Megérkezett Tristan Thompson és Khloe Kardashian második közös gyereke.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megszületett Khloe Kardashian második gyermeke!
2022. augusztus 06. 11:04
|
asdfgh00visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.06.04. Hozzászólás: 118 Csatolások: 0 Azonosító: 272253 offline
|
Kiváncsian várom, hogy mi lesz a baba neve, és hogy hogyan fogják mutogatni!
Amúgy kicsit off, de Kylie-ékat se értem. Az első gyereket, Stormi Webstert mutatta mindenhol, minden létező platformon. A 4 éves kislánnyal már komoly reklámokat is megcsinált. Viszont a fiának még mindig csak a lábáról tesz ki képet, és a nevét se tudjuk. Csúnya a gyerek vagy mi?
Amúgy kicsit off, de Kylie-ékat se értem. Az első gyereket, Stormi Webstert mutatta mindenhol, minden létező platformon. A 4 éves kislánnyal már komoly reklámokat is megcsinált. Viszont a fiának még mindig csak a lábáról tesz ki képet, és a nevét se tudjuk. Csúnya a gyerek vagy mi?
2022. augusztus 07. 07:34
|
Catyca87új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.01.18. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 285982 offline
|
A béranyaság elég trend lett már a sztárvilágban. Azt megértem hha nem tudja kihordani a babát és azért fordulnak ehhez a lehetőséghez, de itt most miért? Nem olvastam semmit sem h lett volna vmi problémája h nem tudta volna kihordani.
2022. augusztus 07. 17:45
|
|
Coreline» FETISH « |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.11. Hozzászólás: 2240 Csatolások: 0 Azonosító: 256979 offline
|
“Catyca87”
Én azt olvastam azert döntöttek a béranya mellett mert khloé ugyan szeretett volna még egy gyereket hogy True-nak legyen testvére viszont mivel Tristan megint megcsalta már nem akart vele úgy együtt lenni (mármint szexuálisan) de mindenképpen azt szerette volna ha a két gyerekének ugyan az az apukája így maradt a béranyaság.
Amúgy valahol megértem Khloét mert tenyleg nem jó ha van egy rakás gyereked és mindegyiknek más az apja.
Én azt olvastam azert döntöttek a béranya mellett mert khloé ugyan szeretett volna még egy gyereket hogy True-nak legyen testvére viszont mivel Tristan megint megcsalta már nem akart vele úgy együtt lenni (mármint szexuálisan) de mindenképpen azt szerette volna ha a két gyerekének ugyan az az apukája így maradt a béranyaság.
Amúgy valahol megértem Khloét mert tenyleg nem jó ha van egy rakás gyereked és mindegyiknek más az apja.
2022. augusztus 07. 20:40
|
asdfgh00visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.06.04. Hozzászólás: 118 Csatolások: 0 Azonosító: 272253 offline
|
"Coreline"
Ez nettó hülyeség!
Írtak már a True-val való terhességénél is olyat, hogy magasvérnyomása volt, és majdnem leszakadt a méhlepény. Ezért az orvosok nem javasolták az újabb terhességet, akár csak Kim-nél a második terhességekor, amikor Sainttel volt várandós. De ez lehet örökletes, mert Kris és Bruce esetében is így volt, Kylie után szerettek volna még egy gyereket, egy közös fiút, meg Kris-nek alapból 5 lánya és 1 fia volt csak, de volt vele is valamk baj asszem.
Ez nettó hülyeség!
Írtak már a True-val való terhességénél is olyat, hogy magasvérnyomása volt, és majdnem leszakadt a méhlepény. Ezért az orvosok nem javasolták az újabb terhességet, akár csak Kim-nél a második terhességekor, amikor Sainttel volt várandós. De ez lehet örökletes, mert Kris és Bruce esetében is így volt, Kylie után szerettek volna még egy gyereket, egy közös fiút, meg Kris-nek alapból 5 lánya és 1 fia volt csak, de volt vele is valamk baj asszem.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: