Starity

Simone Ashley nem tér vissza a Szexoktatás 4. évadába

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2022. április 14. 14:28 #1
Four
Four
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 0
Csatolások: 0
Azonosító: 271791
A színésznő korábban a Netflix Szexoktatás című sorozatában szerepelt.
A teljes cikkhez kattints ide!
2022. április 15. 14:54 #2
Ariella2001
Ariella2001

StátuszCsak szavakkal búcsúztunk el, közben százszor meghaltam
Hozzászólás: 1170
Azonosító: 229442
Ez klassz, mármint, hogy Bridgerton lány, de a Szexoktatásban fix szerepe volt, itt maximum mellékszereplő lehet, mint Daphnénak. Hiába volt az előző évad sztárja, itt max 20 percet szerepelt az egész sorozatban. Persze a Szexoktatásban sem ő volt a főszereplő, de legalább szinte minden epizódban mutatták, sőt az első évad szinte vele kezdődött, és Ruby-s részben is nagy szerepe volt, csak úgy, mint amikor Otis anyja megjelent a suliban és "szellemfétise" volt. Ráadásul Ruby miatt egyre nagyobb szerephez jutott volna. Kár, hogy elment, szerettem, remélem azért nem dob el minden lehetőséget magától azért, mert egy évadban főszereplő volt egy olyan sorozatban, aminek még lesz 6 évada, és egyre kisebb és kisebb szerepeket kap miatta.
Rege-Jean is otthagyta pont a Bridgertont, mondván más szerepeket akar és sehol se láttam azóta (persze lehet csak én nem néztem megfelelő dolgokat)
2022. április 19. 07:39 #3
ComMD
ComMD
Hozzászólás: 874
Azonosító: 275859
Abszolút egyet értek veled, sokszor a hirtelen siker meggondolatlan döntéseket eredményez. A tartós befutáshoz nem lehet eldobni egyből mindent egyért, minél több oldalú egy színész annál értékesebb
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok