Kiderült, mi lett a vége Johnny Depp és Amber Heard hónapok óta tartó kálváriájának.
A teljes cikkhez kattints ide!
Johnny Depp megnyerte a pert Amber Heard ellen
2022. június 02. 08:21
|
|
SoLettisha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 159669 offline
|
Heard megérdemel mindent, amit ezután kapni fog. Azt mondjuk nem tudom milyen hegynyi bizonyítékról beszél. Annyit hazudott össze-vissza, hogy olyan lesz, mint a farkast kiáltó fiú. Senki nem fog hinni neki, ha egyszer ne adja ég, valóban egy bántalmazó szociopata mellett kötne ki.
2022. június 02. 08:31
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2233 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Nem ezt a pert kellett volna megnyernie hanem a legelsőt de a vérszomjas metoo kampánynak köszönhetöen az elvesztette. a testvérét mikor tervezi beperelni miután milliókat lopott tőle nem csinált semmit
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2022. június 02. 08:45
|
|
Coreline» FETISH « |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.11. Hozzászólás: 2240 Csatolások: 0 Azonosító: 256979 offline
|
Végre győzött az igazság!!
Nem követtem egyáltalán a tárgyalást csak ha feldobott róla valamilyen cikket vagy videót akkor néztem bele,de egyértelmű volt hogy Amber hazudik össze vissza.
Nem követtem egyáltalán a tárgyalást csak ha feldobott róla valamilyen cikket vagy videót akkor néztem bele,de egyértelmű volt hogy Amber hazudik össze vissza.
2022. június 02. 09:08
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12631 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (rosa82 @ 2022.06.02. 08:31)
Nem ezt a pert kellett volna megnyernie hanem a legelsőt de a vérszomjas metoo kampánynak köszönhetöen az elvesztette. a testvérét mikor tervezi beperelni miután milliókat lopott tőle nem csinált semmit
A metoo lufi ezennel ki is pukkadt. Annyira túltolták, hogy várható volt, hogy egyszer visszaüt. Ez a per is túlmutat két ember civódásán. Az egész metoo mozgalom csak arra volt jó, hogy néhány erőszakos féreg miatt megosszák a nőket és férfiakat. De továbbmegyek, ha az ilyen ál-civil szervezetek kikerülnek a képből, akkor a globalista baloldal elveszti a képességét az emberek manipulációjára. Nem lesz menő cenzúrázni, lázítani, feminácinak lenni. Ennek eredményeképpen pedig kiderül, hogy a béke és rend működik csak a világban.
Awake not woke.
2022. június 02. 14:21
|
|
Rosiervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.25. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 265083 offline
|
_ToTo_ teljesen igazad van. Tízből kilenc ember csak az öt perc hírnévért állt be a sorba, míg az az egy, akinek tényleg támogatásra lett volna szüksége, miattuk nem tudta az előnyére fordítani az egész mozgalmat. Engem kicsit sem érdekel Amber Heard "csalódása", én azokért az áldozatokért haragszom az olyanokra, mint Heard is, akiknek a jövőben sokkal kisebb eséllyel fognak hinni, ha a nyilvánosság elé állnak tényleges abúzusok miatt. A metoo-nak is az lett az eredménye, hogy sok felkapaszkodni próbáló Z-listás senki próbált karriert befutni vele és ki tudja, lehetséges, hogy éppen a visszájára fog az egész elsülni, mert most már azok a férfiak, akik tényleg erőszakosak és veszélyesek, hivatkozhatnak Amber Heard hazugságaira.
2022. június 02. 21:22
|
FormacioRetikularisúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.11.03. Hozzászólás: 90 Csatolások: 0 Azonosító: 283365 offline
|
Olvastam valahol régebb, hogy JD elég önpusztító életet él, sokat iszik meg minden más….eltudom képzelni, hogy egy ilyen nő mellett, meg utána is ami a karrierjével történt szenvedett és így vezette le a stresszt… de remélem azt is látja, hogy mennyien támogatták, és mekkora szeret irányult felé! Így remélem ez átsegíti az elmúlt évek csalódásaim és nem pusztítja a máját tovább.
2022. június 04. 13:42
|
|
anonime15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.21. Hozzászólás: 155 Csatolások: 0 Azonosító: 242908 offline
|
_ToTo_ sajnos az erőszak, minden esetben erőszakot szül. Egy mozgalom, ami olyan emberek jogaiért harcol, semmiképpen nem lufi. Ez nem "néhány erőszakos féregről" szól, hanem minden nőről, akiket valamilyen formában ért már erőszak, azokról a nőkről, akik évekig szenvedtek, akár öngyilkosságot követtek el, hagy ne soroljam! Ez a nő a férjét bántalmazta. Igen, a nők is lehetnek bántalmazók. Bárki lehet bántalmazó, épp ezért nem elnyomni kéne egy mozgalmat, ami végre tesz a változásért, hanem mondjuk újítani? Kibővíteni? A történelem tele van ilyen jelenségekkel, pl. a Jakobinus diktatúra, ahol a nép szenvedett, változást akartak, ezért már bárkit elítéltek, és végül a változást hozó rendszer magát emésztette fel. Érzékeny ilyen témákról hirtelen véleményt alkotni, szerintem azt a legfontosabb kiemelni, hogy nemtől függetlenül mindenki traumája valid, és segíteni kéne az embereknek feldolgozni, és megállítani az erőszakot....nem táplálni. Egészen más, mikor átélsz valamit, és az, mikor biztonságos környezetből beszélsz valamiről, és véleményt mondasz. De tisztelem a véleményedet, csak megosztottam a gondolataimat.
2022. június 04. 13:46
|
|
anonime15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.21. Hozzászólás: 155 Csatolások: 0 Azonosító: 242908 offline
|
Azt elfelejtettem hozzátenni, hogy a hazudozás nem menő
És sajnálom, hogy rengeteg ártatlan, bántalmazott ember az ilyen személyek miatt, mint Amber Heard, most talán még kevésbé fogják merni hallatni a hangjukat, legyen férfi vagy nő teljesen mindegy.
2022. június 22. 13:40
|
|
sas_vikiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.02. Hozzászólás: 42 Csatolások: 0 Azonosító: 262270 offline
|
anonime15 én teljesen úgy vagyok vele, hogy a metoo movement több jót tett, mint rosszat. A vége felé viszont egy picit félrement. Szerintem ahelyett, hogy #BelieveAllWoman inkább #TakeEveryVictimSeriously kellet volna. Mert azt feltételezi, hogy csak nők lehetnek áldozatok és, hogy mindig igazuk van. Azzal a kifejezéssel sem értek egyet, hogy ez egy boszorkányüldözéssé fajult, mert boszorkányok nem léteznek, azok a nők ártatlanok voltak, míg itt a legtöbb megvádolt valójában is erőszakoló/bántalmazó volt. És én is tartok attól, hogy ezentúl még kevésbé fogják komolyan kezelni az ilyen ügyeket mondván biztos ő is azt csinálja, mint Amber Heard.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.