Jada Pinkett Smith a talkshow-jában nyilatkozott az idei Oscar-gálán történt incidensről.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jada Pinkett Smith azt reméli, hogy férje kibékül Chris Rockkal
2022. június 02. 08:29
|
|
SoLettisha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 159669 offline
|
Rühellem ezt a nőszemélyt! Egy manipulatív boszorkány. Minden eszköze meg lett volna, hogy leállítsa a férjét, aki nyilvánvalóan, mint egy pincsi kutya lesi minden kívánságát, helyette ült ott full nyugodtan, elégedetten. Will alapból fel se vette volna az egészet. Jada az orránál fogva vezeti a férjét, ami borzasztóan szomorú. Mélyen benne volt a keze a dolgok alakulásában, most meg teszi az ártatlan mediátort, mintha semmi ráhatása nem lett volna az egészre. Gusztustalan.
2022. június 02. 08:39
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Nem ok nélkül utálta Will anyja és nem csak azért mert vele csalta meg előző feleségét, milyen férfi tűri el fa arcal hogy a felesége élő adásba a képébe nyomja megcsalta és gyakorlatilag őt hibáztatja mert nem kapott meg mindent amit szeretett volna. Ez a nő egy kétszínű r...a betegségére hivatkozva szánalmat akar ébreszteni az emberekben és ezzel irányítani őket, betegség miatt és is elvesztettem a hajam kiakadtam igen sírtam igen egy nőnek ez nem könnyű de nem vettem rá másokat hogy agresszívan viselkedjenek neki megvan a pénze a legjobb kezelésekhez, parókákhoz nekem nincs maradt a borotva, erre ő hisztizik
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: