Az énekesnő ezúttal fekete fehérneműszettben parádézott a párizsi divathéten.
A teljes cikkhez kattints ide!
Rihanna fehérneműben jelent meg a Dior bemutatóján
2022. március 01. 20:46
|
|
ComMD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.03.21. Hozzászólás: 874 Csatolások: 0 Azonosító: 275859 offline
|
Én csak a baba épségét kérdőjelezem meg, mivel egész februárban pucér hassal mutatkozott, ráadásul most is csak egy cérna takarja a fenekét, körülötte pedig mindenki nagykabátban vacog. Elmebeteg vagy Ririkém?
2022. március 02. 15:43
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Kismamaként más az ember hőérzete, én is izzadékony voltam/vagyok, ami sosem volt rám jellemző. Ettől függetlenül nagyon meleg téli kabátot hordok.
2022. március 02. 17:02
|
|
Neslihann.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.06.26. Hozzászólás: 145 Csatolások: 0 Azonosító: 270196 offline
|
rihanna viseli, így nyilván utálkozni kell, igaz? de amikor kim viselt hasonlót, mint ez a “ruha” a terhessége alatt, az szexi és nőies volt ugye?
2022. március 03. 00:20
|
Sanyedlivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.03.10. Hozzászólás: 260 Csatolások: 0 Azonosító: 287817 offline
|
Neslihann ezt senki sem mondta,de egyet értek az előttem szólókkal.Nem attól lesz valaki nőies ha bugyiban flangál!
Amúgy én Kim ruháin is legtöbbször röhögőgörcsöt kapok.
A divat nem arról szól, hogy idiótát csinálsz magadból!Azt csak azok csinálják akik feltünesi viszketegségben szenvednek és már nem tudnak mit kezdeni magukkal.Régen bírtam Ririt,de borzasztóan túltolja már.
Amúgy én Kim ruháin is legtöbbször röhögőgörcsöt kapok.
A divat nem arról szól, hogy idiótát csinálsz magadból!Azt csak azok csinálják akik feltünesi viszketegségben szenvednek és már nem tudnak mit kezdeni magukkal.Régen bírtam Ririt,de borzasztóan túltolja már.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: