Starity

Lucy Hale ezért érezte magát kellemetlenül a Pretty Little Liars forgatásán

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2022. március 05. 05:19 #1
Four
Four
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 0
Csatolások: 0
Azonosító: 271791
A színésznő elárulta, cseppet sem volt könnyű a helyzete a forgatáson egy dolog miatt.
A teljes cikkhez kattints ide!
2022. március 05. 13:16 #2
rosa82
rosa82
Hozzászólás: 2235
Azonosító: 201674
El akart bújni a bőr problémái miatt erre választott magának egy olyan szakmát amiben folyamatosan szerepelnie kell 10 kiló sminkel az arcán ami aztán jót tesz a bőrének
2022. március 05. 14:09 #3
WhiteRose.
WhiteRose.
engedd el

StátuszElőre, előre, felkelve elesni, fürkésző szememmel szívedet keresni.
Hozzászólás: 1416
Csatolások: 22
Azonosító: 186846
Erre van már megoldás, az izotretinoin, vagy ahogy Amerikában ismerik, az Accutane. Jómagam is egész tinédzser éveim alatt küzdöttem aknéval, mikor végül kb. 17 évesen elkezdtem izotretinoint szedni fél éven át a bőrorvosom tanácsára, s bár durva mellékhatásokkal jár, hosszútávon nagyon megéri, ma is így döntenék és végigcsinálnám. Most 22 vagyok, azóta egy kezemen meg tudom számolni, hány pattanásom volt összesen.
Szerintem egy filmsztárként nem csak a bőrápolási rutinjára meg a sminkjére kellett volna figyelnie, hanem elgondolkodhatott volna a gyógyszeres kezelésen is.
2022. március 05. 21:01 #4
feyre
feyre
visszatérő vendég

Státuszalways and forever
Hozzászólás: 204
Azonosító: 289007
Én örülök, hogy vannak olyan színésznők is, akiknek nem tökéletes a bőrük, az arcuk, elvégre rengeteg tinédzser lány küszködik ezzel a problémával világszerte, és ők is tinilányokat alakítottak a PLL-ben. Én is hadilábon állok évek óta az arcbőrömmel, és jó látni hírességeket, akik szintén nem tökéletesek ebből a szempontból, mégis szépek.
Lucy-n kívül Bella Thorne is aknével küzd, mégis gyönyörű az arca smink nélkül.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok