A modell igazolta a hírt, mely szerint hamarosan látható lesz egy sorozatban.
A teljes cikkhez kattints ide!
Bella Hadid színészkarrierbe kezdett
2022. április 01. 13:49
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2233 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Na pont ez az oka hogy nem ér már semmint egy filmes díj sem amit manapság kiosztanak, nem a tehetség számít mint régen, nem az van hogy megdolgozol a sikerért hanem gazdag anyu, apu megveszi neked a lehetőséget hogy celeb legyél onnan meg egy ugrás a filmes pálya, egyszerűen hánynom kell a mai filmes szakmától
2022. április 01. 18:57
|
|
Anna_medicineúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 22.03.10. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 316281 offline
|
Alapjáraton nekem semmi bajom azzal, ha valaki kipróbálja magát több téren is, azzal inkább ha semmi tehetsége nincs, és csak a neve miatt castingolják, vagy tartják nagyobb “becsben”.
Kiváncsi leszek hogy sikerül neki
Kiváncsi leszek hogy sikerül neki
2022. április 01. 23:24
|
|
Vanjieeeeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.01.20. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 286071 offline
|
Bella Hadid pont nem a tehetségtelenségéről volt híres, ezt inkább talán Kendall Jennerről kéne elmondani.
Igaz, édesanyja miatt lett modell, de abban messze ő a legjobb! Főleg a kifutón és ezt bátran kimerem jelenteni
Én úgy gondolom hogy megvan mindene hozzá hogy jó színésznő legyen, én várom hogy lássam őt a sorozatban
Kíváncsi vagyok, mert a szokásos hűvös ábrázat mellett jó lesz arcmimikát/különböző érzelmeket is látni majd ott
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: