Harry Styles a Love On Tour-ral járt Budapesten, 2022. július 13-án. Ilyen élmény volt ott lenni!
A teljes cikkhez kattints ide!
Emberségből jeles, és így ejti transzba a lányokat Harry Styles
2022. július 15. 16:07
|
|
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline
|
Hihetetlen, hogy a szólókarrierjében egyetlen kollaboráció nélkül, egyszál magában mily sikeres tud lenni.
Ebből is látszik, hogy ő egyszerűen erre született, neki az a sorsa, hogy a tehetségét megossza a nagyvilággal.
Ő most az, aki mindig is lenni akart.
Remélem egyszer átélhetem a varázsát, s engem is transzba ejt.
Ebből is látszik, hogy ő egyszerűen erre született, neki az a sorsa, hogy a tehetségét megossza a nagyvilággal.
Ő most az, aki mindig is lenni akart.
Remélem egyszer átélhetem a varázsát, s engem is transzba ejt.
2022. július 15. 16:50
|
|
DivergentDark witch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.15. Hozzászólás: 2157 Csatolások: 138 Azonosító: 242716 offline
|
Tényleg elképesztő volt a koncert. Amikor először mondta ki, hogy köszönöm alig hittem a fülemnek és a kiejtése valóban tökéletes volt. <3 A kedvenc pillanatom az volt, amikor félbeszakította a Kiwit, hogy megkérdezze a rajongóját, hogy jól van-e. (Külön öröm, hogy ez miatt másfélszer előadta a számot.) A hangja élőben is csodálatos volt, nem használt playbacket (szegényt fejbe dobták egy szívecske lufival (?) ezért szegény egy pillanatra abba, hagyta az éneklést ^^). <3
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: