Az énekesnő lépett fel a Bajnokok Ligája döntőjében, de valami nagyon nem tetszett neki.
A teljes cikkhez kattints ide!
Camila Cabello kiakadt a futballszurkolókra
2022. május 30. 20:11
|
alba11új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 22.02.05. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 312779 offline
|
Camilla hisztije szánalmas...a több mint 80 ezer szurkoló nem az ő koncertjére vett jegyet hanem a bajnokok ligájá döntőre és a saját csapatukért utaztak oda. Ami így is fél órával később kezdődött mint az eredeti időpont. Ez neki egy megtiszteltetés hogy egy ilyen fontos football eseményen felléphetett. Remélem a pénzt vissza adja ha nem tetszik neki a szurkolók viselkedése .
2022. május 31. 08:17
|
|
Elaraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.10. Hozzászólás: 91 Csatolások: 0 Azonosító: 220949 offline
|
Leszögezném, hogy nem vagyok a rajongója, de én ezt azért nem nevezném hisztinek, és tényleg udvariatlan egyébként. Bár azt se értem, minek hívnak egyáltalán ilyen előadókat egy futballmeccsre, viszont, ha már ott van, akkor ki lehetne bírni azt a pár percet, majd a himnuszukat énekeljék a meccs alatt. De a foci szurkolókra persze nem a kultúráltság jellemző.
1 felhasználónak tetszik:
LDreamP
2024. július 05. 10:38
Én mindenképpen Camillával értek egyet! Egyáltalán nem nevezném hisztinek! Igen ez nem az Ő koncertje volt ez tény és nem voltak sokan kíváncsiak rá, de ettől függetlenül kibírhatták volna, mert ezt tényleg udvariatlanság! Camilla
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.