások: 0 Azonosító: 263317 offline
|
Gondolom azért "maradt most fent a médiában" mert most indokolja meg részben miért is vonult el hogy nem lehet majd látni az új ICarly-ban.
moonlightgrande attól hogy fan vagy még megpróbàlhatnàd megérteni a másik felet.
Ha van egy baráti kapcsolatod és egy harmadik veled jobban kivételezik akkor te nem éreznek rosszul magad?
Nem is kell ezt baráti oldalról nézni.
Elég ha az ember a munkahelyen jàr így hogy a kedvencnek mindent lehet a másiknak nem.
De lehet mondani erre példaként a kis testvérnek mindent szabad vagy éppen a tanár kedvencének.
Nem dühítő?
Ha eltekintesz attól hogy nem a kedvenc énekesnődről beszélünk te ezt igazságosnak gondolod? Ugye hogy nem.
moonlightgrande attól hogy fan vagy még megpróbàlhatnàd megérteni a másik felet.
Ha van egy baráti kapcsolatod és egy harmadik veled jobban kivételezik akkor te nem éreznek rosszul magad?
Nem is kell ezt baráti oldalról nézni.
Elég ha az ember a munkahelyen jàr így hogy a kedvencnek mindent lehet a másiknak nem.
De lehet mondani erre példaként a kis testvérnek mindent szabad vagy éppen a tanár kedvencének.
Nem dühítő?
Ha eltekintesz attól hogy nem a kedvenc énekesnődről beszélünk te ezt igazságosnak gondolod? Ugye hogy nem.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.