Az énekesnő örömmel mesélte, hogy most először teljesen józanul készített albumot.
A teljes cikkhez kattints ide!
Demi Lovato büszke arra, hogy józanul készítette új albumát
2022. június 14. 10:25
|
Christayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.28. Hozzászólás: 282 Csatolások: 0 Azonosító: 263317 offline
|
Ezt már ki se mertem volna mondani.
Nem hiszem hogy elég időt tölt bent a rehabon ha ilyen könnyen visszaáll a dologra.
Lassan lassan csak egy lehulló csillag lesz.
Nem hiszem hogy elég időt tölt bent a rehabon ha ilyen könnyen visszaáll a dologra.
Lassan lassan csak egy lehulló csillag lesz.
2022. június 14. 14:13
|
|
lilla1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.29. Hozzászólás: 193 Csatolások: 0 Azonosító: 162834 offline
|
Büszke arra, ami alap kellene, hogy legyen.
4 éve történt a túladagolása, és még mindig arra építi a karrierjét. Erről szólt a visszatérő dala, a visszatérő albuma és most megint. Írt róla ezer dalt, egy teljes albumot, forgatott róla klipet, dokumentumfilmet, itt lenne az ideje továbblépni, de ő még mindig a múltban él.
Azzal, hogy négy év után is alig hiszi el, hogy él, olyan, mintha azt mondaná, hogy annyira fáj neki élni, hogy bármi jobb lett volna ennél.
Már megint az hiszi, hogy most igazán önmaga és önazonos, de még mindig nagyon kínos, amit csinál.
4 éve történt a túladagolása, és még mindig arra építi a karrierjét. Erről szólt a visszatérő dala, a visszatérő albuma és most megint. Írt róla ezer dalt, egy teljes albumot, forgatott róla klipet, dokumentumfilmet, itt lenne az ideje továbblépni, de ő még mindig a múltban él.
Azzal, hogy négy év után is alig hiszi el, hogy él, olyan, mintha azt mondaná, hogy annyira fáj neki élni, hogy bármi jobb lett volna ennél.
Már megint az hiszi, hogy most igazán önmaga és önazonos, de még mindig nagyon kínos, amit csinál.
2022. június 14. 20:18
|
|
feyrevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.04.05. Hozzászólás: 204 Csatolások: 0 Azonosító: 289007 offline
|
lilla1, nemtudom tisztában vagy-e vele, de általában az előadók személyes küzdelmeiről, saját tapasztalataikról, történeteikről szoktak zenét írni.
És megsúgom, attól hogy a legújabb dalában is szerepet kapott a függősége, nem csak erről szólt az egész dal, ahogy az új albuma sem erről fog szólni, az albumborító is arra utal, hogy a média és a nagyközönség is minden tettéért konkrétan keresztre feszíti, ahogy ezt most a kommentekben is teszitek.
Az egyik dalszövege így szól: "Get your tickets to the freakshow baby, step right up to watch the freak go crazy" arra utalva, hogy az emberek őrültnek nevezik mindenért...
Szóval nekem nem úgy tűnik, hogy a függőségére és a túladagolására építené megint a karrierjét és új albumát, hanem pont a TI utálatotokra és a médiára.
És megsúgom, attól hogy a legújabb dalában is szerepet kapott a függősége, nem csak erről szólt az egész dal, ahogy az új albuma sem erről fog szólni, az albumborító is arra utal, hogy a média és a nagyközönség is minden tettéért konkrétan keresztre feszíti, ahogy ezt most a kommentekben is teszitek.
Az egyik dalszövege így szól: "Get your tickets to the freakshow baby, step right up to watch the freak go crazy" arra utalva, hogy az emberek őrültnek nevezik mindenért...
Szóval nekem nem úgy tűnik, hogy a függőségére és a túladagolására építené megint a karrierjét és új albumát, hanem pont a TI utálatotokra és a médiára.
1 felhasználónak tetszik:
cdamnverss
2022. június 14. 20:42
|
|
allisonhale.queen of ravka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.22. Hozzászólás: 2697 Csatolások: 20700 Azonosító: 267416 offline
|
Nagyon remélem, hogy most már végleg józan is marad. A zenéjét mindig is imádtam, nagy kár lenne, ha visszesne, mert nagy tehetség, csodás hanggal. Annak ellenére, hogy az elmúlt időszakban mennyire nem tetszett a viselkedése, nagyon örülnék neki, ha most már tényleg rendbe jönne.
2022. június 15. 00:28
|
|
archuletaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.08.17. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 297582 offline
|
Szerintem majdnem meghalni, 25 évesen a látásának 80%-kát elveszíteni és három stroket kapni azért elég meghatározó élmény ahhoz, hogy beszéljen róla. Ha már annyira feszegetik itt néhányan, hogy min es milyen gyorsasággal kéne túllépni, akkor ne feledjük, hogy egyesek még máig is ugyanarról a 10 évvel ezelőtt történt szakításról énekelnek, miközben az egyik fél már házas is. Meg amúgy had csinálja már a saját zenéjét arról amiről szeretné, ha nem tetszik nem kell hallgatni, van elég rajongója akik megteszik majd.
Amúgy nagyon erőteljesen érezhető rajta a változás szerintem. Sokkal élvezetesebb volt ez az interview is most vele, ugynúgy viselkedik ahogy “fénykorában”, 2017-ben tette amikor tudtommal minden rendben volt vele, és ezt jó látni. Remélem így marad, szerintem ő egy nagyon rendes ember, a legjobbakat érdemli.
Amúgy nagyon erőteljesen érezhető rajta a változás szerintem. Sokkal élvezetesebb volt ez az interview is most vele, ugynúgy viselkedik ahogy “fénykorában”, 2017-ben tette amikor tudtommal minden rendben volt vele, és ezt jó látni. Remélem így marad, szerintem ő egy nagyon rendes ember, a legjobbakat érdemli.
cdamnverss
2022. június 15. 19:09
|
|
sas_vikiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.02. Hozzászólás: 42 Csatolások: 0 Azonosító: 262270 offline
|
lilla1 picit furcsán hangzik, hogy azt mondod Demi csak a függőségéről tud írni, miközben Taylor Swift a profilképed, aki folyamatosan a volt kapcsolatairól ír dalokat. Félreértés ne essék, szeretem a dalait, csak ez eléggé hülyén jön ki, hogy Taylornál okés Deminél meg nem, hogy ugyanarról ír dalokat.
2022. június 15. 19:15
|
|
sas_vikiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.02. Hozzászólás: 42 Csatolások: 0 Azonosító: 262270 offline
|
lilla1 csak azért, mert neked "alap", hogy nem vagy függő nem kéne más ember betegségét, így lealacsonyítani. 5 percen múllott az, hogy majdnem meghalt. Megerőszakolták és konkrétan ott hagyták meghalni. Az ilyesmit még jó pszichológussal sem pár év feldolgozni. Főleg, hogy mindenki téged figyel és szaroz.
2022. június 15. 22:53
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.29. Hozzászólás: 193 Csatolások: 0 Azonosító: 162834 offline
|
A kommentszekció lényege, hogy mindenki leírhatja a véleményét. Nekem az a véleményem, amit leírtam, vállalom.
feyre, értem én, de egy idő után unalmas ugyanazt a témát ismételni. Írjon a küzdelmeiről, tapasztalatairól, mesélje el a történetét. De ezt már megtette az előző albumával és a dokumentumfilmjével, lerágott csont. 10 év múlva is azt fogja hajtogatni, hogy egyszer túladagolta magát és majdnem meghalt?
archuleta, vettem a célzást, de azért Taylor helyzete nagyon egyedi, nem azért énekel a 10 évvel ezelőtti szakításról, mert nincs más témája, hanem mert valaki (aki egyébként Demi menedzsere, de ez most tökmindegy) ellopta tőle több mint egy évtized munkáját, ezért újra fel kell vennie az eddigi dalait, így elkerülhetetlen, hogy újra előjöjjenek élete korábbi eseményei. Amúgy meg nem mondtam, hogy ne csinálja, csak leírtam a véleményemet.
sas_viki, 2022-ben óriási tájékozatlanság azt állítani, hogy Taylor folyamatosan a volt kapcsolatairól ír dalokat. Ez max az 1989-ig (2014) állta meg a helyét valamilyen szinten, már a Reputation-ön (2017) is alig van dal az exeiről, azóta pedig egyáltalán nem. Ajánlom figyelmedbe két legújabb albumát (Folklore és Evermore), ahol a dalok nagy része még csak nem is a saját életéről, főleg nem a volt kapcsolatairól szól. Nem alacsonyítom le a betegségét, de azt gondolom, hogy igenis tehet róla, hogy annak idején ennyire elfajultak a dolgok. És igen, egy jó pszichológussal sem pár év ezt feldolgozni, ezért nem biztos, hogy a legjobb döntés részéről, hogy ilyen állapotban ennyire a nyilvánosság előtt él. Szerintem jobban tette volna, ha 4-5 évre (vagy amennyibe telik, akár több) visszavonul, feldolgozza és utána visszatér, max egy albumot ír róla és továbblép.
feyre, értem én, de egy idő után unalmas ugyanazt a témát ismételni. Írjon a küzdelmeiről, tapasztalatairól, mesélje el a történetét. De ezt már megtette az előző albumával és a dokumentumfilmjével, lerágott csont. 10 év múlva is azt fogja hajtogatni, hogy egyszer túladagolta magát és majdnem meghalt?
archuleta, vettem a célzást, de azért Taylor helyzete nagyon egyedi, nem azért énekel a 10 évvel ezelőtti szakításról, mert nincs más témája, hanem mert valaki (aki egyébként Demi menedzsere, de ez most tökmindegy) ellopta tőle több mint egy évtized munkáját, ezért újra fel kell vennie az eddigi dalait, így elkerülhetetlen, hogy újra előjöjjenek élete korábbi eseményei. Amúgy meg nem mondtam, hogy ne csinálja, csak leírtam a véleményemet.
sas_viki, 2022-ben óriási tájékozatlanság azt állítani, hogy Taylor folyamatosan a volt kapcsolatairól ír dalokat. Ez max az 1989-ig (2014) állta meg a helyét valamilyen szinten, már a Reputation-ön (2017) is alig van dal az exeiről, azóta pedig egyáltalán nem. Ajánlom figyelmedbe két legújabb albumát (Folklore és Evermore), ahol a dalok nagy része még csak nem is a saját életéről, főleg nem a volt kapcsolatairól szól. Nem alacsonyítom le a betegségét, de azt gondolom, hogy igenis tehet róla, hogy annak idején ennyire elfajultak a dolgok. És igen, egy jó pszichológussal sem pár év ezt feldolgozni, ezért nem biztos, hogy a legjobb döntés részéről, hogy ilyen állapotban ennyire a nyilvánosság előtt él. Szerintem jobban tette volna, ha 4-5 évre (vagy amennyibe telik, akár több) visszavonul, feldolgozza és utána visszatér, max egy albumot ír róla és továbblép.
2022. június 16. 00:12
|
|
sas_vikiúj tag |
|
lilla1 tudom, hogy csak a véleményedet írtad le én meg reagáltam rá. Bocsi ha ez egy kicsit is passzív agresszívnak jött le, nem az volt a szándékom. Tudom, hogy Taylornak ma már nem csak szakítós számai vannak(némelyiket én is szeretem), viszont volt egy korszaka, mint amit te is írtál, amikor szinte csak azok voltak és sokan mondták rá, hogy miért nem ír másról és hogy csak erről tud írni másról nem. Miközben tudjuk, hogy nem ez volt a helyzet. Nem látom, hogy anno Taylor és most Demi helyzete miben különbözne.
Az meg, hogy Demi erről ír dalokat, szerintem sok embernek bátorító, hogy ilyen nyíltan énekel a problémáiról, és így sokan reprezentálva érzik magukat. Meg jó érzés lehet a tudat, hogy hírrességek és más emberek is küszködnek a függőséggel, legyen most annak bármilyen formája. Már csak azt elérte, hogy többen elkezdtek beszélni erről a nagyon is valós betegségről.
Az meg, hogy Demi erről ír dalokat, szerintem sok embernek bátorító, hogy ilyen nyíltan énekel a problémáiról, és így sokan reprezentálva érzik magukat. Meg jó érzés lehet a tudat, hogy hírrességek és más emberek is küszködnek a függőséggel, legyen most annak bármilyen formája. Már csak azt elérte, hogy többen elkezdtek beszélni erről a nagyon is valós betegségről.
2022. június 16. 00:26
|
|
feyrevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.04.05. Hozzászólás: 204 Csatolások: 0 Azonosító: 289007 offline
|
The double standards… szeretem én is Taylor-t, hallgatom folyamatosan az egész diszkográfiáját, így én is tudom, hogy nem csak szakítós dalai vannak, de azért érdemes párhuzamot vonni Demi és Taylor között, hiszen ahogy Taylor egy évtizedig arról volt híres a közmédiában, hogy folyton váltogatja a pasijait és mindegyikről dalt ír, ugyanígy Demi is a függőségéről híres leginkább a közmédiában.
Én teljesen megértem, hogy ez sokak számára unalmas, de ezek szerint nem jött át a kommentem többi része, miszerint ez az album, éra egyáltalán nem a függőségéről szól, csak azért mert van egy ilyen dal az albumon. Kb 10-12 dalból osztott meg snippeteket és egyik sem szól erről, csak a Skin of my teeth.
Én teljesen megértem, hogy ez sokak számára unalmas, de ezek szerint nem jött át a kommentem többi része, miszerint ez az album, éra egyáltalán nem a függőségéről szól, csak azért mert van egy ilyen dal az albumon. Kb 10-12 dalból osztott meg snippeteket és egyik sem szól erről, csak a Skin of my teeth.
2022. június 16. 08:14
|
|
archuletaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.08.17. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 297582 offline
|
Ja, hát igen Taylor esete egyedi meg más, cseppet sincs itt kettősmérce végülis…Véletlen nem idén történt az, hogy a fél világ valamelyik volt pasija nyakának esett az egyik dala miatt? Hmm…Egyrébként én speciel Selena Gomezre céloztam, tudom, hogy Taylor újra kellett vegye a régi dalait, ami Demi menedzserevel (tök felesleges volt ezt is belerángatni ebbe a témába amúgy, de mindegy) egy régóta húzódó ügy eredéménye (mikor Demi még bőven egy teljesen másik menedzsmentnél volt). Az meg szerintem nem túl szép dolog szabad vélemény nyilvánítás ide vagy oda, hogy te itt megpróbálod megszakérteni meg megmondani, hogy egy nemierőszak áldozatának és ilyen súlyos traumán átesett embernek végülis milyen gyorsasággal kéne túllépnie a történteken. Ha 10 év múlva is erről akar beszélni, akkor ez van. Több embert is ismerek akiknek már régen eltelt 10 ég mióta valami szörnyűség történt velük, és mégis még máig is oriási befolyással van az életükre és beszélnek róla. Deminek megadatik az a lehetőség, hogy ezt a művészetében gyakorlatilag rendezze.
Ahogy pedig feyre is mondta ezen az albumon kb. ez az egy dal dolgozza fel ezt a témát. Egyébként a legutóbbi albumán is csak a Dancing With The Devil volt az, ami kifejezetten erre e témáta reflektált. A többi ott is nagyrészt teljesen másról szólt. A doku pedig szerintem fontos volt, hogy elkészüljön, hogy végre kiderüljön mi is történt valójában, és ne csak a spekulációk menjenek. Hozzátenném, hogy én Demit a doku óta talán egyszer hallottam erről beszélni, mivel érthető módon nem egyszerű neki ez a téma. Ha csak nem kérdeznek rá, ami szintén igen ritka, akkor ő magától nem feszegeti ezt.
Ahogy pedig feyre is mondta ezen az albumon kb. ez az egy dal dolgozza fel ezt a témát. Egyébként a legutóbbi albumán is csak a Dancing With The Devil volt az, ami kifejezetten erre e témáta reflektált. A többi ott is nagyrészt teljesen másról szólt. A doku pedig szerintem fontos volt, hogy elkészüljön, hogy végre kiderüljön mi is történt valójában, és ne csak a spekulációk menjenek. Hozzátenném, hogy én Demit a doku óta talán egyszer hallottam erről beszélni, mivel érthető módon nem egyszerű neki ez a téma. Ha csak nem kérdeznek rá, ami szintén igen ritka, akkor ő magától nem feszegeti ezt.
feyre
2022. június 16. 14:06
|
|
|
sas_viki és feyre: Én abban látom a különbséget, hogy Taylornak ha a fő téma ugyanaz is volt, nem ugyanaz a konkrét szakítás ihlette a dalait, hanem más-más személy, más szituáció. Demi ugyanazt a 2018-as helyzetet boncolgatja tovább, nem pedig egy újabb túladagolást. Az én véleményem csak arra reflektált, hogy a lead single ismét erről szól, a többi dalt és a részleteket nem ismerem, csak nekem ebből az jött le, hogy valószínűleg az egész album erről fog szólni, de ez csak feltételezés, ami ezek szerint téves.
archuleta: Az tavaly volt, és azért nem nevezném kettős mércének, mert mint te is írtad, nem önszántából hozta újra fel a témát. A Selenára való célzást sem igazán értem, 2018-ban szakított végleg Justinnal, 2019 végén/2020 legelején énekelt utoljára erről. Én ha Demiről olvasok valamit az általában a függősége vagy a hirtelen megváltozott neme, de elhiszem, hogy másról is beszél, csak az lehet nem kap akkora médiahangot és nem jut el sokakhoz.
archuleta: Az tavaly volt, és azért nem nevezném kettős mércének, mert mint te is írtad, nem önszántából hozta újra fel a témát. A Selenára való célzást sem igazán értem, 2018-ban szakított végleg Justinnal, 2019 végén/2020 legelején énekelt utoljára erről. Én ha Demiről olvasok valamit az általában a függősége vagy a hirtelen megváltozott neme, de elhiszem, hogy másról is beszél, csak az lehet nem kap akkora médiahangot és nem jut el sokakhoz.
2022. június 16. 14:42
|
|
feyrevisszatérő vendég |
|
lilla1: a skin of my teeth nem a 2018-as esetről szól, hanem alapjáraton a függőségéről, illetve arra utal, hogy 2021 decemberében megint rehabon volt (és ekkor hagyta abba a california sober életmódját). Úgyhogy még mindig nem állja meg a helyét az “ugyanazt az esetet boncolgatja”.
2022. június 16. 14:46
|
|
|
I can't believe I'm not dead
I'm alive by the skin of my teeth
I survived but it got harder to breathe
Itt azt énekli, hogy majdnem meghalt, csak egy hajszálon múlt, de túlélte.
Ezek szerint 2021-ben is majdnem meghalt?
(Nem tudom, csak kérdezem.)
I'm alive by the skin of my teeth
I survived but it got harder to breathe
Itt azt énekli, hogy majdnem meghalt, csak egy hajszálon múlt, de túlélte.
Ezek szerint 2021-ben is majdnem meghalt?
(Nem tudom, csak kérdezem.)
2022. június 16. 15:06
|
|
archuletaúj tag |
|
Szerintem az a szöveg részlet egy általános metafóra. Most tényleg nem kötekedésből, hanem nekem tényleg ez ilyen átfogó utalás inkább, mert aki függő az végülis mindig közel van a halálhoz valamilyen szinten, de legalábbis mindenképp közelebb, mint egy nem függő ember. Elég nehéz időszaka lehetett tavaly, ez nagyon meg is látszott rajta pl a nagyon drasztikus pár hét alatt lezajlott fogyásban amin keresztül ment a nyár folyamán, szerintem valamilyen szinten kicsit ez is benne van ebben a szövegben. Meg azt sem tudhatjuk, hogy mi zajlott le benne érzelmileg, lehet valóban majdnem meghalt, mert azon gondolkodtt, hogy véget vessen az életének, ami sajnos bárhogy is nézzük nála nem olyan valószínűtlen.
Selena pedig lehet 2020-ban ezt lezárta, de előtte egész végig csak erről énekelt. Bár amúgy ezt nem feltétlen rosszból mondtam, mert ugyanaz vonatkozik rá is ami Demire, hogy had énekeljen arról, amiről csak szeretne.
Selena pedig lehet 2020-ban ezt lezárta, de előtte egész végig csak erről énekelt. Bár amúgy ezt nem feltétlen rosszból mondtam, mert ugyanaz vonatkozik rá is ami Demire, hogy had énekeljen arról, amiről csak szeretne.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.