A színésznő elárulta, cseppet sem volt könnyű a helyzete a forgatáson egy dolog miatt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lucy Hale ezért érezte magát kellemetlenül a Pretty Little Liars forgatásán
2022. március 05. 14:09
|
|
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline
|
Erre van már megoldás, az izotretinoin, vagy ahogy Amerikában ismerik, az Accutane. Jómagam is egész tinédzser éveim alatt küzdöttem aknéval, mikor végül kb. 17 évesen elkezdtem izotretinoint szedni fél éven át a bőrorvosom tanácsára, s bár durva mellékhatásokkal jár, hosszútávon nagyon megéri, ma is így döntenék és végigcsinálnám. Most 22 vagyok, azóta egy kezemen meg tudom számolni, hány pattanásom volt összesen.
Szerintem egy filmsztárként nem csak a bőrápolási rutinjára meg a sminkjére kellett volna figyelnie, hanem elgondolkodhatott volna a gyógyszeres kezelésen is.
Szerintem egy filmsztárként nem csak a bőrápolási rutinjára meg a sminkjére kellett volna figyelnie, hanem elgondolkodhatott volna a gyógyszeres kezelésen is.
2022. március 05. 21:01
|
|
feyrevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.04.05. Hozzászólás: 204 Csatolások: 0 Azonosító: 289007 offline
|
Én örülök, hogy vannak olyan színésznők is, akiknek nem tökéletes a bőrük, az arcuk, elvégre rengeteg tinédzser lány küszködik ezzel a problémával világszerte, és ők is tinilányokat alakítottak a PLL-ben. Én is hadilábon állok évek óta az arcbőrömmel, és jó látni hírességeket, akik szintén nem tökéletesek ebből a szempontból, mégis szépek.
Lucy-n kívül Bella Thorne is aknével küzd, mégis gyönyörű az arca smink nélkül.
Lucy-n kívül Bella Thorne is aknével küzd, mégis gyönyörű az arca smink nélkül.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: