Starity

Jada Pinkett Smith azt reméli, hogy férje kibékül Chris Rockkal

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2022. június 01. 20:08 #1
Four
Four
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 0
Csatolások: 0
Azonosító: 271791
Jada Pinkett Smith a talkshow-jában nyilatkozott az idei Oscar-gálán történt incidensről.
A teljes cikkhez kattints ide!
2022. június 02. 08:29 #2
SoLettisha
SoLettisha

Státusz"This is who the fuck I am."
Hozzászólás: 509
Azonosító: 159669
Rühellem ezt a nőszemélyt! Egy manipulatív boszorkány. Minden eszköze meg lett volna, hogy leállítsa a férjét, aki nyilvánvalóan, mint egy pincsi kutya lesi minden kívánságát, helyette ült ott full nyugodtan, elégedetten. Will alapból fel se vette volna az egészet. Jada az orránál fogva vezeti a férjét, ami borzasztóan szomorú. Mélyen benne volt a keze a dolgok alakulásában, most meg teszi az ártatlan mediátort, mintha semmi ráhatása nem lett volna az egészre. Gusztustalan.
2022. június 02. 08:39 #3
rosa82
rosa82
Hozzászólás: 2235
Azonosító: 201674
Nem ok nélkül utálta Will anyja és nem csak azért mert vele csalta meg előző feleségét, milyen férfi tűri el fa arcal hogy a felesége élő adásba a képébe nyomja megcsalta és gyakorlatilag őt hibáztatja mert nem kapott meg mindent amit szeretett volna. Ez a nő egy kétszínű r...a betegségére hivatkozva szánalmat akar ébreszteni az emberekben és ezzel irányítani őket, betegség miatt és is elvesztettem a hajam kiakadtam igen sírtam igen egy nőnek ez nem könnyű de nem vettem rá másokat hogy agresszívan viselkedjenek neki megvan a pénze a legjobb kezelésekhez, parókákhoz nekem nincs maradt a borotva, erre ő hisztizik
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok