Az énekesnő úgy döntött, ad még egy esélyt a női névmásnak, elárulta miért.
A teljes cikkhez kattints ide!
Demi Lovato újra használja a női névmást is
2022. augusztus 03. 14:51
|
|
archuletaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.08.17. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 297582 offline
|
She/her-t IS. Már vagy fél éve, ha nem régebben kirakta instán a they/them mellé, nem értem miért most lett ez hír.
Külön érdekes számomra, hogy gyakorlatilag egyidőben jelent meg vagy 100 ugyanolyan cikk erről, ugyanazzal a címmel. Nem teljesen tudom eldönteni, hogy ennek a hírnek a felverése esetleg Demi pr csapatának a trükkje, vagy mivel teljesen kiforgatva hozta le a legtöbb újság teljesen kihagyva azt, hogy itt csak arról volt szó, hogy ezt is használja they/them mellé, valaki esetleg nagyon keresztbe akar neki tenni ezekkel a folyamatosan, szándékosan megmásított cikkekkel. De talán az első opció a reálisabb, tekintve hogy Demi részéről mély a hallgatás és bár kizárt dolog hogy ne látta volna mivel az elmúlt 12 órában minden tele lett ezzel, mégsem próbálja megvédeni magát és az igazát.
Mindig is szörnyen marketing szagú volt részéről ez a nb dolog. Eröltetett nagyon, látszik hogy magára kényszeríti és nagyon nem érzi magát komfortosan a szituban.
Kár, hogy mindig az ilyen jellegű hírek kapnak nagyobb figyelmet róla, pedig már csak pár hét és jön az új albuma. Kedves, aranyos és nagyon tehetséges nő. Jobbat érdemel ennél.
Külön érdekes számomra, hogy gyakorlatilag egyidőben jelent meg vagy 100 ugyanolyan cikk erről, ugyanazzal a címmel. Nem teljesen tudom eldönteni, hogy ennek a hírnek a felverése esetleg Demi pr csapatának a trükkje, vagy mivel teljesen kiforgatva hozta le a legtöbb újság teljesen kihagyva azt, hogy itt csak arról volt szó, hogy ezt is használja they/them mellé, valaki esetleg nagyon keresztbe akar neki tenni ezekkel a folyamatosan, szándékosan megmásított cikkekkel. De talán az első opció a reálisabb, tekintve hogy Demi részéről mély a hallgatás és bár kizárt dolog hogy ne látta volna mivel az elmúlt 12 órában minden tele lett ezzel, mégsem próbálja megvédeni magát és az igazát.
Mindig is szörnyen marketing szagú volt részéről ez a nb dolog. Eröltetett nagyon, látszik hogy magára kényszeríti és nagyon nem érzi magát komfortosan a szituban.
Kár, hogy mindig az ilyen jellegű hírek kapnak nagyobb figyelmet róla, pedig már csak pár hét és jön az új albuma. Kedves, aranyos és nagyon tehetséges nő. Jobbat érdemel ennél.
1 felhasználónak tetszik:
cdamnverss
2022. augusztus 03. 15:52
|
|
tonhalszendvicsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.05.09. Hozzászólás: 51 Csatolások: 0 Azonosító: 290751 offline
|
surprise, surprise...
2022. augusztus 03. 19:41
|
|
feyrevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.04.05. Hozzászólás: 204 Csatolások: 0 Azonosító: 289007 offline
|
En nem ertem miert most lett ebbol ekkora hir mikor honapokkal ezelott a they melle irta a she-t is a bio-jaban??! Most egy interjuban beszelt errol es rogton tele van ilyen cikkekkel a media, holott a podcastben nagyobb reszt a zenejerol es a terveirol volt szo.
Ezek utan senki ne mondja nekem azt, hogy o ezt direkt csinalja figyelemert, mikor nyilvanvaloan a media fujja fel es meg ki is forgatjak a szavait.
Azt kivanom barcsak ne a nyilvanossag elott elne meg az identitas valsagat mert igy hatalmas celpontot rakott a hatara.
Ezek utan senki ne mondja nekem azt, hogy o ezt direkt csinalja figyelemert, mikor nyilvanvaloan a media fujja fel es meg ki is forgatjak a szavait.
Azt kivanom barcsak ne a nyilvanossag elott elne meg az identitas valsagat mert igy hatalmas celpontot rakott a hatara.
2022. augusztus 03. 21:50
|
|
cdamnverssvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.12.20. Hozzászólás: 311 Csatolások: 6 Azonosító: 284914 offline
|
Minden egyes alkalommal, amikor megjelenik egy cikk Demi-ről és elolvasom a komment-szekciót, vesztek körülbelül 10 évet az életemből. Elképesztő, mennyire ignoráns és egyenesen bunkó tud lenni itt majdnem mindenki, ha meglátják szerencsétlen Demi nevét leírva, de sajnos nem vagyok meglepve egy cseppet sem. Nem tudom felfogni, miért olyan szörnyen bonyolult koncepció, hogy hogyha valamiről nem képes az ember épkézláb véleményt formálni anélkül, hogy valakinek a személyét semmibe vegye vagy egyenesen sértse, akkor egyszerűen csak továbbpörget...
On topic, remélem, hogy Demi hamarosan rálel önmagára és képes lesz azt mondani, hogy tényleg boldog a bőrében. Az elmúlt évek sok sz*rsága után igazán megérdemli, hogy végre kibéküljön magával és eljusson egy olyan pontra az életében, hogy tényleg boldognak érzi magát anélkül, hogy másodgondolatai támadnának. ^^
archuleta, teljesen egyetértek a hozzászólásod minden egyes szavával.
On topic, remélem, hogy Demi hamarosan rálel önmagára és képes lesz azt mondani, hogy tényleg boldog a bőrében. Az elmúlt évek sok sz*rsága után igazán megérdemli, hogy végre kibéküljön magával és eljusson egy olyan pontra az életében, hogy tényleg boldognak érzi magát anélkül, hogy másodgondolatai támadnának. ^^
archuleta, teljesen egyetértek a hozzászólásod minden egyes szavával.
2022. augusztus 03. 23:10
|
|
lilla1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.29. Hozzászólás: 193 Csatolások: 0 Azonosító: 162834 offline
|
Már nem tudom követni, hogy most éppen minek tekinti magát. Lehet, hogy a média fújja fel, de ez az egész folyamatos "nemváltoztatás" nagyon magas labda, persze, hogy nem mennek el szó nélkül mellette. Ha ő maga is ennyire bizonytalan vele kapcsolatban, akkor inkább ne beszéljen róla.
Amúgy meg Demitől függetlenül én az én véleményem, hogy két nem van: nő és férfi. Nincs átmenet, nincs változtatás.
Amúgy meg Demitől függetlenül én az én véleményem, hogy két nem van: nő és férfi. Nincs átmenet, nincs változtatás.
2022. augusztus 04. 10:22
|
|
feyrevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.04.05. Hozzászólás: 204 Csatolások: 0 Azonosító: 289007 offline
|
Nem változtatott nemet, ugyanúgy nb-nak tartja magát, csak a they mellett a she névmást is lehet használni rá egyenlően. Nem olyan bonyolult ez mint ahogy beállítjátok. Nem vagyok profi a nemekkel kapcsolatban, de még ezt én is fel bírom fogni. Csak tájékozódnotok kellene a témával kapcsolatban…
Az meg külön vicces, hogy más nonbinary vagy genderfluid sztár nem kap ennyi utálatot mint Demi.
Az meg külön vicces, hogy más nonbinary vagy genderfluid sztár nem kap ennyi utálatot mint Demi.
1 felhasználónak tetszik:
cdamnverss
2023. február 22. 10:30
|
martinoemidioúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 23.02.22. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 359853 offline
|
Egyetértek veled. Nem vált át más nembe; továbbra is nb-ként azonosítja magát, de most jól érzi magát, ha mindkettőt és őt felváltva használja. Többet csinálsz belőle, mint amilyen. Bár nem vagyok szakértő a nemi azonosításban, elmondhatom. Csak tanulnod kell a témában... geometry dash
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.