Starity

Camila Cabello először nyilatkozott arról, hogy miért szakítottak Shawn Mendesszel

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2022. március 05. 05:19 #1
Four
Four
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 0
Csatolások: 0
Azonosító: 271791
Az énekesnőnek nemrég megjelent egy dala, amelyet a szakítás inspirált - most mesélt róla először.
A teljes cikkhez kattints ide!
2022. március 05. 11:13 #2
feyre
feyre
visszatérő vendég

Státuszalways and forever
Hozzászólás: 204
Azonosító: 289007
Én őszintén remélem, hogy egyszer újra egymásratalálnak, miután megtalálták önmagukat és a saját útjukat is. Látszott, hogy nagyon szerették egymást és végre egy sztárpár, akik nem botrányosan szakítottak, hanem csendben és békésen, és tobábbra sincsenek negatív érzelmeik egymás felé.
2022. március 05. 14:16 #3
Sanyedli
Sanyedli
visszatérő vendég

Státusz'Élni és élni hagyni!"
Hozzászólás: 260
Azonosító: 287817
Feyre teljesen egyetértek veled.
2022. március 06. 20:48 #4
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12633
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Reméljük először és utoljára pardon.gif
2022. március 09. 10:28 #5
gesztenye22
gesztenye22
visszatérő vendég
Hozzászólás: 151
Azonosító: 240869
Kezd túlzássá lenni ez a sok sallang, amit sokan skandálnak, hogy "találd meg önmagad", "legyél az, aki vagy", "befelé figyelés" "belső hang" és a többi, és a többi. Nem tudom,de az én belső hangom még sose fizette ki a villanyszámlát, vagy főzte meg a vacsorát. Nem segített választani laminált parkettát, vagy kihúzni a kukát. Szóval szerintem ez nem kicsit van túlértékelve. Az élet ennél jóval egyszerűbb, csak a mai felvilágosult emberek teszik ezt magukkal. A brazil őserdő amazonjainak biztosan nincsenek olyan problémáik, hogy vajon jól nevelik-e a gyermekeiket, vagy milyen bensőséges alapokon nyugszik a kapcsolata a férjével.
Nagyszüleim jutnak ilyenkor eszembe, 55 éves házasok voltak a múlt hónapban. Életük tele nehézséggel, (háborúval is), két kezi munkával. Nem hinném, hogy valaha is keresték önmagukat, vagy az életük értelmét és célját, mert volt annál kézzelfoghatóbb tennivalójuk, mint az állatok eltartása és a búza aratása. Legnagyobb örömük, amikor népes kis családunk körében leülhetnek ebédelni vasárnap, és gyönyörködhetnek az unokáikban. Annyira egyszerű, annyira elégedettek, tiszta lelki béke. Mi kell több?

(Nem kifejezetten most a cikkhez szóltam, hanem a mai ember problémáira, hogy így egy háború szomszédságában értékelje át az ember azt, amije van, és adjon hálát mindenért, amije van. hosszú lett, elnézést, de talán valakiben gondolatot ébreszt egy válaszra, már ha érti a mondanivalót smileeee.gif )
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok