Annyira megdöbbentem, mikor megláttam róla régebben az ilyen képeket, mint ez...
Chapter 27 (2007)
2007. április 30. 21:08
|
|
ForsakenSzakadt Kolbász |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.19. Hozzászólás: 1100 Csatolások: 5631 Azonosító: 27506 offline
|
Jared Leto
Annyira megdöbbentem, mikor megláttam róla régebben az ilyen képeket, mint ez...
Szegényt hogy fölhízlalták... örültünk is, mikor pár hónap múlva újra a régi formájában tündökölt. Remélem jó lett a film, ha már ennyit szenvedett vele!
2007. július 06. 15:32
|
|
phantom90új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.05. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 33861 offline
|
Idézet(Forsaken @ 2007. April 30. - 21:08)
Szegényt hogy fölhízlalták... örültünk is, mikor pár hónap múlva újra a régi formájában tündökölt. Remélem jó lett a film, ha már ennyit szenvedett vele! 
Kiváncsi vagyok hogy nálunk játszák -e majd...
2007. július 08. 20:39
|
|
ForsakenSzakadt Kolbász |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.19. Hozzászólás: 1100 Csatolások: 5631 Azonosító: 27506 offline
|
Idézet(phantom90 @ 2007. July 6. - 15:32)
Kiváncsi vagyok hogy nálunk játszák -e majd... 
Szia!!!!
Hmm látom szereted Jarjart meg a 30STM-ot!!!! Ennek nagyon örülök, egyre nő a rajongótábor!
2010. augusztus 18. 23:31
|
|
raspberryeсħelon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.07. Hozzászólás: 1601 Csatolások: 434 Azonosító: 71013 offline
|
Szinte csak rossz kritikát olvastam, de nem érdekelt. Megnéztem és nem tudom a kritikusok milyen filmet láttak de ez igenis jó volt. Jared remekül volt, néha el is felejtettem hogy ő az, Lindsay pedig annyira nem irritált mint általába. Kicsivel a film után elolvastam a Zabhegyezőt és minden százszázalékig tiszta lett.
A kritikák ellenére ez egy nagyon jó film.
2010. augusztus 19. 00:16
|
|
duracellmockingjay™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 2089 Csatolások: 34566 Azonosító: 133509 offline
|
Idézet (raspberry @ 2010.08.18. 23:31)
Szinte csak rossz kritikát olvastam, de nem érdekelt. Megnéztem és nem tudom a kritikusok milyen filmet láttak de ez igenis jó volt. Jared remekül volt, néha el is felejtettem hogy ő az, Lindsay pedig annyira nem irritált mint általába. Kicsivel a film után elolvastam a Zabhegyezőt és minden százszázalékig tiszta lett.
Bocsi, hogy kérdezősködöm, de honnan van meg a film?
Én is nagyon szeretném megnézni, de még sehol sem találtam meg és az sem könnyíti a dolgom, hogy itthon nem jelent meg.
Tudnál esetleg linket adni hozzá?
2010. augusztus 19. 00:23
|
|
raspberryeсħelon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.07. Hozzászólás: 1601 Csatolások: 434 Azonosító: 71013 offline
|
Idézet (duracell @ 2010.08.19. 00:16)
Bocsi, hogy kérdezősködöm, de honnan van meg a film?
Én is nagyon szeretném megnézni, de még sehol sem találtam meg és az sem könnyíti a dolgom, hogy itthon nem jelent meg.
Én innen mentettem le, néha kicsit lassan tölt és volt egy időszak amikor hibaüzenet jött ki. Ha nem sikerül akkor innen és itt van a felirat.
1 felhasználónak tetszik:
duracell
2010. október 01. 04:36
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Hm, még nem írtam ehhez a filmhez?
Az egyik kedvenc könyvem a Zabhegyező, úgyhogy nem volt nehéz a film megértése, viszont az biztos, hogy a könyv ismerete nélkül nem lehet teljesen érteni. Szerintem nagyon jó film, nem tudom miért húzzák le a kritikusok. Sajnos mindenki arról beszél, hogy a főszereplő mennyit hízott a szerepért, a filmről meg szó sem esik.
Jared fantasztikus volt benne, egy pillanataig sem jutott eszembe ő maga, teljesen egy volt a karakterrel.
Érdekes, hogy John Lennon-t egy bizonyos Mark Lindsay Chapman játsza.
Az egyik kedvenc könyvem a Zabhegyező, úgyhogy nem volt nehéz a film megértése, viszont az biztos, hogy a könyv ismerete nélkül nem lehet teljesen érteni. Szerintem nagyon jó film, nem tudom miért húzzák le a kritikusok. Sajnos mindenki arról beszél, hogy a főszereplő mennyit hízott a szerepért, a filmről meg szó sem esik.
Jared fantasztikus volt benne, egy pillanataig sem jutott eszembe ő maga, teljesen egy volt a karakterrel.
Érdekes, hogy John Lennon-t egy bizonyos Mark Lindsay Chapman játsza.
2010. október 01. 04:43
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Chapter 27
2007
Rendező: J.P. Schaefer
Szereplők: Jared Leto, Lindsay Lohan, Judah Friedlander, Mark Lindsay Chapman
A film John Lennon utolsó napjait dolgozza föl, beleértve azt a napot is amikor meghalt. John Lennon-t - a Beatles tagját - 1980 december 8-án gyilkota meg Mark D. Chapman.
2007
Rendező: J.P. Schaefer
Szereplők: Jared Leto, Lindsay Lohan, Judah Friedlander, Mark Lindsay Chapman
A film John Lennon utolsó napjait dolgozza föl, beleértve azt a napot is amikor meghalt. John Lennon-t - a Beatles tagját - 1980 december 8-án gyilkota meg Mark D. Chapman.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.