Starity

Megjelent a Bridgerton hivatalos előzetese!

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2022. március 09. 16:13 #1
Four
Four
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 0
Csatolások: 0
Azonosító: 271791
Hamarosan érkezik a Bridgerton második évada, máris itt a hivatalos előzetes!
A teljes cikkhez kattints ide!
2022. március 09. 18:52 #2
Daya_moon
Daya_moon
új tag
Hozzászólás: 30
Azonosító: 291088
Én kicsit csalódott vagyok, hogy nem olyan színésznőt kerestek erre a szerepre sem,mint ahogy Kate levan írva a könyvekben. Értem én hogy egyenlőség meg minden, de kicsit lerombolta számomra a sorozatot mikor sem Simon, sem Kate nem úgy nézett mi, mint ahogyan a könyvben leírták.
2022. március 09. 23:17 #3
Vanjieeee
Vanjieeee
új tag
Hozzászólás: 66
Azonosító: 286071
@Daya_moon Senki nem mondta, hogy nézd. A színesbőrű színészektől rengeteg szerepet fosztottak meg már azzal, hogy csak fehérbőrűekről írtak évszázadokig körülbelül biggrin.gif Hadd élvezzék már a rivaldafényt végre valahára! Simone Ashley tökéletes a szerepre, és a kémia már a trailerben látszódik. Ami pedig ebben a könyvben számított, az csakis a kémia volt! Gondolom amiatt nem vagy csalódott vagy hogy Zendaya játssza MJ-t a Pókemberben, igaz? smileeee.gif Nőjünk már fel, elég volt ebből a felesleges panaszkodásból végre valahára...
2022. március 10. 14:09 #4
Daya_moon
Daya_moon
új tag
Hozzászólás: 30
Azonosító: 291088
@Vanjieeeee jézusom, te értelmezed azt amit leírok?
2022. március 10. 14:23 #5
Anna_medicine
Anna_medicine
új tag
Hozzászólás: 11
Azonosító: 316281
@Vanjieeee: Jézusom! Full normálisan írta le a véleményét erről, amivel én speciál teljes mértékben egyetértem. Baromi lelombozó hogy olvassa valaki a könyveket, még mielőtt a sorozat kijött volna, és akkor bomm full teljesen más a szereplő, ha ez a szituáció fordítva történne meg, és esetleg egy fehér színész/színésznő játszana, egy színes bőrűnek leírt karaktert, na akkor az lenne a világon a legnagyobb bűn, és fúj rasszizmus+ ha történelmileg nézzük az 1800 években tudod hol voltak a színes bőrűek? Hát nem előkelő családokban, és ezt mindenféle rasszizmus nélkül írom. Kicsit gondolkozz mielőtt ok nélkül letámadsz valakit.
2022. március 13. 18:59 #6
Vanjieeee
Vanjieeee
új tag
Hozzászólás: 66
Azonosító: 286071
@Anna_medicine És szerinted helyénvaló lenne most azt bemutatni hogy ők hol voltak ekkor? Mert szerintem nagyon nem. Én speciel teljes mértékben örülök hogy Kate szerepét Simone kapta meg, az meg hogy ismét megfosztanátok egy színesbőrűtől a szerepet csak mert nektek egy barnahajú, barna szemű színésznő kell a vászonra, hát csak tessék! smileeee.gif Szólok, nem jött össze és soha nem is fog.
2022. március 19. 13:24 #7
rosa82
rosa82
Hozzászólás: 2234
Azonosító: 201674
Politikailag korrekt a szereplő választás vagyis fehér karaktereket színesbőrű színészek, színésznők játszanak mert ez a helyes próbálnák meg ezt fordítva kitörne a háború. De amúgy simon nekem pont jó volt annak ellenére hogy eredetileg fehér és szőke lett volna Simone nem igazán jött be de Jonathan annál inkább hiba a férfiakat szereti de ez a pasi olyan jól játssza a heterot hogy megolvad a monitorom tőle imádom
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok