A színész-énekesnő 2020-ban Shakirával együtt lépett fel a Super Bowlon.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jennifer Lopez nem örült annak, hogy osztoznia kell a színpadon Shakirával
2022. június 10. 19:31
|
|
Coreline» FETISH « |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.11. Hozzászólás: 2240 Csatolások: 0 Azonosító: 256979 offline
|
Szerintem JLo örüljön hogy Shakirával állhatott egy szinpadon.
Szerintem Shakira sokkal tehetségesebb és jobb táncos Jennifernél. JLo azért lett felkapottabb mert színészkedik is így ismertebb, viszont Shakirának sokkal különlegesebb a hangja
Szerintem Shakira sokkal tehetségesebb és jobb táncos Jennifernél. JLo azért lett felkapottabb mert színészkedik is így ismertebb, viszont Shakirának sokkal különlegesebb a hangja
2022. június 11. 10:29
|
|
Rosiervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.25. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 265083 offline
|
Egyértelmű, hogy JLo egy díva. Akárhány filmjét láttam, mindig meg kellett állapítanom, hogy neki kellett a legszebbnek, legokosabbnak, legsikeresebbnek lennie, gondolom, nem véletlenül. Biztos bántotta a büszkeségét, hogy nem egyedül tündökölhet a színpadon, hanem egy hasonlóan sikeres énekesnővel.
2022. június 14. 14:18
|
|
lilla1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.29. Hozzászólás: 193 Csatolások: 0 Azonosító: 162834 offline
|
Ez a kijelentése egyáltalán nem Shakira ellen szólt. Egy előadó életében nagy megtiszteltetés, ha felléphet a Super Bowlon, teljesen jogos, ha valakinek nem tetszik, hogy neki csak fele annyi idő jut, mint másoknak, és osztoznia kell valakivel, miközben másoknak nem.
Igen, tudom, hogy örüljön neki, hogy egyáltalán felléphetett, de én teljesen megértem és igazat adok neki.
Igen, tudom, hogy örüljön neki, hogy egyáltalán felléphetett, de én teljesen megértem és igazat adok neki.
2022. június 15. 01:36
|
|
feyrevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.04.05. Hozzászólás: 204 Csatolások: 0 Azonosító: 289007 offline
|
Érdemes lenne megnézni JLo most megjelent Halftime c. dokuját azoknak akik beképzelt dívának tartják.
Meg mindjuk kicsit jobban utánaolvasni a dolgoknak, nem pedig birka módjára cím alapján ítélni, mert bizony ez a kijelentés nem Shakira ellen szólt, hanem az ellen, hogy két latin előadónő kapott annyi időt a halftime show-ra, amennyit eddig egyetlen előadó kapott, és ebben van igazság.
Meg mindjuk kicsit jobban utánaolvasni a dolgoknak, nem pedig birka módjára cím alapján ítélni, mert bizony ez a kijelentés nem Shakira ellen szólt, hanem az ellen, hogy két latin előadónő kapott annyi időt a halftime show-ra, amennyit eddig egyetlen előadó kapott, és ebben van igazság.
2022. június 26. 19:10
|
|
CydoniaOnThe Marsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.06.02. Hozzászólás: 331 Csatolások: 0 Azonosító: 277863 offline
|
Én nem is értettem, miért kellett 2 fellépő. Ha valami kevésbé ismert sztárocskák lettek volna, akkor még érthető lett volna, de a legismertebb énekesnőkből raktak be kettőt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: