Starity

Segítség, megtaláltam életem szerelmét, de nem tudok róla semmit :(

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2008. április 10. 20:24 #1
Holczi
Holczi
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 136
Csatolások: 0
Azonosító: 27382
Vázolom a helyzetet

Álltam a buszmegállóban (Budapest, Köki) és ahogy álltam ott szépen nyugisan megállt egy Busz, egy különjárat és ott volt rajta Õ. Integetett, visszaintegettem, tetszett kicsit játszottam a fejem, és a következõ dolog amit látok hogy a kezeivel egy szivet szimbolizálva mosolyogva néz rám, ezt nem tudtam hova tenni, megköszöntem, a busz becsukta az ajtaját és elhajtott, integetett visszaintegettem és azóta se tudom kiverni a fejembõl ezt a gyönyörû teremtményt...

Segítsetek. nem emlékszem a busztársaság nevére csak annyira hogy Euro volt a cég nevének az elje... eurovalami... és ha a busz társaságot elérném meg tudnám kérdezni hogy ki bérelt buszt ami a mai napon futott be, Úgy gondolom hogy egy Középiskola egyik osztálykirándulása lehetett.

HA valaki tudja hogy melyik Középiskola lehet az még jobb lenne. ma április 10. én érkeztek vissza és valószínû hogy külföldi utazás volt. szóval ha bárkinek az ismerõse vagy annak gyermeke osztálykirándulni volt és ma érkezett meg az közölje az iskola nevét, illetve ha bárki rátudna jönni hogy mi lehetett a társaság neve... mondom euro-val kezdõdik 1 órája barangolok a neten és nem találom

Ez kicsit hosszúra sikerült... az egész eset nem tartott egy percnél tovább de valami oknál fogva ez az egy perc játszódik a fejemben folyamatosan. muszály megtalálnom.

Köszönöm ha elolvastad, és elõre is köszönöm a segítõkész válaszokat
2008. április 10. 20:27 #2
Tamás2.0
Tamás2.0
Cpl. "Radar" O'Reilly™

StátuszTudod, hogy kik a kistölcsérek™? Nem? Akkor kistölcsér™ vagy...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 7114
Csatolások: 43437
Azonosító: 19754
Én csak Eurolines-rõl tudok. cool.gif
2008. április 10. 20:28 #3
xxNikixx
xxNikixx
*Nikita
Hozzászólás: 3275
Csatolások: 7279
Azonosító: 33464
Hát ez nagyon szép! De sajna nem Pesten lakok laugh.gif
2008. április 10. 20:34 #4
Holczi
Holczi
visszatérő vendég
Idézet(tamás15 @ 2008. April 10. - 19:27)
Én csak Eurolines-rõl tudok.  cool.gif

Az eurolines nak nincs emeletes busza... és ha van is smileeee.gif akkor se tudtam felhívni õket ma mert 4-ig van ügyfélszolgálat, Nem zárom ki a társaságot, de tény hogy nincs a buszaik közt emeletes...

holnap felhívom õket biggrin.gif

@Niki
Köszönöm, hogy szépnek találod, még szebb lenne ha meg is találnám sad.gif
Gondolj bele milyen sztori lenne! Igazi Filmbeillõ... smileeee.gif
2008. április 10. 20:36 #5
- törölt felhasználó -    
Jaj de édes volt!!!
De sajnos nem tudok segíteni...
Sorry!
Szorítok neked!!! smileeee.gif
2008. április 10. 21:40 #6
Holczi
Holczi
visszatérő vendég
Senki se tud? sad.gif

Köszi hogy szorítassz smileeee.gif
2008. április 10. 22:12 #7
Balu
Balu
Hozzászólás: 871
Csatolások: 628
Azonosító: 211
én is drukkolok biggrin.gif

az EURO nem a környezetkímélõ busz típusa volt?biggrin.gif
"Az Euro 4 2006. októberétõl kötelezõ, az Euro 5 pedig 2009 októberétõl. "
http://www.scania.hu/About_Scania/Pressrel...x-buszmotor.asp

http://www.euro-travel.hu/magyar/iroda.htm ?
2008. április 10. 23:19 #8
Holczi
Holczi
visszatérő vendég
Köszi Balu!

Fel fogom õket is hívni holnap ... ma már kicsit késõ van smileeee.gif

és nem a busz típusa volt ... mert az oldalán és az elején volt nagy betüvel felírva a cég neve... vagy társaság vagy tudomisén.

reméljük hogy ez az euro-travel az... bár az oldalukon nem látok buszokat, de ez semmit se jelent!

köszi
2008. április 11. 04:02 #9
Dido
Dido
_______
Hozzászólás: 10810
Csatolások: 76487
Azonosító: 6538
és mondja valaki hogy a mai fiatalok nem romantikusak... smileeee.gif

hajrá Holczi wink.gif beer.gif beer.gif
2008. április 11. 09:44 #10
Holczi
Holczi
visszatérő vendég
Euro-lines, a Volán rt euro-izéje, amit felhívtam egy nagyon segítõkész hölggyel beszéltem, õ végigkérdezte az egész irodát hogy tegnap érkezett e buszuk... de sajnos nem.

Felhívtam ezután az euro-travel-t akik egybõl azzal fogadtak hogy nincs busz járatuk, úgyhogy most megint 0-án vagyok ...

Hát lehet hogy sose találom meg?

Egy dologra mostmár emlékszem, hogy a busz rendszáma GSK-??? volt...
és emlékszem egy srácra aki leszállt a buszról ha szembejönne az utcán felismerném...

Segítsetek, valakinek tudnia kell valamit! sad.gif
2008. április 11. 17:05 #11
- törölt felhasználó -    
Idézet(Shia-ko @ 2008. April 11. - 11:49)
Minden jóindulattal:
fordulj orvoshoz! 110.gif

Hát igen, egy tipikus magyar hozzászólás.... mad.gif dry.gif mad.gif dry.gif
Ha nekem nem jó, akkor miért legyen a másik embernek az; ugye? dry.gif

Miért kell rögtön bántani valakit????bokkod.gif
Ha nem tudsz segíteni, akkor ne szólj hozzá ehhez a topichoz!
Szerintem elég komolyan gondolta Holczi ezt a topicot (ezért nincs is még lezárva, ha nem lenne komoly már megtörtént volna), és nagyon remélem hogy te kedves Shia-ko megkapod ezért a "segítõkész" hozzászólásodért a jutalmad box2.gif egy kiló banánt rolleyes.gif

Holczi: Igazán sajnálom hogy nem jártál sikerrel ma sad.gif
A buszra egy kicsit visszatérve: lehetett Eurolines-os is, attól még hogy emeletes volt! Van nekik emeletes buszuk is, én ma is láttam egyet a Népligetnél.
Esetleg próbáld megkeresni fénykép alapján azt a buszt ezen az oldalon: http://www.boz-021.extra.hu/
Ha tudod a rendszáma betûit az már egy jó kiindulási alap lehet wink.gif

Sok sikert!
2008. április 11. 18:01 #12
McGery
McGery
visszatérő vendég
Hozzászólás: 371
Csatolások: 239
Azonosító: 10472
Idézet(Holczi @ 2008. April 10. - 19:24)
...Segítsetek. nem emlékszem a busztársaság nevére  csak annyira hogy Euro volt a cég nevének az elje... eurovalami...  és ha a busz társaságot elérném meg tudnám kérdezni hogy ki bérelt buszt ami a mai napon futott be, ...

nem tudom segitek-e vele. eleg sokat jartam tavaly Budara. Az etele téren szokott parkolni ilyen euroline-s busz, bar sajnos nem emlekszem,hogy emeletes volt-e koztuk.

de kivanok sok sikert beer.gif
2008. április 11. 21:41 #13
Holczi
Holczi
visszatérő vendég
Idézet(Holczi @ 2008. April 11. - 08:44)
Euro-lines, a Volán rt euro-izéje, amit felhívtam egy nagyon segítõkész hölggyel beszéltem, õ végigkérdezte az egész irodát hogy tegnap érkezett e buszuk... de sajnos nem.

Idézet(pbmaster @ 2008. April 11. - 16:05)

Holczi: Igazán sajnálom hogy nem jártál sikerrel ma  sad.gif
A buszra egy kicsit visszatérve: lehetett Eurolines-os is, attól még hogy emeletes volt! Van nekik emeletes buszuk is, én ma is láttam egyet a Népligetnél.
Esetleg próbáld megkeresni fénykép alapján azt a buszt ezen az oldalon: http://www.boz-021.extra.hu/
Ha tudod a rendszáma betûit az már egy jó kiindulási alap lehet  wink.gif

Sok sikert!

Idézet(McGery @ 2008. April 11. - 17:01)
nem tudom segitek-e vele. eleg sokat jartam tavaly Budara. Az etele téren szokott parkolni ilyen euroline-s busz, bar sajnos nem emlekszem,hogy emeletes volt-e koztuk.

de kivanok sok sikert beer.gif

Köszönöm, de ezt a kört már lejártam mint azt már le is írtam, de jó szándék vezérelt titeket!

Shia-ko: Köszönöm a hozzászólásod bár kicsit sértõ, nem orvosi eset az akinek elsõ látásra úgy megtetszik valaki hogy az utána való nap (ma) 6 órát töltött a városban csak azzal hogy középiskolákba ment és kérdezett hogy "ide jött e meg tegnap osztálykiránduló csoport"

Ez lehet hogy neked betegesnek hangzik, de én teljesen normálisnak érzem, sõt elvárnám az összes embertõl aki ezt átéli hogy hasonlóképp járjon el...

Pillanatnyi helyzet:
Sajna még mindig semmi.
2008. április 11. 22:22 #14
joe_r
joe_r
Tündérke™ Addict

StátuszRest in peace Nicky "The Kentucky Kid" Hayden
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15114
Csatolások: 6612
Azonosító: 44
Holczi, minden tiszteletem a tiéd... beer.gif beer.gif

/Mostantól, aki bármilyen negatív kommentet hozzá mer fûzni ehhez a topic-hoz, az úgy kivágom innen egy hónapra, hogy a lába nem éri a földet... reklamalo.gif mad.gif /
2008. április 11. 22:46 #15
Pkrisz
Pkrisz
új tag
Hozzászólás: 90
Csatolások: 326
Azonosító: 16776
EUROGUIDE
http://www.euroguide.hu/magyar/buszok.htm
Ez is egy busz társaság, egy próbát megér.
Sok sikert!
beer.gif thumbup2.gif
2008. április 11. 23:38 #16
Holczi
Holczi
visszatérő vendég
Pkrisz: Köszi! holnap felhívom õket... bár a logóból kiindulva nem ez az, de ahogy mondtad egy próbát megér.

Joe_r: Azért nem kell túlreagálni smileeee.gif A tiszteletedet meg nagyon szépen köszönöm, elfogadom. smileeee.gif
2008. április 11. 23:50 #17
Shia-ko
Shia-ko
új tag
Hozzászólás: 4
Azonosító: 4111
thumbsup.gif

szerk.: öröm számomra, hogy a topiknyitó felfogta a jószándékom, és nem borult ki. smileeee.gif
Az is, hogy bár törölték a hozzászólásom, épp elegen megörökítették az utókornak. meghajolo.gif

A gyengébbek kedvéért:
mivel a topiknyitó jószándékú segítséget kért, és úgy gondolja, hogy egy buszban látott személy élete szerelme, ez eddigi ismereteim szerint jelentõs érzelmi éretlenségre és problémákra utal, így tiszta jóindulattal ajánlottam szakemberi segítséget. beer.gif
Egyébként meg a magánéletem nem tartozik ide. Talán a fenntiek miatt. _nevet.gif
2008. április 12. 00:15 #18
Holczi
Holczi
visszatérő vendég
Idézet(Shia-ko @ 2008. April 11. - 22:50)
...
mivel a topiknyitó jószándékú segítséget kért, és úgy gondolja, hogy egy buszban látott személy élete szerelme, ez eddigi ismereteim szerint jelentõs érzelmi éretlenségre és problémákra utal, ...

Igaz, a topic azt mondja hogy megtaláltam életem szerelmét... de ha elolvasod magát az üzenetet, abból nem ez derül ki... abból egy megigézõ élmény jön le, amit ha te átélnél vagy nagyon ügyesen lesöpörnéd a válladat és mennél tovább, vagy kezeidbe vennéd a meglévõ infódat és megpróbálnál kapcsolatba lépni az illetõvel.

Az üzenet nem mondja hogy szerelmes vagyok ... nem vagyok "érzelmileg éretlen" ... bár a szerelemhez mint olyanhoz nem volt még sose szerencsém ezért is keresem ilyen nagy elánnal, mert lehet hogy épp Õ lenne az aki megmutatná milyen is a szerelem...

^ erre mondhatod hogy klisé ... de ha körbenézek a barátaim kapcsolataira, vagy akár bátyám házasságára, ott olyat látok ami még velem nem volt, persze én is elfogadtam egy embert és azt mondtam hogy "szeretlek" meg minden egyéb, de a szerelem nekem egészen megfoghatatlan és szeretném meglelni.

Sajnos nem tudom jobban elmagyarázni.

Pbmaster: a website amit küldtél fergeteges, de nem nagyon találom, egyenként végignézegetni a buszokat meg nincs energiám ma este.
Emellett ahogy elnéztem csak Volánbuszos jármûvek vannak fényképezve, A szóban forgó buszon nem volt semmi jele a volánbusznak. ezt 99% biztossággal tudom állítani mivel a felirat ez az Euroakármi az elején és az oldalán volt . nem ugy mint az eurolines buszokon ahol az "Eurolines" felirat oldalt és elõl pedig egy "Volánbusz" felirat található.

Ezt azért mégegyszer köszönöm.
2008. április 12. 00:29 #19
time
time
visszatérő vendég
Hozzászólás: 109
Azonosító: 57714
Vazolom a helyzeted.
Ha azota se tudod kiverni a fejedbol ezt a gyonyoru teremtmenyt
akkor gondolom megjegyezted az arcat is
Felkeresel egy arcrajzolot es elkeszitteted vele a leanyzo arcanak
a pontos masolatat
Ha ez megvan akkor emberdus kornyezetben:posta internet ujsagok
fali ragaszok stb el-kihelyezed a leanyzo fotojat
Embertprobalo feladat de ha hiszel benne elfogod erni a celodat

Sok szerencset kivanok neked. wub.gif
2008. április 12. 10:28 #20
thomasfox
thomasfox
visszatérő vendég
Hozzászólás: 280
Csatolások: 5
Azonosító: 19681
hát nem semmi biggrin.gif

Szurkolok ezerrel,de aztán mesélj hogy áll a dolog!

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!