de ha nincs mas akkor tenyleg probald meg ezt szerintem, sok sikert
Segítség, megtaláltam életem szerelmét, de nem tudok róla semmit :(
2008. április 12. 21:00
|
|
Holczivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.17. Hozzászólás: 136 Csatolások: 0 Azonosító: 27382 offline
|
hát, ma se jártam sikerrel 
ezzel az ötlettel Time csak az a baj hogy már csak körvonalakra emlékszem, és egyébként is messze volt, na meg a 3. napon nem hiszem hogy tudnék pontos leírást adni, de ha az utcán szembejön megismerem...
De nagyon jó ötlet.
Sajnos a buszos dolog a leg "egyszerübb" csak nem tudom a társaság nevét
... áh sajnos úgy érzem hogy ez nem lesz meg.
De nem adom fel, a jövõ hetemet erre szentelem! /megígérem/
ezzel az ötlettel Time csak az a baj hogy már csak körvonalakra emlékszem, és egyébként is messze volt, na meg a 3. napon nem hiszem hogy tudnék pontos leírást adni, de ha az utcán szembejön megismerem...
De nagyon jó ötlet.
Sajnos a buszos dolog a leg "egyszerübb" csak nem tudom a társaság nevét
... áh sajnos úgy érzem hogy ez nem lesz meg.
De nem adom fel, a jövõ hetemet erre szentelem! /megígérem/
2008. április 12. 21:34
|
Miloúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.06.13. Hozzászólás: 87 Csatolások: 11 Azonosító: 16459 offline
|
Bár fren Te is indíthatnál ilyen topikot

na jó, nem vagyok ekkora genny.
Holczi, Neked gúdlák, habár egyik osztálytársam volt úgy, hogy belehabarodott, még a régi szép gimis idõkben egyik osztálykirándulás alkalmával egy csajba (igaz, õ tudta a nevét), majd fél évig a táblára minden reggel fel volt vésve a csaj neve
(a kirándulás után mégcsak nem is beszéltek)
Szóval a lényeg, hogy erõs vállalkozásba kezdtél, de ki tudja lehet, hogy bejön
na jó, nem vagyok ekkora genny.
Holczi, Neked gúdlák, habár egyik osztálytársam volt úgy, hogy belehabarodott, még a régi szép gimis idõkben egyik osztálykirándulás alkalmával egy csajba (igaz, õ tudta a nevét), majd fél évig a táblára minden reggel fel volt vésve a csaj neve
Szóval a lényeg, hogy erõs vállalkozásba kezdtél, de ki tudja lehet, hogy bejön
2008. április 13. 00:58
|
|
cápa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.08.11. Hozzászólás: 4359 Csatolások: 12883 Azonosító: 8237 offline
|
Én is körülnéztem egy kicsit a neten!
Két olyan utazási irodát találtam aminek az eleje Euro-val kezdõdik és valószínûleg foglalkozik buszos utaztatással!
- Euro Contour Utazási Iroda (Veszprémi székhely)
- Euro Trend (Budapest)
Említetted még, hogy emlékszel a rendszám elsõ részére. Ha esetleg van ismerõsõd a rendõrségen...
Tudtommal ez nem törvénybeütközõ.
Sok sikert!
Két olyan utazási irodát találtam aminek az eleje Euro-val kezdõdik és valószínûleg foglalkozik buszos utaztatással!
- Euro Contour Utazási Iroda (Veszprémi székhely)
- Euro Trend (Budapest)
Említetted még, hogy emlékszel a rendszám elsõ részére. Ha esetleg van ismerõsõd a rendõrségen...
Tudtommal ez nem törvénybeütközõ.
Sok sikert!
2008. április 13. 09:59
|
|
ViCCAP-tain |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 5588 Csatolások: 96 Azonosító: 11 offline
|
“Egy idõ után megtanulod a finom különbségtételt a kézfogás és az önfeladás között,
És megtanulod, hogy a vonzalom nem azonos a szerelemmel és a társaság a biztonsággal,
És kezded megérteni, hogy a csók nem pecsét és a bók nem esküszó,
És hozzászoksz, hogy emelt fõvel és nyitott szemmel fogadd a vereséget, a felnõtt méltóságával, nem pedig a gyermek kétségbeesésével,
És belejössz, hogy minden tervedet a mára alapozd, mert a holnap talaja túl ingatag ehhez.
Egy idõ után kitapasztalod, hogy még a napsugár is éget, ha túl sokáig ér.
Mûveled hát saját kertecskédet, magad ékesíted fel lelkedet, nem mástól várod, hogy virágot hozzon neked.
És megtanulod, hogy valóban sokat kibírsz…
Hogy valóban erõs vagy.
És valóban értékes.”
(Veronica A. Shoffstall)
Szerintem, ha valakit aranyosnak találsz és még tetszik is, lehet hogy kukán ülök majd egymással szemben mert nem lesz közös témátok.
A történet jó kiindulási alap egy kapcsolathoz, de egy kicsit óvatosabban állnék a dologhoz.
A nõk kedvelik a határozott és spontán férfiakat. Tehát ilyen esetben ugrás egy taxiba és nyomás a busz után, vagy minimum kézjelekkel kérd el a számát.
Azért kívánom legyen szerencséd, találd meg és legyen kölcsönös a vonzalom. Ha a részérõl csak játék volt és nem vonzódik hozzád, akkor hagyd annyiban a dolgot. (mert nincs szánalmasabb mint szerelembõl üldözni valakit) de 1 buliban meséld el, és ha így teszel akkor a társaságban lévõ romantikára éhes lányok tuti felfigyelnek rád.
És megtanulod, hogy a vonzalom nem azonos a szerelemmel és a társaság a biztonsággal,
És kezded megérteni, hogy a csók nem pecsét és a bók nem esküszó,
És hozzászoksz, hogy emelt fõvel és nyitott szemmel fogadd a vereséget, a felnõtt méltóságával, nem pedig a gyermek kétségbeesésével,
És belejössz, hogy minden tervedet a mára alapozd, mert a holnap talaja túl ingatag ehhez.
Egy idõ után kitapasztalod, hogy még a napsugár is éget, ha túl sokáig ér.
Mûveled hát saját kertecskédet, magad ékesíted fel lelkedet, nem mástól várod, hogy virágot hozzon neked.
És megtanulod, hogy valóban sokat kibírsz…
Hogy valóban erõs vagy.
És valóban értékes.”
(Veronica A. Shoffstall)
Szerintem, ha valakit aranyosnak találsz és még tetszik is, lehet hogy kukán ülök majd egymással szemben mert nem lesz közös témátok.
A történet jó kiindulási alap egy kapcsolathoz, de egy kicsit óvatosabban állnék a dologhoz.
A nõk kedvelik a határozott és spontán férfiakat. Tehát ilyen esetben ugrás egy taxiba és nyomás a busz után, vagy minimum kézjelekkel kérd el a számát.
Azért kívánom legyen szerencséd, találd meg és legyen kölcsönös a vonzalom. Ha a részérõl csak játék volt és nem vonzódik hozzád, akkor hagyd annyiban a dolgot. (mert nincs szánalmasabb mint szerelembõl üldözni valakit) de 1 buliban meséld el, és ha így teszel akkor a társaságban lévõ romantikára éhes lányok tuti felfigyelnek rád.
2008. április 13. 15:32
Sajnos a buszokhoz nem értek... 
De úgy kb. meg tudod saccolni hány éves és iwiw-en rá tudsz keresni, bár mivel Bp, rengeteg találat lesz, de azért én a helyedben megpróbálnám átböngészni, mert ki tudja, lehet hogy szerencsével jársz...
Én nagyon drukkolok neked, mert szép dolog a szerelem
De úgy kb. meg tudod saccolni hány éves és iwiw-en rá tudsz keresni, bár mivel Bp, rengeteg találat lesz, de azért én a helyedben megpróbálnám átböngészni, mert ki tudja, lehet hogy szerencsével jársz...
Én nagyon drukkolok neked, mert szép dolog a szerelem
2008. április 13. 18:46
|
|
Mia |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.04.23. Hozzászólás: 2575 Csatolások: 2322 Azonosító: 15188 offline
|
Idézet(Shia-ko @ 2008. April 11. - 23:50)
szerk.: öröm számomra, hogy a topiknyitó felfogta a jószándékom, és nem borult ki.
Az is, hogy bár törölték a hozzászólásom, épp elegen megörökítették az utókornak.
A gyengébbek kedvéért:
mivel a topiknyitó jószándékú segítséget kért, és úgy gondolja, hogy egy buszban látott személy élete szerelme, ez eddigi ismereteim szerint jelentõs érzelmi éretlenségre és problémákra utal, így tiszta jóindulattal ajánlottam szakemberi segítséget.
Egyébként meg a magánéletem nem tartozik ide. Talán a fenntiek miatt.
De tudod, csak azért mert Te érzelmileg messze a béka feneke alatt kornyadozol, legalábbis a hozzászólásaidból magasan ez tükrözõdik, azért még nem kell, hogy más is ilyen legyen. És akár hiszed, akár nem, csak azért, mert egy ember nem tud elfelejteni egy számára fontos arcot a tömegbõl, még nem lesz orvosi eset.
2008. április 13. 20:00
|
|
FlowM@NTechnical Expert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 564 Csatolások: 72 Azonosító: 2 offline
|
Busz színe, típusa? 
http://www.rollingeurobus.hu/kepek_en.htm
Itt ugyan nem feliratosak a buszok, de szerintem ezek kamu képek.
http://www.rollingeurobus.hu/kepek_en.htm
Itt ugyan nem feliratosak a buszok, de szerintem ezek kamu képek.
2008. április 13. 20:20
|
Balu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.12. Hozzászólás: 871 Csatolások: 628 Azonosító: 211 offline
|
A wiwi tényleg nem rossz 5let.
Én is láttam egyszer vkit, annyit tudtam hova jár suliba, kb mennyi idõs rákerestem részletesen és utána pár perc alatt meg is találtam.
Nem kis mákom volt, jópáran lehettek volna.
Én is láttam egyszer vkit, annyit tudtam hova jár suliba, kb mennyi idõs rákerestem részletesen és utána pár perc alatt meg is találtam.
Nem kis mákom volt, jópáran lehettek volna.
2008. április 14. 07:50
|
|
Holczivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.17. Hozzászólás: 136 Csatolások: 0 Azonosító: 27382 offline
|
Köszönöm szépen, flowm@an és Bálint
De egyikkel se jártam sikerrel
az iwiw-tõl meg tartok, mert vannak emberek akik nem raknak fel képet magukról, bár Õ csinos volt, de nem egy csinos embert ismerek aki nem rak fel magáról képet.
majd ma ha hazaértem végigböngészem:)
Iwiw: szükitett keresés 17-21 évesek képpel budapest... szép lesz, sok szerencsét nekem:
44938 találat 1873 oldalon
mégegyszer nagyon sok köszönet az összes hozzászólónak
igazán kedves tõletek hogy ennyire sokan próbáltok/szeretnétek segíteni:)
egészen meg vagyok hatódva
De egyikkel se jártam sikerrel
az iwiw-tõl meg tartok, mert vannak emberek akik nem raknak fel képet magukról, bár Õ csinos volt, de nem egy csinos embert ismerek aki nem rak fel magáról képet.
majd ma ha hazaértem végigböngészem:)
Iwiw: szükitett keresés 17-21 évesek képpel budapest... szép lesz, sok szerencsét nekem:
44938 találat 1873 oldalon
mégegyszer nagyon sok köszönet az összes hozzászólónak
igazán kedves tõletek hogy ennyire sokan próbáltok/szeretnétek segíteni:)
egészen meg vagyok hatódva
2008. április 14. 19:32
Idézet(Mia @ 2008. April 13. - 17:46)
De tudod, csak azért mert Te érzelmileg messze a béka feneke alatt kornyadozol, legalábbis a hozzászólásaidból magasan ez tükrözõdik, azért még nem kell, hogy más is ilyen legyen. És akár hiszed, akár nem, csak azért, mert egy ember nem tud elfelejteni egy számára fontos arcot a tömegbõl, még nem lesz orvosi eset. 
Szívembõl szóltál, drága Mia.
Hát iwiw-en tényleg sok a találat sajna
De ha középsulis a csaj, akkor nem hiszem hogy van 20-21 éves...
Szeretnék segíteni, csak nem tudom hogyan. Jó lenne, ha a csaj "véletlenül" a fórumra tévedne
Errõl jut eszembe, én nem hiszek a véletlenekben. Szerintem mindennek van oka, pláne ha neked ilyen fontos. Úgyhogy biztos vagyok benne, hogy megtalálod, csak ne add fel.
Lehet, hogy épp õ is Téged keres
2008. április 14. 19:44
|
|
Freeze********** |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 6473 Csatolások: 2512 Azonosító: 1 online
|
Idézet(Regina @ 2008. April 14. - 19:32)
Szeretnék segíteni, csak nem tudom hogyan. Jó lenne, ha a csaj "véletlenül" a fórumra tévedne 
Jah, milyen jó lenne már ha itt a fórumon találnának egymásra.
2008. április 14. 22:06
|
pjotr83visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.12.21. Hozzászólás: 190 Csatolások: 0 Azonosító: 11151 offline
|
visszajárok ide, mert érdekel a sztori vége.
hajrá!!
esetleg megpróbálkozhatnál valamilyen ingyenes web-cégtárral, céges telefonkönyvvel, "sárga oldalak"-kal, hátha lehet szûrni tevékenység alapján a cégeket, beállítod a "személyszállítást", és végigböngészed az "Euro" kezdetûeket.
hajrá!!
esetleg megpróbálkozhatnál valamilyen ingyenes web-cégtárral, céges telefonkönyvvel, "sárga oldalak"-kal, hátha lehet szûrni tevékenység alapján a cégeket, beállítod a "személyszállítást", és végigböngészed az "Euro" kezdetûeket.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: