A Paul Streetként megismert szerény youtubernek már nyoma sincs, Azahriah szexbotránnyal és -videóval, továbbá szókimondó dalokkal gondoskodik arról, hogy új imázsa legyen.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ezért gáz példakép a fiataloknak Azahriah
2022. június 24. 15:00
|
Sanyedlivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.03.10. Hozzászólás: 260 Csatolások: 0 Azonosító: 287817 offline
|
Az a legnagyobb gáz, hogy a fiataloknak nagyon szar értékrendjük van.Az influenzásoktól /direkt írtam így/ csak azt latják, hogy pakolják ki magukat a közösségi médiába és hazudják azt, hogy tökéletes az életük, akkor dőlni fog a pénz.
A tévében az idiótábbnál idiótább műsorok és a celebnek nevezett senkik sem segítik a helyzetet.
Köztük ez a senkiházi Paul akárki mivel értéket ez sem teremt.
A tévében az idiótábbnál idiótább műsorok és a celebnek nevezett senkik sem segítik a helyzetet.
Köztük ez a senkiházi Paul akárki mivel értéket ez sem teremt.
2022. június 24. 15:02
|
|
archuletaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.08.17. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 297582 offline
|
A “nem ő a hibás” egy poén, milliónyi ilyen tiktok is van. Minden kicsit is intelligensebb ember tudja, hogy a srác egy tahó. Buta, alpári, teljesen az alja. A hangja nem rossz, de semmiképp sem különleges. Nagyképű nagyon és durván lenéz másokat ahhoz képest, hogy mennyire tanulatlan.
2022. június 24. 21:18
|
|
Angel_Tzuyuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.04.01. Hozzászólás: 423 Csatolások: 0 Azonosító: 276094 offline
|
NEM AZARIAH A HIBÁS,NEM Ő VOLT A HIBÁS. Viccen kívül,kit érdekel mit csinál,addig még jó dalokat adnak ki,nekem nem probléma,már pedig az új album Desh-el nagyon nagyon joooooo lett.
2022. június 24. 22:47
|
|
lilla1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.29. Hozzászólás: 193 Csatolások: 0 Azonosító: 162834 offline
|
Lehet 26 évesen öreg vagyok hozzá képest, de fogalmam sincs ki ez, életemben nem hallottam róla eddig, csak a cím keltette fel az érdeklődésemet. Kicsit utánanéztem, elég is volt, elképesztően unszimpatikus, nem is értem, hogy tekinthet valaki rá példaképként. És igenis ő a hibás.
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2022. június 25. 19:45
|
|
Gurs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.02. Hozzászólás: 945 Csatolások: 8137 Azonosító: 193043 offline
|
Azahriah baratnoje Luna pont hogy nem szakitott vele hanem azota kisergeti a fiucskat mint valami cockblock. Azert ot sem kell egy percig sajnalni, mert vegig vedte Azahriaht.
Fuggetlen attol hogy egyetertek-e a cikkel vagy sem, nem ertem ezt a cikket Glamster. Az osszes sztarrol lehetne irni oldalakat hogy “miert lenne xy szar peldakep”.
Fuggetlen attol hogy egyetertek-e a cikkel vagy sem, nem ertem ezt a cikket Glamster. Az osszes sztarrol lehetne irni oldalakat hogy “miert lenne xy szar peldakep”.
1 felhasználónak tetszik:
Angel_Tzuyu
2022. június 25. 20:10
|
Kacsa13 xdúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.05.04. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 290564 offline
|
Én nagyot csalódtam benne, hogy erre a szintre süllyedt. Szerintem igenis ő a hibás ebben, és az még gázabb, hogyan kért bocsánatot ezután(teljesen súlytalanok voltak a szavai, és még sorolhatnám). Viszont a zenéit szeretem, és még így is az egyik kedvenc hazai előadóm maradt.
2022. június 26. 17:29
|
|
LollyPoop |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.08. Hozzászólás: 943 Csatolások: 0 Azonosító: 262892 offline
|
Kedves Sanyedli, a hozzászólásom nem neked szólt, hanem a cikk szerzőjének, nem értem minek vetted magadra.
A "cheugy" szót nem tudom értelmezni.
A kommentem lényege pedig annyi volt, hogy túl hosszú lenne kifejteni, hogy a popkultúra történetében hány ezerszer láttunk már ilyen viselkedést előadóktól (és még hányszor fogunk), ezért inkább csak egy egyszerű kifejezésbe sűrítve próbáltam reflektálni az "ezek a mai fiatalok, bezzeg a mi időnkben" kezdetű hegyi beszédre (ami lényegében maga a cikk).
És ha már... Azahriah munkásságát évek óta követem, még Paul Streetként ismertem meg, alapvetően értelmes, tehetséges srácnak tartom, de igaz, nagyon rossz irányba kezd elmenni. Viszont 20 éves fiatal legyen a talpán, aki bekerül a zeneiparba, az éjszakai életbe, nyílegyenesen ível felfelé a karrierje, a rajongói a lábai előtt hevernek, és mindezek fényében nem száll el magától. Abszolút várható volt, és mint mondtam, nem ő az első és nem is az utolsó a művészvilágban, aki ezt az utat járja be. Remélhetőleg idővel majd észhez tér.
A "cheugy" szót nem tudom értelmezni.
A kommentem lényege pedig annyi volt, hogy túl hosszú lenne kifejteni, hogy a popkultúra történetében hány ezerszer láttunk már ilyen viselkedést előadóktól (és még hányszor fogunk), ezért inkább csak egy egyszerű kifejezésbe sűrítve próbáltam reflektálni az "ezek a mai fiatalok, bezzeg a mi időnkben" kezdetű hegyi beszédre (ami lényegében maga a cikk).
És ha már... Azahriah munkásságát évek óta követem, még Paul Streetként ismertem meg, alapvetően értelmes, tehetséges srácnak tartom, de igaz, nagyon rossz irányba kezd elmenni. Viszont 20 éves fiatal legyen a talpán, aki bekerül a zeneiparba, az éjszakai életbe, nyílegyenesen ível felfelé a karrierje, a rajongói a lábai előtt hevernek, és mindezek fényében nem száll el magától. Abszolút várható volt, és mint mondtam, nem ő az első és nem is az utolsó a művészvilágban, aki ezt az utat járja be. Remélhetőleg idővel majd észhez tér.
2022. június 26. 18:38
|
|
CydoniaOnThe Marsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.06.02. Hozzászólás: 331 Csatolások: 0 Azonosító: 277863 offline
|
"ugyanis a fiatal ízlésesen és nyilvánosan tette magáévá egyik rajongóját fellépése után a mobilvécéknél."
ööö, tessék? ízlésesen?
ööö, tessék? ízlésesen?
2022. június 27. 15:09
|
|
SoLettisha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 159669 offline
|
Szerintem lesz*rom, hogy beletenyerelt a jóba, ha több ilyen nem fordul elő, akkor kik vagyunk itt mi, hogy bármilyen módon ítélkezzünk felette? Azért nem egy ével óta tartó botrányos züllésről beszélünk. A srác zenél meg kiélvezi ami ezzel együtt jár, mert csak egy fiatal srác. Nem azt mondom, hogy nem ultragáz amit művelt, de nem emiatt fogom lehúzni őt. A zenéje jó, a hangja jó, igen kínos szituba keverte magát, de minden csoda három napig tart, ő pedig legalább rendelkezik öniróniával. Az meg hogy a barátnőjével ezt miként deal-elik, az ő dolguk. Nem igazán értem miért kell cikkben uszítgatni az embereket. A másik meg, hogy már borzasztóan unalmas azt olvasni, hallgatni, hogy ez meg az milyen sz*r példakép, jaj szegény fiatalok, akik követik, hallgatják stb... kicsit igazságtalan dolognak tartom, amikor valaki, aki egyszerűen csak űz egy szakmát, amit szeret, automatikusan belekémyszerítenek a példakép szerepébe. Miért kéne annak lennie? Valaki csak akkor lehet valid előadó vagy művész, ha mellette még megvilágosodott szent is? Mire fel? A szülő dolga elsősorban, hogy megfelelő erkölcsi és gondolkodásbeli normákra tanítsa a gyerekét, nem azé az emberé, akinek semmi köze hozzá. Miért ő vállaljon felelősséget más gyerekéért? Én is voltam kamasz, sok féle inger ért, sokfélét láttam, mégis képes voltam használni az agyam, és tudni hol a határ.
2022. július 02. 06:55
|
|
CydoniaOnThe Marsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.06.02. Hozzászólás: 331 Csatolások: 0 Azonosító: 277863 offline
|
"Valld be, azért lettél volna a lány helyében"
Ohh, csodás lehetett abban a dögletes bűzben üzekedni.
Ohh, csodás lehetett abban a dögletes bűzben üzekedni.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.