Szóval a probléma a következõ: van egy SAMSUNG SE-S224Q dvd íróm és mostanában az a szórakozása hogy lemez írás közben ugrál a tároló szint és borzasztó lassan írja meg a lemezt
DVD írás
2009. december 27. 13:34
Nos, az én problémám nem pont ide vág, de nem akartam külön topikot nyitni neki.
Szóval a probléma a következõ: van egy SAMSUNG SE-S224Q dvd íróm és mostanában az a szórakozása hogy lemez írás közben ugrál a tároló szint és borzasztó lassan írja meg a lemezt
Mi lehet a gond? Valaki segítsen, pls
2009. december 30. 16:06
Idézet(hanita @ 2009. December 27. - 13:34)
Nos, az én problémám nem pont ide vág, de nem akartam külön topikot nyitni neki.
Mi lehet a gond? Valaki segítsen, pls
hmm? senki nem tud ebben segíteni?
már rákerestem erre a problémára, és csak annyit találtam róla, hogy a Vezérlõpult-Rendszer-Hardver-Eszközkezelõben az IDE ATA/ATAPI vezérlõben állítsam át DMA-ra Pio-ból. De nekem DMA-n van, a probléma mégis fennáll.
Na mindegy, ha senki nem tud segíteni akkor kénytelen leszek kivárni míg megír egy 4,7 GB-os lemezt 1 óra 40 perc alatt.
2009. december 30. 19:16
|
|
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15114 Csatolások: 6612 Azonosító: 44 offline
|
Lehet 2 gondja is:
1; Az elektronika szépen lassan adja be a kulcsot, a fej meg nem képes gyorsaban mozogni, ha az elektronika nem bírja.
2; Nagy mennyiségû szemét van a gépen és/vagy töredezett a file-rendszer, akkor csinál ilyet.
Megoldás:
1; Új író.
2; Takarítás a gépen megfelelõ programokkal.
Alapesetben az nem lenne gond, ha a tárolószint ugrál, attól az írás egyenletes marad, azért találták ki a tárolót, hogy megvédje az írót. Viszont az, hogy lassan írja meg a lemezt, amiatt inkább arra hajlok, hogy lassan kapufa az író. Ha van rá lehetõség, akkor ki kellene próbálni egy másik íróval, ha azzal nem csinál ilyet, akkor már tudod, mi a teendõ.
1; Az elektronika szépen lassan adja be a kulcsot, a fej meg nem képes gyorsaban mozogni, ha az elektronika nem bírja.
2; Nagy mennyiségû szemét van a gépen és/vagy töredezett a file-rendszer, akkor csinál ilyet.
Megoldás:
1; Új író.
Alapesetben az nem lenne gond, ha a tárolószint ugrál, attól az írás egyenletes marad, azért találták ki a tárolót, hogy megvédje az írót. Viszont az, hogy lassan írja meg a lemezt, amiatt inkább arra hajlok, hogy lassan kapufa az író. Ha van rá lehetõség, akkor ki kellene próbálni egy másik íróval, ha azzal nem csinál ilyet, akkor már tudod, mi a teendõ.
2009. december 31. 15:11
Idézet(joe_r @ 2009. December 30. - 19:16)
Lehet 2 gondja is:
Megoldás:
1; Új író.
Megoldás:
1; Új író.
Töredezettség-mentesítettem a gépet, de az után is ezt csinálja. Ünnepek után megint kipróbálom, ha akkor sem lesz rendben akkor új író kell, ill. szervíz mivel kb. fél éve vettem ezt a külsõ dvd írót. A választ pedig köszönöm.
2010. január 07. 18:20
Idézet(hanita @ 2009. December 31. - 15:11)
Töredezettség-mentesítettem a gépet, de az után is ezt csinálja. Ünnepek után megint kipróbálom, ha akkor sem lesz rendben akkor új író kell, ill. szervíz mivel kb. fél éve vettem ezt a külsõ dvd írót. A választ pedig köszönöm.
Megoldódott a probléma, nem volt illesztõprogram feltelepítve, most telepítettem, és már írja rendesen a lemezt.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.

0 felhasználónak tetszik: