A modell igazolta a hírt, mely szerint hamarosan látható lesz egy sorozatban.
A teljes cikkhez kattints ide!
Bella Hadid színészkarrierbe kezdett
2022. április 01. 13:49
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2234 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Na pont ez az oka hogy nem ér már semmint egy filmes díj sem amit manapság kiosztanak, nem a tehetség számít mint régen, nem az van hogy megdolgozol a sikerért hanem gazdag anyu, apu megveszi neked a lehetőséget hogy celeb legyél onnan meg egy ugrás a filmes pálya, egyszerűen hánynom kell a mai filmes szakmától
2022. április 01. 18:57
|
|
Anna_medicineúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 22.03.10. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 316281 offline
|
Alapjáraton nekem semmi bajom azzal, ha valaki kipróbálja magát több téren is, azzal inkább ha semmi tehetsége nincs, és csak a neve miatt castingolják, vagy tartják nagyobb “becsben”.
Kiváncsi leszek hogy sikerül neki
Kiváncsi leszek hogy sikerül neki
2022. április 01. 23:24
|
|
Vanjieeeeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.01.20. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 286071 offline
|
Bella Hadid pont nem a tehetségtelenségéről volt híres, ezt inkább talán Kendall Jennerről kéne elmondani.
Igaz, édesanyja miatt lett modell, de abban messze ő a legjobb! Főleg a kifutón és ezt bátran kimerem jelenteni
Én úgy gondolom hogy megvan mindene hozzá hogy jó színésznő legyen, én várom hogy lássam őt a sorozatban
Kíváncsi vagyok, mert a szokásos hűvös ábrázat mellett jó lesz arcmimikát/különböző érzelmeket is látni majd ott
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: