Az énekesnőnek nagyon tetszik Jospeh Quinn, Noah pedig nyilvánossá tette az erről szóló beszélgetésüket
A teljes cikkhez kattints ide!
Doja Cat kígyónak nevezte Noah Schnappet, amiért az nyilvánossá tette egy beszélgetésüket
2022. július 09. 13:47
|
|
Angel_Tzuyuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.04.01. Hozzászólás: 423 Csatolások: 0 Azonosító: 276094 offline
|
Gyerek de mégis egy gyereket kért meg rá hogy szerezzen neki f*szt
semmi újdonságot nem tett közzé,előtte már áradozott Joseph-ről a twitteren. Amúgy meg én úgy tudtam hogy párkapcsolatban él. Fura egy nő az biztos.
2022. július 09. 14:00
|
|
I Love Paris |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.24. Hozzászólás: 600 Csatolások: 0 Azonosító: 164330 offline
|
Amikor két senki vitázik a semmiről nyilvánosság előtt...
2022. július 09. 23:15
|
|
feyrevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.04.05. Hozzászólás: 204 Csatolások: 0 Azonosító: 289007 offline
|
Fú de gáz ez a nő…
Korábban már nyilvánosan is kiírta Twitterre, hogy tetszik neki Joseph és milyen jól néz ki. És ahelyett, hogy beírta volna az insta keresőbe Joseph nevét és ráírt volna, egy 17 éves gyereket kér meg hogy hozza össze vele.
Én a helyébe elvicceltem volna ezt az egészet, mert így csak saját magát égette be, hogy egy 17 éves tinibe beleáll egy poén miatt, ahelyett, hogy ő is poénként vette volna..
Korábban már nyilvánosan is kiírta Twitterre, hogy tetszik neki Joseph és milyen jól néz ki. És ahelyett, hogy beírta volna az insta keresőbe Joseph nevét és ráírt volna, egy 17 éves gyereket kér meg hogy hozza össze vele.
Én a helyébe elvicceltem volna ezt az egészet, mert így csak saját magát égette be, hogy egy 17 éves tinibe beleáll egy poén miatt, ahelyett, hogy ő is poénként vette volna..
2022. július 09. 23:39
|
Kacsa13 xdúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.05.04. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 290564 offline
|
Nem értem, miért nem lehet az egészet poénnak vennie...
Ha eddig is kiírta twitterre, így nem újdonság.
Időnként nem értem Doját, de ettől függetlenül a kedvenc énekesem
Ha eddig is kiírta twitterre, így nem újdonság.
Időnként nem értem Doját, de ettől függetlenül a kedvenc énekesem
2022. július 10. 09:22
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Szóval az senkinek se esik le,hogy egy 17 éves hìres és népszerű szìnész, hatalmas követői táborral úgy posztolt egy PRIVÁT beszélgetést, hogy a másik fél szintén hìres, népszerű, és nemhogy az engedélyét nem adta hozzá,de még csak nem is tudott róla? Erre semmilyen mentség,kifogás nincsen, semmilyen kontextusban! Egy olyan hìrességnek, aki beleszületett a digitalizáciòba, annak pontosan jól kéne tudnia ezeket a dolgokat! Úgyhogy senki ne jöjjön azzal,hogy ,,Noah azt hitte ez vicces
1 felhasználónak tetszik:
Maiko
2022. július 11. 02:27
|
|
Daya_moonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.05.15. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 291088 offline
|
Ezek a "hírességek” túlságosan is ráérnek…
Ekkora drámát csinálni a nagy semmiből, szerintem civilizált emberi módon is lehetett volna ezt rendezni Noah és Doja között, és az új generáció ezeken a celebeken fog felnőni, te szűz anyám.
Ekkora drámát csinálni a nagy semmiből, szerintem civilizált emberi módon is lehetett volna ezt rendezni Noah és Doja között, és az új generáció ezeken a celebeken fog felnőni, te szűz anyám.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.