Szerintem nem kéne a sulinálleragadni. Lehet, hogy sportol és velük ment valahova.
Ellenben szerintem nem sok az esély, hogy megtalálod, mert ha ennyi idõ alatt nem sikerült, szerintem nem is nagyon fog. Lehet, hogy a csaj csak szórakozott, vagy az is lehet, hogy nem is Bp-en lakik, csak mondjuk, ha tényleg suliból mentek, ott volt osztály kirándulásuk. Erre szerintem nagyobb az esély, minthogy egy Bp-i osztály ott van oszt. kir.-son. A konzervativ OFÕ-k szeretik Mucsára rakni helyszínt...
Attól függetlenül, hogy mit írtam, tök jó enne, ha megtalálnád, én szurkolok, bár 4 hónap szerintem elég ahoz, hogy el is felejtsd mi történt... gondolom már nem igazán foglalkoztat a téma...
Segítség, megtaláltam életem szerelmét, de nem tudok róla semmit :(
2008. augusztus 17. 01:08
|
|
Klau0604 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.14. Hozzászólás: 992 Csatolások: 106 Azonosító: 66181 offline
|
Megértelek Holczi! Én speciel buszmegállóban ismertem meg a "szerelmet" (most már nem az
) csak mondjuk vele jártam/járok egy suliba úgyhogy könnyebb volt a dolgom. Ha még mindig keresed, akkor sok sikert! Szorítok neked
2008. augusztus 17. 01:12
Idézet(Klau0604 @ 2008. August 17. - 01:08)
Megértelek Holczi! Én speciel buszmegállóban ismertem meg a "szerelmet" (most már nem az
) csak mondjuk vele jártam/járok egy suliba úgyhogy könnyebb volt a dolgom. Ha még mindig keresed, akkor sok sikert! Szorítok neked 
Én is ott találtam meg(mármint a suliba)a szeelmet, de azt kívánom mostmár, hogy bárcsak ne találtam volna rá...
Azért sok sikert, mindig van remény!!
2008. augusztus 17. 01:21
|
|
Klau0604 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.14. Hozzászólás: 992 Csatolások: 106 Azonosító: 66181 offline
|
Idézet(Chyntya @ 2008. August 17. - 01:12)
Én is ott találtam meg(mármint a suliba)a szeelmet, de azt kívánom mostmár, hogy bárcsak ne találtam volna rá...
detto ugyanitt is, üdv a klubban
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: